İnvertör Alınacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

12 dc 220 ac çıkışı olan rüzgar gülünden elektrik alıp evde kullanmak istiyorum.... Bunun için invertör aramaktayım.Aranızda elektronikçiler var bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

Öyle rüzgar gülünü aliyim çatıma koyim elektrik üretiyim diye bir durumdan bahsediyorsan bu söz konusu değil :)

öncelikle bunun için vergi vermen lazım bunları yapmadıysan bilgin olsun diye söylüyorum

işin bürokratik kısmı çok sıkı

edit: örnek olarak bizim öğretim görevlisi bir hoca rüzgar gülü ve güneş enerjisinden yararlanarak kendi köy ( özellikle köy diyorum ki kendide köyüne kurmuştu ) evine  kurmuştu ama kaldırmak zorunda kalmıştı veregiler izinler vs

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

benimde bulunduğum ilde bir köyde bahçem var sadece bu bahçeyi aydınlatmak için bir rüzgar gülünn montajını bitirdik şu an gayet güzel bir şekilde rüzgar alıyor sadece işin invertör ile toplanan elektriğin dönüştürülmesi ve dağıtılması kaldı. O yüzden bi invertör arıyorum bahçe aydınlatması için kullanacağım bahçenin bulunduğu yerlerde herhangi bi elektrik hattı yok olsa abonelik alıp sayaç bağlatırdım zaten :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musa-90
    musa-90's avatar
    Erkek

Geçen haberlerde görmüştüm 500 Kw kadar vergi filan yok diye araım bulamadım.

İnvertör konusunda şuraya bir bak istersenen zatenkonuyuda ben açmıştım :)

http://www.tahribat.com/Forum-12-Volt-Akuden-220-Volt-Elektrik-Elde-Etme-Invertor-Projesi-Devresi-154893/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

http://www.teksolar.com.tr/default.asp?

GSM: 0532 781 76 88

ismi murat...

yukardaki firmayı ara kardeşim benim yönlendirdiğimi söyle sana güzellik yapacaktır....ismim mustafa  hangi musti derse elektronikçi mustafa de hatta yarın fln bende yanına gidecem niyetin ciddi ise bişiler yapar ayarlarız...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

inventörler piyasada cok var sahibinden com da vardi 500 watt 70 tl felan bende de var 150 waat arabaya bagladım 100 watt lambayi yakti aslında ugraşılsa bedava elektirik üretmek mümkün

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:
    -----------------------------

Öyle rüzgar gülünü aliyim çatıma koyim elektrik üretiyim diye bir durumdan bahsediyorsan bu söz konusu değil :)

öncelikle bunun için vergi vermen lazım bunları yapmadıysan bilgin olsun diye söylüyorum

edit: örnek olarak bizim öğretim görevlisi bir hoca rüzgar gülü ve güneş enerjisinden yararlanarak kendi köy ( özellikle köy diyorum ki kendide köyüne kurmuştu ) evine  kurmuştu ama kaldırmak zorunda kalmıştı veregiler izinler vs

o dediğin bürokratik işlemler belirli bir kwattan sonra başlıyo yasin...o bahsedilen bürokratik işlemler ile muhattap olacağın güçler ise büyük güçler evlerde kullanmak için öle bir düzeneğin kurulması zaten en başta mantıksız olur o da zaten ticaret haneye girer...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ricin bunu yazdı:

HeadBanger bunu yazdı:

o dediğin bürokratik işlemler belirli bir kwattan sonra başlıyo yasin...o bahsedilen bürokratik işlemler ile muhattap olacağın güçler ise büyük güçler evlerde kullanmak için öle bir düzeneğin kurulması zaten en başta mantıksız olur o da zaten ticaret haneye girer...

ben kendi bildiğmi sadece bilgi vermek için söylemedim mustafa zaten yukarıda da gördügüm şekilde 500kw diyor bunu da öğrendm sıkıntı yok yani

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

ricin teşekkür ederim bi görüşeyim öğleden sonra bakalım ne diyecek. Sahibindene baltım ama 3K bulamadım ne yazık ki. Hep daha küçük ölçeklerde verilmiş. Bakalım durumu yazarım buraya...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

elektrik üretinde kimin umrunda kaç wat üretiyor filanda filan :)

bence aksine devlet elektrik ürettiğin için para veriyor olması lazım. ne kadar çok üretirsen ondan yüzdelik bi ücret veriyor diye biliyorum. iyi araştırmak lazım bu konu hakkında.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

sRcN bunu yazdı:

ricin teşekkür ederim bi görüşeyim öğleden sonra bakalım ne diyecek. Sahibindene baltım ama 3K bulamadım ne yazık ki. Hep daha küçük ölçeklerde verilmiş. Bakalım durumu yazarım buraya...

murat abi sağlamdır...burdaki amerikalıların doğal kuyularına bile güneş paneli invertör satmışlığı var...hatta tam bu işin içinde olan birisi senelerdir bu işi bilinçli bir şekilde yapar..kendisi asıl muhasebeci olduğu için verim hesabı vs. konularında atıp tutmaz da mantıklı olan asıl olan neyse onu söyler geçer...kesene uygun olan neyse onu seçersin...

en son amerikadan silikon getirtmişti güneş panellerini kendi toparlıyorduı hatta mühendise panelleri fırınlıyacak fırın bile yaptırdıydı... :P o hücreleri teker teker dizip üstünü silikonluyorlar yani.....bunları neden anlattım bu derece işin içinde olan adamın tavsiyelerini dinle belki arayış içinde olduğun şey senin işini görmiyecek sen ne yapmak istediğini asıl yapmak istediğini anlat o sana başka alternatiflerde üretecektir işine gelirse uygularsın hocam...yardımcı olabildiysem ne ala...

Toplam Hit: 1706 Toplam Mesaj: 14