İnto The Wild Filmini İzleyenler?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

An itibariyle izlemiş olduğum bu film konusunda görüşlerinizi merak ettim.

Kısaca filmi indirirken imbd`den yola çıkarak ve daha önce izleyip izlemediğimi (film isimlerini genelde unuturum da :) ) youtube sitesinden trailerine bakarak indirdim, lakin filmin gerçek hayat öyküsünü yansıttığını filmin sonunda ki kareden anlayınca dumur oldum. Aslında filmin konusunuda açıklamalı olarak okumama rağmen bu satırı nasıl atladığımı filmden sonra açıklamaya tekrar bakarak anladım.

Bilgi :Into the Wild'da Christopher McCandless'in öyküsü anlatılır...

Sadece şunu merak ediyorum traji komik bir olay olarak nitelendirdim filmi. Nedeni filmin benim için koptuğu an ekşi sözlükte yazan yorumlara dayanarak benimde katıldığım en önemli unsur. Nedir o ? Rahatsızlandığında yani zehirlendiğinde geri dönüş için yola çıkmasıyla nehrin devasa hızda akması yükselmiş olduğu sonucu, geçemeyeceğini anladı ve vazgeçti. O an içimden a.q dedim her nehrin bir yerden geçilebilecek noktası mutlaka vardır dedim. 

Ve filmden sonra filmin gerçek konusu hakkında biraz araştırma yapınca, o bölgede geçemediği noktanın sadece 500 mil aşağısında bir geçiş noktası olduğunu öğrendim :) işte traji komik olay burda yatıyor. 

Kısaca kahramanımız salaklığından öldü. :) 

Son olarak izlemeyen arkadaşlara tavsiyemdir, güzel bir film gerçekten...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SeYFi25
    SeYFi25's avatar
    Erkek
    evet doğru ama ben o filmde adamdan çok kardeşine acıdım o kadar bekledi abisini :(

Profilime altıncı yorumumu aldım :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

SeYFi25 bunu yazdı:
    -----------------------------
    evet doğru ama ben o filmde adamdan çok kardeşine acıdım o kadar bekledi abisini :(

:( 

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

SeYFi25 bunu yazdı:

Telefonla aramaya yeltendiğinde benimde ilk aklıma gelen arayacağı olmuştu ama, yaşlı amcamız pek bir duygusal konuşunca dayanamadı.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek

mutluluk paylaşılmadıkça bir hiçtir....

ayrıca müzikleri çok güzeldi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

Yönetmenliğini Sean Penn yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam , film hakkında çok güzel şeyler duydum ama izlemedim. Bu gece izleyim , bişiler karalarım =)

allcolorsarebeautiful.net
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    bende çok beğenmiştim izledikten sonra baya etkisindeydim tavsiye ederim herkese
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SeYFi25
    SeYFi25's avatar
    Erkek
    tam gecelik bir film sessiz sakin müzikleri de çok güzell insanı dinlendiriyor adeta :)

Profilime altıncı yorumumu aldım :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek
    film bende vardı izlyim bu gece o zaman bu kadar övdünüz madem :)

www.yesilgrow.com - Growshop
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Bak önemli bir ayrıntıyı unuttum. Bilmenizde fayda olabilir diye.

Filmin başladığı süre zarfında kamyoneti ile onu araziye bırakan kişi, filme konu olan christopher mccandless`i oraya gerçekten bırakan kişidir.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biri diyebilirim kamera çekimleri ve konunun anlatılışı muhteşem özellikle sonda çalan müzik ve gerçek hayat hikayesi olduğunu gördüğümde daha da sevmiştim gerçekten izlenmesi gereken filmlerden

işte öyle
Toplam Hit: 1856 Toplam Mesaj: 14