İos9 Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=dzXBKitdIfA

4S'i merak edenler için. Aşağı bildirim ve yukarı bildirim çubuğunu çekerken hafif takılmalar var ayrıca kelime tahminlerinde kasılıyor telefon.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Valla bu iphone'a her kuruşu değer, adamlar yeni sürümlerle desteği esirgemiyor müşterilerinden bu da prestij katıyor firmaya haklı olarak.Bizde 1 senedir bekliyelim telefona lollipop gelecek diye aq.

Telefon 64 bit işlemciye sahip bu özelliği kullanabilmemiz için 5.0 gerekiyor daha kitkat'da takılıyoruz hadi hayırlısı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

4Ste yükledim. 8.9dan geçtim. şimdiye kadarki şarjda ısınma sorunu kalmadı. normal ısınması da baya azaldı. kullanımda da yavaşlama görmedim hiç. tek sorun uygulama ve oyunlarda yavaşlama oldu. ona da 9 uyumlu güncellemeler gelince geçer diyorlar. 4Ste sorun yaşayanlar da çokmuş. o işi çözemedim.

androide laf etmeyi de çok anlamlı bulmuyordum. 5 yıllık telefona destek veriyor apple iyi güzel de 5 yıl önce sattıı fiyata zaten 2 kere telefon alırsın. şimdi daha beter. iphone 6 alacağıma şimdi güzel bi android alırım (asla samsung değil) 2-3 yıl sonra satar yeni tel alırım aynı hesap. hatta moda takıntım yoksa şimdi alacağım sonu z2 ile 5 yıl da geçiririm. tel iyiyse donanım güçlüyse 2 yıldan sonra android güncellemesi gelse nolur gelmese nolur? androidin yıllar önce verdiklerini ios yeni yeni veriyor. dha stabil evet, ama androide yükleyeceğim 2 ücretsiz uygulama ile o stabiliteyi ben salıyorsam fazladan 2bin lira vermeme gerek var mı?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

İP 6 DA  ne hikmetse başta çok yavaş ve takılıyordu kullandıkça hızlandı şuan bir problem yok.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

wifide bir tek sıkıntı bende mi var 5s

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

5S'e yükleyenler ne durumdasınız ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nrddnshn
    nrddnshn's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

5S'e yükleyenler ne durumdasınız ?

ben memnunum hocam. takılma kasma gibi bi durum olmadı yüklediğimden beri (: değişikliklerde hoş. güncellenebilir.

Zayıfa acımak doğaya ihanettir..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

ip 6 da başta yavaştı, şuanda hız mükemmel gözüme çarpan bayağı değişiklik yapılmış stabil ve saglam yaptılar bu sefer

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

Az önce arkadasın iphone6 da durduk yere dokunmatik gitti, pupayı aradı ios9 un Yüzünden getirin 0layalım ama Ücret 60₺ dedi. 

Ediyor. Apple I aradı şimdi , Boşa para vermeyin biz buradan 0layalım isterseniz dedi

piradomim tarafından 23/Eyl/15 17:40 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Apple yeni güncelleme salmış 35 MB.

Toplam Hit: 5353 Toplam Mesaj: 36
apple ios9 apple