İnternetiniz Açık Kaldığı Sürece Kazanın - Grass Ve Nodepay Airdrop
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
500k puan var 40 küsür tane gelmiş. bunlar neye göre yaptılar hesabı anlamadım. premarket fiyatına göre 33-35 dolar ediyor.
bi zurna dürüm menü yeriz.
Kapalı alfa ve sezon 1 en çok puanı getiren bölüm.
Diğer sezonlar giderek azalan bir katsayiya sahip.
Ben kapalı alfada 6 gün sezon 1 de ise 13 gün çalıştırdım. Başka da hiç açmadım. 160 tane vermiş
-
Rivalz dan ses soluk var mı ?
-
Cüzdanı bağlamıştım ama gelen giden bir şey yok. Acaba ekstra bir şey mi yapmak lazım?
-
grass puanları güncellenmiş, son duruma bi bakın, bendeki 42 adet 60 küsüre çıkmış. zurna dürüm xl oldu
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
grass puanları güncellenmiş, son duruma bi bakın, bendeki 42 adet 60 küsüre çıkmış. zurna dürüm xl oldu
bende 81.66 anlık olarak ama dağıtsınlar artık yav tası tarağı toplayıp kaçarsalar çok pis söverim bunlara.
yapay zekaya kazıma yaptırıyoruz diyorlar da proxy olarak satıyor bile olabilirler paramı versinler hemen kapatıcam :D -
PsychoDawn bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
bende 81.66 anlık olarak ama dağıtsınlar artık yav tası tarağı toplayıp kaçarsalar çok pis söverim bunlara.
yapay zekaya kazıma yaptırıyoruz diyorlar da proxy olarak satıyor bile olabilirler paramı versinler hemen kapatıcam :Dbenim pc de 3-4 tane böyle uygulama çalışıyor, 5-6 aydır toplamda 3-4 defa falan kapatıp açmışımdır cihazı. bitse de kurtulsak (:
-
Hocalar ben bu cüzdan bağlama olayını yapamıyorum sürekli hata veriyor Grass da
DeTr tarafından 23/Eki/24 18:44 tarihinde düzenlenmiştir -
DeTr bunu yazdı
yeni bir cüzdan adresi oluşturup denedin mi hocam?
bu arada solana cüzdanı bağlayacaksın hocam, ethereum değil biliyorsun dimi?
LynXMaSTeR tarafından 24/Eki/24 12:14 tarihinde düzenlenmiştir -
LynXMaSTeR bunu yazdıDeTr bunu yazdı
yeni bir cüzdan adresi oluşturup denedin mi hocam?
bu arada solana cüzdanı bağlayacaksın hocam, ethereum değil biliyorsun dimi?
Ben bu listelendi sanıyordum 32 tane olmuş benim grass lerde ne zaman verecekler bakalım, bi ara bitget pool da mı görevde mi ne görür gibi olmuştum grass i ama bakamadım listelenme tarihi yaklaştı sanırım.
-
Grass ayın 28'inde Bybit'te listeleniyor.
https://x.com/Bybit_Official/status/1849526276622635205
Tahminimce listelenecek diğer borsaların haberleri de önümüzdeki günler de parça parça düşer.