İnternete Bağlanamıyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek

Arkdaslar laptop ile kaldıgım apartın internetıne bağlanamıyorum.. wireless acık full cekıyor fakat ınternete gıremıyorum...

apartıda goruyorum laptopta kablosuz ag ıle ılgılı herseyı goruyorum cekım guzel ınternete gıremıyorum.. 

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    kimse anlamıyor mu yaa..??bu işten

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Hocam eğer şifre ve kullanıcı adını doğru girdin full çektiği halde giremiyorsan ip adresini kontrol et. Aynı sorun geçen gün basıma geldi. Benim laptop otomatik ip alıyordu. Sonradan öğrendimki statik ip vermem gerekiyormus. yada senin ip statikdir, oranın ki otomatikdir. Bunlarıda kontrol et.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    hoca şifre falan dogru dedıgın gıbı ıp adresı okunamıyo gıbı bısey cıkıo kısaca nasıl ayar yapabılırım..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    ıp lerı  nasıl ayarlayacagım..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    İplerin Otomatiktemi. yoksa Stattikmi ayarlayacaksın, Statik ise Orada Kullanılan, Wireles Modamin Markasını belirtmen gerekir sana yardım etmemiz için.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    otomatıkmı statıkmı onu nereden ayarlayacagım...pis laptop ne guzel baglanıyodu gıttı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByLord
    ByLord's avatar
    Erkek

Kardeş şimdi senin konu wireless ile ilgili ama ben sana normal kablolu üzerinden anlatayım birbirinin aynısı,Şimdi Başlat-Denetim Masasına gir,oradan,Ağ ve internet bağlantıları oradan ağ bağlantılarını tıkla.Orada senin wireless bağlantısı gözükür onu tıkla ..Eğer KArşına;

İp oto

Dhcp Tarafından atanan derse otomatik ip dir.Senin modemin kitapçığı vardır  vardır yada netten ebook gibi bişeleri vardır indir bak.Otomatik mi yoksa statikmi atıyor die.Eminim ayarları ile oynanmamışsan otamatikdir.Eğer statik ise değiştireceğin yer;

değiştir

Sonra;

ip
    Sonra ;

ip
    Aşağıdaki ip adresi kullanı tıkla kitapçıkdan vs. bulduğun yerlerden  ip adresi yazar onları gir,he eğer senin ip otomatik atıyo statik farklı ip girilmişse Otomatik ip adresi alı tıkla kardeşim..Elimdeki imkanlarla anca bu kadar kusura bakma.

Az laf çok iş

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek

sağol arkdasım da yanımda hiç kitapcık falan yok nasıl bulacam o ip yaa a.q

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ag paylasimini yapan sahsa gidip ogreneceksin.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Kaldıgın apartın internetiyle ilgilenen şahısa git sor. Yardım ederler...

.
Toplam Hit: 6204 Toplam Mesaj: 13