İos9 Çıktı
-
https://www.youtube.com/watch?v=dzXBKitdIfA
4S'i merak edenler için. Aşağı bildirim ve yukarı bildirim çubuğunu çekerken hafif takılmalar var ayrıca kelime tahminlerinde kasılıyor telefon.
-
Valla bu iphone'a her kuruşu değer, adamlar yeni sürümlerle desteği esirgemiyor müşterilerinden bu da prestij katıyor firmaya haklı olarak.Bizde 1 senedir bekliyelim telefona lollipop gelecek diye aq.
Telefon 64 bit işlemciye sahip bu özelliği kullanabilmemiz için 5.0 gerekiyor daha kitkat'da takılıyoruz hadi hayırlısı. -
4Ste yükledim. 8.9dan geçtim. şimdiye kadarki şarjda ısınma sorunu kalmadı. normal ısınması da baya azaldı. kullanımda da yavaşlama görmedim hiç. tek sorun uygulama ve oyunlarda yavaşlama oldu. ona da 9 uyumlu güncellemeler gelince geçer diyorlar. 4Ste sorun yaşayanlar da çokmuş. o işi çözemedim.
androide laf etmeyi de çok anlamlı bulmuyordum. 5 yıllık telefona destek veriyor apple iyi güzel de 5 yıl önce sattıı fiyata zaten 2 kere telefon alırsın. şimdi daha beter. iphone 6 alacağıma şimdi güzel bi android alırım (asla samsung değil) 2-3 yıl sonra satar yeni tel alırım aynı hesap. hatta moda takıntım yoksa şimdi alacağım sonu z2 ile 5 yıl da geçiririm. tel iyiyse donanım güçlüyse 2 yıldan sonra android güncellemesi gelse nolur gelmese nolur? androidin yıllar önce verdiklerini ios yeni yeni veriyor. dha stabil evet, ama androide yükleyeceğim 2 ücretsiz uygulama ile o stabiliteyi ben salıyorsam fazladan 2bin lira vermeme gerek var mı?
-
İP 6 DA ne hikmetse başta çok yavaş ve takılıyordu kullandıkça hızlandı şuan bir problem yok.
-
wifide bir tek sıkıntı bende mi var 5s
-
5S'e yükleyenler ne durumdasınız ?
-
mkyb bunu yazdı
5S'e yükleyenler ne durumdasınız ?
ben memnunum hocam. takılma kasma gibi bi durum olmadı yüklediğimden beri (: değişikliklerde hoş. güncellenebilir.
-
ip 6 da başta yavaştı, şuanda hız mükemmel gözüme çarpan bayağı değişiklik yapılmış stabil ve saglam yaptılar bu sefer
-
-
Apple yeni güncelleme salmış 35 MB.