İnternete Bağlanmak İçin Önerilerileriniz
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------Beyler bende öneri istiyorum. ttnet almak istemiyorum fakat superonline hk da çok şikayet duyuyorum. neti nereden alacağım konusunda kararsızım.
-----------------------------hacım yakınlarında ttnet wifi noktası varsa beleşe kullanabilirsin, ttnetin sitesinde bir bak nerelerde varmış
-----------------------------Doğru söylüyorsun hocam bir bakayım :)
edit: hacım malesef yok ..
-
telekomla irtibata geçtim ollu bakmıyorlar masraflarından dolayı tepenin birinde türkcel fule yakın çekiyor 500 mt filan mesafede ama hız nasıl denemedim bu taşısam ne gibi cihazlara gereksinim vardır kablosuz olarak
-
acikgoz bunu yazdı:
-----------------------------telekomla irtibata geçtim ollu bakmıyorlar masraflarından dolayı tepenin birinde türkcel fule yakın çekiyor 500 mt filan mesafede ama hız nasıl denemedim bu taşısam ne gibi cihazlara gereksinim vardır kablosuz olarak
-----------------------------hocam senin konuya bodoslama girdik ama kusura bakma:)
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------acikgoz bunu yazdı:
-----------------------------alanın etrafı açık telefon hattı yaklaşık olarak 5 km filan mesefade köy var orda varmış ordan acces point ile taşısam çok yavaşlama olur mu mobil şebekeden alsam en iyi hız hangisinden alabilirim
-----------------------------sağlam işçilikle sorun olmaz ama 5km biraz fazla, arada illaki ağaç falan vardır, tepe falanda varsa sıçtın :/
konunun uzmanları görürse sana en iyisini söyleyeceklerdir. 5km için 3 tane access point yeter fazlada gelir. eğer köyde aşırı düşük bi net yoksa iyi gelir ama pek sanmıyorum. köyde insanlar kaçla bağlanıyor? 1mb?
-----------------------------baya uğraştıracak anlaşılan akşam üzeri çıkayım dağ bayır biraz gezeyim iyi çeken bir yer bulup hız testi yapayım bakalım.
-
Uydu internet opsiyonu var. yüksek bütçe.
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------telekomla irtibata geçtim ollu bakmıyorlar masraflarından dolayı tepenin birinde türkcel fule yakın çekiyor 500 mt filan mesafede ama hız nasıl denemedim bu taşısam ne gibi cihazlara gereksinim vardır kablosuz olarak
-----------------------------hocam senin konuya bodoslama girdik ama kusura bakma:)
-----------------------------önemli değil hacım....
-
whoobay bunu yazdı:
-----------------------------Uydu internet opsiyonu var. yüksek bütçe.
-----------------------------mesela ne kadar
-
acikgoz bunu yazdı:
-----------------------------whoobay bunu yazdı:
----------------------------- -
whoobay bunu yazdı:
-----------------------------whoobay bunu yazdı:
----------------------------ne kadar sürede bağlanır ne kadar güvenilir daha sonra problem çıkarmı ilk defa gördüm böyle birşey de en iyi yöntem bu galiba.
-----------------------------
-
andorid bir telefonu kablosuz modem olarak kullanabilirsin