İnternette Satılabilecek İlginç Ürün
-
Beyler internette bir ürün satacaksınız, ama sadece tek kalem, buna örnek olarak ne verebilirsiniz, çok flash bir ürün olabilir, bunu alan bayaa çıkar dediğiniz bir şey olabilir, herkes kafasından geçen 1 fikri söylesin beyin fırtınası yapalım :)
-
aklına gelen buraya yazmak yerine kendi uygulamaz mı :/
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
aklına gelen buraya yazmak yerine kendi uygulamaz mı :/
-----------------------------bu konuyu görüp uyguluyorsa hiç uygulamasın :)
-
aynen hocam bende düşünmekteyim böyle bi ticaret ancak ürün gelmiyor aklıma..süründen kazanma mantıgıyla,çok satılan bi ürünü ucuz bulmak gerekiyor.bu iş ortakta yapılabilir yeterki ürün ve yeterli sermaye olsun ki fazla bi parada gerektirmez başlangıç için..
-
DeaD_BY bunu yazdı:
aynen hocam bende düşünmekteyim böyle bi ticaret ancak ürün gelmiyor aklıma..süründen kazanma mantıgıyla,çok satılan bi ürünü ucuz bulmak gerekiyor.bu iş ortakta yapılabilir yeterki ürün ve yeterli sermaye olsun ki fazla bi parada gerektirmez başlangıç için..
-----------------------------Beyin Bedava'yı bilenler bilir, sayfanın kurucu admini idim, ve tshirtten baya bi para kazancaktım sonra sermaye ile tatile gittim ardından fb sayfayı engelledi :D
-
http://i51.tinypic.com/1j10r5.jpg :)
-
3 Ürün Bir arada DEV KAMPANYA !!!SÜPER FİYAT!!! 18,90 TL
boyle bir sey satarsan bu fiata gider.
Kalan ürün adedi : 170 adet Satılan adet : 230 adet Kalan ürün adedi : 170 adet Satılan adet : 230 adet http://urun.gittigidiyor.com/3-Urun-Bir-arada-DEV-KAMPANYA-SUPER-FIYAT_W0QQidZZ39478807
-
sansar55 bunu yazdı:
3 Ürün Bir arada DEV KAMPANYA !!!SÜPER FİYAT!!! 18,90 TL
boyle bir sey satarsan bu fiata gider.
Kalan ürün adedi : 170 adet Satılan adet : 230 adet Kalan ürün adedi : 170 adet Satılan adet : 230 adet http://urun.gittigidiyor.com/3-Urun-Bir-arada-DEV-KAMPANYA-SUPER-FIYAT_W0QQidZZ39478807
-----------------------------Yok daha neler :) Bu adam nekadar kar ediyor ki bunlardan ?
-
ben hemen aldim kargo geldide.teslim sabaha kaldı. bunlar toplu alım yapıyorlar çin sitelerinden toplu alımlarda cok büyük indirim yapıyorlar.
-
MiLK bunu yazdı:
-----------------------------Beyler internette bir ürün satacaksınız, ama sadece tek kalem, buna örnek olarak ne verebilirsiniz, çok flash bir ürün olabilir, bunu alan bayaa çıkar dediğiniz bir şey olabilir, herkes kafasından geçen 1 fikri söylesin beyin fırtınası yapalım :)
-----------------------------tek kelime söylediğin her söze kelimesi kelimesine uymakta :
Anladın :)
-
xdabbex bunu yazdı:
-----------------------------MiLK bunu yazdı:
-----------------------------Beyler internette bir ürün satacaksınız, ama sadece tek kalem, buna örnek olarak ne verebilirsiniz, çok flash bir ürün olabilir, bunu alan bayaa çıkar dediğiniz bir şey olabilir, herkes kafasından geçen 1 fikri söylesin beyin fırtınası yapalım :)
-----------------------------tek kelime söylediğin her söze kelimesi kelimesine uymakta :
Anladın :)