Ip Adresi Caldim Nasil Kullanirim?
-
Iyi tamamda.
Simdi ben Ip yi falan ve digerlerini benim bilgisayara gecirsem bedava bailanamaz miyim.Okul ile benim evim arasindaki mesafe 2 km.
Artik okul o kocaman canak midir nedir nerden alir sinyalleri bilmiyorum.
-
1. meb barracuda alamaz!!
2. kardes yanlıs catıya bakıyon bence daha cok olayı telefon hatlarında ara
3. mebte iki çanak arası local yapacak insan ben tanımıyorum!!!!!!
4. kardeş boşver ugrasma bi yanlış yaparsın. bilmediğin belli!! inerler tepene!!
-
ya yanlışın var ya kandırıyorlar seni...
uydu interetin fiyatları cok yüksek ve okadar hızlı bağlantıya gerek yok...
İp Ne bu arada?? ipden cıkartabiliriz büyük ihtimal ne ile bağlandıklarını..
-
sormayın yaa bende çanak antenle bağlanıyom rüzgar estimi kesiliyo bağlantı..adıda ÇanakDSL zuhahahaha.
-
SElamlar...
Aradaki mesafa 2KM ise, antenle ancak erisim saliyabilirsin. Ya bi anten almalisin (wlan icin özel var) yada kendin imkanlarinla birtane yapmaya calisirin (internet anlatimida coktur)
Ben türkiyeden katilmiyorum ama, bildigime göre oradaki satilan wlan antenlerin fiyati ucuz..., tabi sade antenlede is bitmiyor, karsi tarafin signallari nereye kadar yetiyor oda önemli.
-
s.a öncelikle şunu belirteyim işim digital uydu olduğu için.hiçbir digital udu alicisi vya uydu kardı dahil uydudan internete giremez girdim diyen varsa cıksın.diğer arkadaşlarımında dediği gibi skystarın uydudan download özelliği var ama oda özell portlaradan.diğer ydu alicilarındada guncelleme vardır ama bunu şuan sadece digiturk yapabiliyor mac anında şifre değişimi için yoksa imkansız.ha uydu interneti vara ma bizde yok avrupada cok guzel örnekleri var 60 cmlik bir canakla 2048 bağlantı yapana arkadaşalrım var eutalsat uydusu üzerinden ama buda ap ayrı donanım gerktiriyor modeminden canak.ve lnb yerine kullanılan cihaz dahil yani bize gelsi daha cok var
-
sen biraz daha dolas belki bişeyler öğrenirsin haa :)
-
beyler ben bi ilcenin lisesinde barracuda canagini gordum daha bilmiom
-
evet uydudan internet var
skystar 2.6 tv kartı özelliklerine bakın anlarsınız varmı yokmu diye..
-
Mesaj lordofangband tarafindan 5 Kasım 2005 (Cumartesi) tarihinde yazildi. Arkadaslar simdi bizim okulda internet var.Tabi internet ucretini de direkt olarak M.E.B. oduyormus.
Ip adresini Subnet maski falan ve DNS leri ve diger bilgileri aldim .Okul internet ihtiyacini ozel bir canak anten sayesinde sagliyor.Benim evde bir Radyo Modem im var.Acaba okulun Ip adresini ve degerlerini benim bilgisayara girsem ben de bedava kullanabilirmiyim.?
Saolun
--------------------------------------------------------------------------------------
gözüm biraz geç kalmadınmı :)