folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder İnternetten Alışveriş Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

İnternetten Alışveriş Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

merhabalar

ben bir iş için internetten alışveriş yapıcam. sahibinden yada gittigidiyordan baktığım ürünler var fiyatlarıda uygun lakin bu işlerde dolandırıcılık olurmu daha önce bir tecrübem olmadı interntten alışveriş konusunda.. 

alışveriş yaparken nelere dikkat etmeliyim. baktığım ürünlerin yarısı sıfır ürün ikinci el değil yani ilk önce alacağın ürüne bak demeyin ve sahibinden.com da baktım ürünlee ödeme şekilleri genelde adamalr hesaba atın hesaba geldiğinde ürünü kargolarız diyorlar başka ödeme şekilleri varmı bildiğiniz.Ve Sağlam Önerebileceğiniz Site kendisi ürünleri sattığı bildiğiniz kullandığınız sağlam yerler varmı? yardımcı olursanız sevinirim. 

Saygılar

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Hocam için rahat olsun bir problem yaşamazsın. Sen GG' den yada HB' dan alışveriş yaptığında ödemesini yaptığın ücret sarıcıcnın hesabına direk olarak yatmıyor. Sen ödemeni yapıyorsun. Yatırdığın ücret GG' da HB' da havuzda duruyor. Sen gelen ürünü alıp kontrol ettiğinde siteden gelen ürünü onayla diyorsun. Eğer onaylarsan ücret satıcının hesabına yatırılıyor. Eğer onaylamazsan neden onaylamadığını belirtiyorsun ve ürünü tekrar geri gönderiyorsun. Gönderdiğin zaman uatırdığın ücret tekrar senin hesabına aktarılıyor. Ben çok alışveriş yaptım internet üzerinden eskisi gibi değil artık bazı şeyler. İçin rahat olsun.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Baktığım Ürün Sahibinden.com yani şimdi bunu satın aldığıdma verdiğim para önce sahibinden.com un hesabınamı akıyor hacı sora mal geldiğinde aldığıdma mı karşı adam gidiyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

para havuz hesabına gider ürünü teslim alırsın kontrol edersin bir sorun yoksa siteye girip onay verirsin sonra havuz hesaptan adama ödeme yapılmş olur yani için rahat olsun beğenmessen ürünü kargoyu geri yollayıp paranı geri alırsın

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Anladım Çok Saolun Peki Bu Hizmet Konusunda Hangisi Daha İyidir? 

Gittigidiyor,Hepsiburada,Sahibinden ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

gittigidiyor

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

kredi kartı bilgilerim çalınır falan diye korkuyorsan, indir bir linux, çek cd ye. bilgisayarı cd ile başlat, rahatına bak

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Daft bunu yazdı:
    -----------------------------

kredi kartı bilgilerim çalınır falan diye korkuyorsan, indir bir linux, çek cd ye. bilgisayarı cd ile başlat, rahatına bak

kredikartı bilgilerinden değil hocam şimdi site üzerinden ödemeyi yaparım adamın hesabına para geçer ama adam malı göndermez die şüphem var.. ve yahut üründeki ilanla göndereceği aynı olmaz

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

uppp

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

sahibinden.com da ürünü incele, elemanı ara git ürünü gör elden al..

gittigidiyor da ürünün orjinal olup olmadığına emin olmalısın, kk ile güvenle alışveriş yapabilirsin.

Bana sorarsan sahibinden.com derim, rahatlıkla temiz ürünler düşürebilirsin..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Bilinmeyen bunu yazdı:

sahibinden.com da ürünü incele, elemanı ara git ürünü gör elden al..

gittigidiyor da ürünün orjinal olup olmadığına emin olmalısın, kk ile güvenle alışveriş yapabilirsin.

Bana sorarsan sahibinden.com derim, rahatlıkla temiz ürünler düşürebilirsin..

istediğim cihazlar her ikisindede var aslında ama yerleri çok uzak.

sahibinden de ürünü   incelemeye aldığımda sıfır diyor yani ikinci el yazmıyor ilanda ama ürünü gidipte elden alma şansım yok.

gittigidiyorda da ürün sıfır orjinal diyor, tek sorun kredi kartımla alışveriş yapıp kargo bana geldiğinde ürün sıfır değilse yada bozuksa paramı geri alabilme şansımın olup olmadığı?

Toplam Hit: 2366 Toplam Mesaj: 16