IOS 6.1 Ve Hemen Biten Batarya Problemi
-
6.1 sürüme güncelledikten sonra pil yüzdesi su gibi akmaya başladı, 6.0.1'den %20-%30 daha hızlı tükeniyor, iphone 4 16 gb kullanıyorum performans hissedilir şekilde arttı, daha hızlı ve seri oldu, telin 6.0.1 için shsh kaydını almıştım ama downgrade yapmakla uğraşmak istemiyorum, pil için çeşitli yöntemler anlatılıyor ama bence hepsi plasebo etkisi, henüz 6.1.1 beta çıkmış bile belki final sürümünde pil problemi halledilir, beklemeye devam diyorum.
-
4s de senin dediğin gibi bir fark hissetmedim hocam 3g sürekli aktif 1,5 gün rahat gidiyor Msj trafigime rağmen :)
-
tbtgezgini bunu yazdı
4s de senin dediğin gibi bir fark hissetmedim hocam 3g sürekli aktif 1,5 gün rahat gidiyor Msj trafigime rağmen :)
ilginç gerçekten peki jailbreak var mı?
-
nolanded bunu yazdıtbtgezgini bunu yazdı
Yok hocam jb 6 ya geçmeden önce kullanıyordum şarj olarak cihazı aldığımdan beri aynı kullanıyorum bariz farkedilecek bi degisiklik hic yasamadım tabi günde 3 satar fln konuştuğum zamanda oldu o zaman hemen sönüyor :) snn cihaz ne zamandir kullanımda pilini yenile bnce hocam. Veya bi restore et sadece kullandığın uygulamaları kur gereksiz seyler kalmasın telefonunda
-
tbtgezgini bunu yazdınolanded bunu yazdıtbtgezgini bunu yazdı
Yok hocam jb 6 ya geçmeden önce kullanıyordum şarj olarak cihazı aldığımdan beri aynı kullanıyorum bariz farkedilecek bi degisiklik hic yasamadım tabi günde 3 satar fln konuştuğum zamanda oldu o zaman hemen sönüyor :) snn cihaz ne zamandir kullanımda pilini yenile bnce hocam. Veya bi restore et sadece kullandığın uygulamaları kur gereksiz seyler kalmasın telefonunda
hocam telefon yeni, 6.0.1'de sorun yoktu, 2 gün önce 6.1 yükledim pil sorunu oldu, genel bir sorunmuş apple forumları bu problemle doldu taştı ama bende jailbreak var belki o sebepden oluyordur batarya problemi.
-
ayfon 5 e kurayım mı arkadaşlar güncellemeyi ? Pil sorunu yüzünden korkuyorum
-
Şarj/Pil Sorunu Yaşayanlar İçin Öneri
Güncelleme sonrası sadece şarjın yani pilin çabuk bitmesi sorunu yaşayanlara bir önerimiz de Apple’ın ayda bir yapılmasını önerdiği bir yöntem.
Yani telefonun şarjını önce %100 oluncaya kadar bir doldurmak, sonra da kesinlikle arada hiç şarj etmeden %0′a gelinceye kadar bitirmek.
Cihaz, pili tamamen bittiği için kapandıktan sonra da yine bir %100 oluncaya kadar hiç çıkarmadan şarj etmek. Bu sayede güncelleme nedeniyle aptallaşan pil kendine gelecektir
Bu arada güncelleme haricinde pil ömründe sorun yaşayanlar da, ayda bir yukarıdaki yöntemi deneyebilir.
Kaynak : http://www.apple.com/batteries/iphone.html
-
Şarnını öncelikle tamamen bitir telefon kapansın ve daha sonra şarsa koy full olana kadar çıkarma daha sonra kullanırken ara ara şarja takma bitene kadar bitsin tekrar tak sonra dilediğin gibi kullan. Bu işlemleri yapman güncellemeden sonra telefonu kendine getirebilmen içindir ve Apple tarafından önerilen bir yöntemdir.
Thanatos tarafından 10/Şub/13 11:19 tarihinde düzenlenmiştir -
ios op ios :D
iyice stabilizasyonu bozdu herhal bunlar :D
bi çok forumda konusu var 6.1 şarj gg diye :D ahahah
-
h2so4 bunu yazdıŞarj/Pil Sorunu Yaşayanlar İçin Öneri
Güncelleme sonrası sadece şarjın yani pilin çabuk bitmesi sorunu yaşayanlara bir önerimiz de Apple’ın ayda bir yapılmasını önerdiği bir yöntem.
Yani telefonun şarjını önce %100 oluncaya kadar bir doldurmak, sonra da kesinlikle arada hiç şarj etmeden %0′a gelinceye kadar bitirmek.
Cihaz, pili tamamen bittiği için kapandıktan sonra da yine bir %100 oluncaya kadar hiç çıkarmadan şarj etmek. Bu sayede güncelleme nedeniyle aptallaşan pil kendine gelecektir
Bu arada güncelleme haricinde pil ömründe sorun yaşayanlar da, ayda bir yukarıdaki yöntemi deneyebilir.
Kaynak : http://www.apple.com/batteries/iphone.htmldün bu yöntemi yaptım hala denemedeyim düzelme var gibi.
-
son durum, iyi gibi
6 Şubat gecesi pil sıfırlandı ve full şarj edildi.
iPhone4 16 GB IOS 6.1
Wifi sürekli açık
pil %50'de daha
nolanded tarafından 08/Şub/13 12:25 tarihinde düzenlenmiştir