İntro Hazırlamak İçin Program
-
movie maker gibi resimleri ve yazıları video haline cevirebileceğim kolay ve gosterişli bi programa ihtiyacım var guzel bir intro cıkarmam lazım yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.
sirket tanıtım introsu olacak nasıl bişe onerirsiniz
-
Arama Sonuçları Başlık Hit Tarih Sony Vegas Pro 8.0 Build 147 242 13/04/2008 4:02:58 PM Sony Vegas Pro 8.0 (Sorun) 143 16/02/2008 4:50:10 PM Sony Vegas 7.0 680 03/07/2007 5:01:49 PM -
ulead video studio var. Basit ve kullanmasi kolay.
profesyonel bi$e istiyosan Adobe Premiere. Mac kullaniyosan Final Cut vardir, o da bildigim kadariyla en iyisidir.
-
Adobe Premiere lisans kodu mevcutmu sende??? bi sitede buldum ama 30 gün kısıtlamalı birde turkce yaması varmı bu programın???
-
yok hocam. ben kullanmiyorum.
ama adobe.com'da trial version vardir mutlaka
-
Hoca premier hangi versiyon ? haşır neşirim baya o işlerle var bi kaç sürümü premierin
-
edios
-
ayhun bunu yazdı:
-----------------------------
Adobe Premiere lisans kodu mevcutmu sende??? bi sitede buldum ama 30 gün kısıtlamalı birde turkce yaması varmı bu programın???
-----------------------------premiere movie maker gibi değildir eğer hiç bir bilgin yoksa bu ne böyle diye sadece bakarsın
vegas i tavsiye ederim movie maker gibi basittir (:
-
swish vardı güzel programdı hem çok basit hem çok fonksiyonluydu onu kullanabilirsin
-
arkadaşım intro dediğin genelde flash ile hazırlanır ve daha dinamik olur. Tavsiyem flashmo.com a gir orda free intro yaz arat. site içerisinde introları bulabilirsin izle hangisi kafana yatıyorsa .fla dosyalarını indir ve flash programı ile düzenle. düzenle derken yazıyı düzelticeksin resimleri düzelticeksin. sanki bir yerden html tema araklayıp değiştirir gibi. Gayette profesyonel introlar var. hatta flash web siteleri de var ilginç güzel. tavsiye ederim
-
Hoca o programlar güzel programlarda sen intro yapcam bi şirkete falan diyosun bunlarla yapacağın video kaç dk yükletcen ? :|
Hem hızlı index lenmesi hemde görsl iyi olması lazım Flash İntro and Banner Maker'ı bi araştır bulamazsan yaz yine.. ayrıca
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=54286 burayıda bi incele hepsini indirebilirsen sağlam şeyler var ..