İnternet Yorumcuları DİKKAT!
-
Bence konu hiçde dalgaya alınacak bir şey değil rejim iyice Kötüye Gidiyor Tayyip erdogan ve tayfası tamamen padişahlığa doğru ilerliyorlar nerde kaldı düşünce özgürlüğü haklarında kim konuşursa iki gün sonra ergenekoncu oluyor.ben cumhurbaşkanını eleştiremyecekmiyim !!
-
tayyib karşısındaki herşeyi teker teker yokediyor...
-
AciyaGulmek bunu yazdı:
-----------------------------
Bence konu hiçde dalgaya alınacak bir şey değil rejim iyice Kötüye Gidiyor Tayyip erdogan ve tayfası tamamen padişahlığa doğru ilerliyorlar nerde kaldı düşünce özgürlüğü haklarında kim konuşursa iki gün sonra ergenekoncu oluyor.ben cumhurbaşkanını eleştiremyecekmiyim !!
-----------------------------başbakanı, bakanları, milletvekillerini vs. eleştirebilirsin ama cumhurbaşkanını eleştiremezsin. yani kanun öyle diyo.
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
excaliburcum nerdesin ? senin konun bak =) engin bilgilerinle aydınlat bizi :D
-----------------------------yeahahahahah :D:DD:D:
-----------------------------:))))))))
-
güzel başbakanım
tatlı cumhurbaşkanım
sizleri çok seviyorum
-
Peki müridler proxy filan kullansak avrupadan giriyormus gibi saklansak bulma ihtimali nedir sizce yani yöntemler var ama normal bi internet kullanıcısıyım bu konu hakında bilgisi olan varmı.
-
Atillla bunu yazdı:
Peki müridler proxy filan kullansak avrupadan giriyormus gibi saklansak bulma ihtimali nedir sizce yani yöntemler var ama normal bi internet kullanıcısıyım bu konu hakında bilgisi olan varmı.
-----------------------------proxy falan dinlemez, bulmak isteyen bulur.
-
Akp yi eleştirirsek solcu,Chpyi eleştirirsek sağcı diye etiketleniyoruz.
Düzeni eleştirirsek anarşik oluyoruz.
Dinin yanlış uygulanışını eleştirince ateist köpekler oluyoruz.
Olaya diğer taraftan bakarsak kendi savunduğu değerlerin dışında kalan herşeye kuduz köpekler gibi saldıran,hiçbir şeyi beğenmeyen dangalaklar da var.
Sözün kısası kararında eleştirmek zordur ama bu,Türkiyede daha da zordur .
-
etinden korkanın kemiğini s.keyim, elbet bir yerde it muamelesi göreceklerdir ki işte ben o zaman keserim eleştirilerimi...
-
Ab ye giriyoruz diye yırtınan sizlersiniz ifade özgürlüğü tanımıyor muydu ab ? Peygambere hakaret ifade özgürlüğü olmuyor mu ab de soruyorum ? Sen TÜRKLÜĞE KÜFÜR EDEBİLMEK İSTEYENLERE ANAYASADA 301. MADDEYİ ONAYLAMADIN MI ? SENDE BİZE KÜFRETTİRDİĞİN İÇİN SUÇLUSUN ?
Kırk haramiler gibi oturdunuz koltuğa bize padişahım çok yaşa dedirttirmek istiyorsun lakin siz o makamın bez parçası bile olamazsınız...
VARLIĞIMIZIN EN MUKADDES TEMELİ OLAN,TÜRK İSTİKLAL VE CUMHURİYET'inin EBEDİ BEKÇİSİYİZ.BU KARAR,SARSILMAZ İRADEMİZİN DEĞİŞMEZ İFADESİDİR.R.EN KIYMETLİ EMANETİN OLAN TÜRK İSTİKLAL VE CUMHURİYETİ,MEVCUDİYETİMİZ
ESASI OLARAK EĞİLMEZ BAŞLARIN,BÜKÜLMEZ KOLLARIN,YENİLMEZ TÜRK EVLATLARININ ELİNDE İLELEBET YAŞAYACAK VE NESİLLERDEN NESİLLERE DEVREDİLECEKTİR.EY EN BÜYÜK TÜRK ! İSTİKLAL VE CUMHURİYETİMİZİ KORUMAK MECBURİYETİ HASIL OLUNCA İÇİNDE BULUNACAĞIMIZ AHVAL VE ŞERİAT NE OLURSA OLSUN,KUDRET VE CESARETİMİZİ DAMARLARIMIZDAKİ ASİL KANDAN ALARAK;BÜTÜN ENGELLERİ AŞIP,HER GÜÇLÜĞÜ YENMEK AZMİNDEYİZ.sabrediyoruz. sizin bu ülkeden kaçıp gideceğiniz günleri göreceğiz inşallah.