İp Adresinden Yer Tespiti Yapmak İçin Maxmind.Com Veya İp2location.Com Kullanan Müridler Var Mı?
-
Cradex bunu yazdı
node.js ile kapının önüne kadar bulur ama applet izin ister sorun yok diyorsan vereyim :)
ha biliyorum onu html5'i kullanıyor o özellik ama benim işimi görmez malesef.
sharp teşekkür ederim.
Arlong tarafından 14/Mar/13 22:21 tarihinde düzenlenmiştir -
bunlar dışında kaynak zor bulursun, maxmind oldukça iyidir. benim için sadece ülke yeterli, bu free database'ın bi replication'ını tutuyorum server'da. http://dev.maxmind.com/geoip/geolite
il için devamlı güncellenen bir listeye ihtiyacın var, ütopik rakamlar ödemeden tam manada verimli sonuçlara alamazsın.
-
İkisi de nokta atışı buldu beni.
Bilmediğimden soruyorum, google analyticsin ülke-şehir istatistikleri varken bunun ekstra getirisi nedir?
-
maxmind şehri doğru gösterdi ancak lokasyon yanlış. ip2location ise direk ankara dedi :D
-
izmitteyim
maxmind kocaeli dedi koordinata baktım yaklaşık 10 km fark var
ip2location istanbul dedi
-
izzmarit bunu yazdı
İkisi de nokta atışı buldu beni.
Bilmediğimden soruyorum, google analyticsin ülke-şehir istatistikleri varken bunun ekstra getirisi nedir?
google analytics analiz hizmetidir sadece, ben ise şehirlere göre hizmet veren bir şey tasarlıyorum dolayısıyla google analytick kullanılamılıyor.
spybreak ve tnrsk teşekkür ederim.
Arlong tarafından 15/Mar/13 17:02 tarihinde düzenlenmiştir -
ip2locationun databasei var ama çok eski.
-
aynı bilgileri
den de öğrenebilirsin. hangi internet altyapısını kullanıyorsun, tahmini lokasyonun ulke, kıta, enlem boylam vb
Moruk tarafından 15/Mar/13 20:04 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
ip2locationun databasei var ama çok eski.
evet ip2location maxxmind'e göre baya hatalı gösteriyor.
-
Moruk bunu yazdı
aynı bilgileri
den de öğrenebilirsin. hangi internet altyapısını kullanıyorsun, tahmini lokasyonun ulke, kıta, enlem boylam vb
moruk kendi sistemimde olması gerkiyor dışarıdaki bir sistemi kullanamıyorum uygun değil bana yani.