İos 5.0.1 Jailbreak Çıktı
-
uzun zamandır herkesin beklediği güzek haber ugun geldi. untethered jailbreak çıktı. ilk kez yapmama rağmen çok kolay yaptım . Yapmak isteyen arkdaşlar için bilginize sunarım .
kaynak. http://blog.iphone-dev.org/post/14857834236/untethered-holidays
-
Gariban (ben) daha iphone 2g(3.1.3) den kurtulamadı millet ios 5.0.1 kullansın oh ne tatlı hayat. :)
-
iphone nun mu var derdin var veya iphone al yolda kal ^^
-
Arkadaş iphone kullanıyorsunuz niye jailbreak yapıyorsunuz :-/
Ferrari alıp tüp taktırmak gibi geliyor bana :|
-
Pessimistic bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaş iphone kullanıyorsunuz niye jailbreak yapıyorsunuz :-/
-----------------------------ferrari zaten dandik te , jailbreak beygir gücünü arttırmak olarak düşünebiliriz aslında (: android black market gibi
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------Pessimistic bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaş iphone kullanıyorsunuz niye jailbreak yapıyorsunuz :-/
-----------------------------ferrari zaten dandik te , jailbreak beygir gücünü arttırmak olarak düşünebiliriz aslında (: android black market gibi
-----------------------------Chip tuning diyorsun yani :D aslında mantıklı :-)
-
fabrika cıkışlı murat 131 alıp benzin taktırmak gibi birşey....
bknz: murat 131 fiyatı ve iphone 4s in fiyatı
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------fabrika cıkışlı murat 131 alıp benzin taktırmak gibi birşey....
bknz: murat 131 fiyatı ve iphone 4s in fiyatı
-----------------------------jb bedava ama? :)
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------uzun zamandır herkesin beklediği güzek haber ugun geldi. untethered jailbreak çıktı. ilk kez yapmama rağmen çok kolay yaptım . Yapmak isteyen arkdaşlar için bilginize sunarım .
-----------------------------Sağolasın haber için, nasıl yapacakmışız hocam? çıktığını duyurmuşlar sanki sadece
-
RebelliouS_SouL bunu yazdı:
-----------------------------Gariban (ben) daha iphone 2g(3.1.3) den kurtulamadı millet ios 5.0.1 kullansın oh ne tatlı hayat. :)
-----------------------------he ya sorma :\
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------archair23 bunu yazdı:
-----------------------------uzun zamandır herkesin beklediği güzek haber ugun geldi. untethered jailbreak çıktı. ilk kez yapmama rağmen çok kolay yaptım . Yapmak isteyen arkdaşlar için bilginize sunarım .
-----------------------------Sağolasın haber için, nasıl yapacakmışız hocam? çıktığını duyurmuşlar sanki sadece
-----------------------------hocam kurcalamaktan anlatamadım :D üsteki linkten windows sürümünü inidirin kablo ile bağlayın pcye dfu moda alıcaksınız zaten nek dedikten sonra 3 saniye power tuşuna bas sonra power tuşunu bırakmadan home tuşuna basıosun 10 saniye iki tuşa basılıyken power tuşunu bırakıosun home tuşuna basılı kalıosun sonrasında yüklmeyi yapıyor teline