IOS 6.1 Ve Hemen Biten Batarya Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

6.1 sürüme güncelledikten sonra pil yüzdesi su gibi akmaya başladı, 6.0.1'den %20-%30 daha hızlı tükeniyor, iphone 4 16 gb kullanıyorum performans hissedilir şekilde arttı, daha hızlı ve seri oldu, telin 6.0.1 için shsh kaydını almıştım ama downgrade yapmakla uğraşmak istemiyorum, pil için çeşitli yöntemler anlatılıyor ama bence hepsi plasebo etkisi, henüz 6.1.1 beta çıkmış bile belki final sürümünde pil problemi halledilir, beklemeye devam diyorum.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

4s de senin dediğin gibi bir fark hissetmedim hocam 3g sürekli aktif 1,5 gün rahat gidiyor Msj trafigime rağmen :)

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek
    tbtgezgini bunu yazdı

4s de senin dediğin gibi bir fark hissetmedim hocam 3g sürekli aktif 1,5 gün rahat gidiyor Msj trafigime rağmen :)

ilginç gerçekten peki jailbreak var mı?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek
    nolanded bunu yazdı
    tbtgezgini bunu yazdı

Yok hocam jb 6 ya geçmeden önce kullanıyordum şarj olarak cihazı aldığımdan beri aynı kullanıyorum bariz farkedilecek bi degisiklik hic yasamadım tabi günde 3 satar fln konuştuğum zamanda oldu o zaman hemen sönüyor :) snn cihaz ne zamandir kullanımda pilini yenile bnce hocam. Veya bi restore et sadece kullandığın uygulamaları kur gereksiz seyler kalmasın telefonunda 

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek
    tbtgezgini bunu yazdı
    nolanded bunu yazdı
    tbtgezgini bunu yazdı

Yok hocam jb 6 ya geçmeden önce kullanıyordum şarj olarak cihazı aldığımdan beri aynı kullanıyorum bariz farkedilecek bi degisiklik hic yasamadım tabi günde 3 satar fln konuştuğum zamanda oldu o zaman hemen sönüyor :) snn cihaz ne zamandir kullanımda pilini yenile bnce hocam. Veya bi restore et sadece kullandığın uygulamaları kur gereksiz seyler kalmasın telefonunda 

hocam telefon yeni, 6.0.1'de sorun yoktu, 2 gün önce 6.1 yükledim pil sorunu oldu, genel bir sorunmuş apple forumları bu problemle doldu taştı ama bende jailbreak var belki o sebepden oluyordur batarya problemi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek

ayfon 5 e kurayım mı arkadaşlar güncellemeyi ? Pil sorunu yüzünden korkuyorum

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Premium.
    h2so4
    h2so4's avatar
    Erkek
    Şarj/Pil Sorunu Yaşayanlar İçin Öneri
    Güncelleme sonrası sadece şarjın yani pilin çabuk bitmesi sorunu yaşayanlara bir önerimiz de Apple’ın ayda bir yapılmasını önerdiği bir yöntem.
    Yani telefonun şarjını önce %100 oluncaya kadar bir doldurmak, sonra da kesinlikle arada hiç şarj etmeden %0′a gelinceye kadar bitirmek.

Cihaz, pili tamamen bittiği için kapandıktan sonra da yine bir %100 oluncaya kadar hiç çıkarmadan şarj etmek. Bu sayede güncelleme nedeniyle aptallaşan pil kendine gelecektir

Bu arada güncelleme haricinde pil ömründe sorun yaşayanlar da, ayda bir yukarıdaki yöntemi deneyebilir.
    Kaynak : http://www.apple.com/batteries/iphone.html
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thanatos
    Thanatos's avatar
    Erkek

Şarnını öncelikle tamamen bitir telefon kapansın ve daha sonra şarsa koy full olana kadar çıkarma daha sonra kullanırken ara ara şarja takma bitene kadar bitsin tekrar tak sonra dilediğin gibi kullan. Bu işlemleri yapman güncellemeden sonra telefonu kendine getirebilmen içindir ve Apple tarafından önerilen bir yöntemdir.

Thanatos tarafından 10/Şub/13 11:19 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

ios op ios :D 

iyice stabilizasyonu bozdu herhal bunlar :D 

bi çok forumda konusu var 6.1 şarj gg diye :D ahahah

http://www.leyladansonra.com/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek
    h2so4 bunu yazdı
    Şarj/Pil Sorunu Yaşayanlar İçin Öneri
    Güncelleme sonrası sadece şarjın yani pilin çabuk bitmesi sorunu yaşayanlara bir önerimiz de Apple’ın ayda bir yapılmasını önerdiği bir yöntem.
    Yani telefonun şarjını önce %100 oluncaya kadar bir doldurmak, sonra da kesinlikle arada hiç şarj etmeden %0′a gelinceye kadar bitirmek.

Cihaz, pili tamamen bittiği için kapandıktan sonra da yine bir %100 oluncaya kadar hiç çıkarmadan şarj etmek. Bu sayede güncelleme nedeniyle aptallaşan pil kendine gelecektir

Bu arada güncelleme haricinde pil ömründe sorun yaşayanlar da, ayda bir yukarıdaki yöntemi deneyebilir.
    Kaynak : http://www.apple.com/batteries/iphone.html

dün bu yöntemi yaptım hala denemedeyim düzelme var gibi.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

son durum, iyi gibi

6 Şubat gecesi pil sıfırlandı ve full şarj edildi.

iPhone4 16 GB IOS 6.1

Wifi sürekli açık

pil %50'de daha

nolanded tarafından 08/Şub/13 12:25 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 2624 Toplam Mesaj: 14