İp Ban Yedigimiz Siteye Tekrar Girmek
-
arkadaşlar ben chatcity.cc die bi siteden ip ban yedim ve tekrar siteye girmek istiorum.. aklıma gelen her şeyi denedim ama bi türlü başaramadım.. bi fikri olan veya yardımcı olabilicek bi arkadaş varsa çok sevinirim..
oncelikle ben modemi aç kapa - modeme reset at gibi yolları denedim ayrıca siteye proxi ile girmeyi denedim ve site proxi yemedi..acaba başka bi yolu var mı?
-
ipnetor.com dan girmeyi dene
ama banlanmış olduğun nikini kullanma :D
-
fikrin için saol arkadaşım ama servere baglanmıo.. bu tars siteleri daha oncede denemiştim bi işe yaramamışlardı.. bu arada konuyu yanlış bölüme açmışım sanırım kusura bakmayın..
-
Şunu dene bir de;
Bilgisayarım >> Yerel Disk (C) >> Windows >> System32 >> drivers >> etc >> hosts dosyasını not defteri ile birlikte aç
Açtığın dosyada;
127.0.0.1 localhost
::1 localhostKısımda ki '' 127.0.0.1 '' alt boşluğa banlandığın sitenin ip'sini yaz, ''localhost'' olan kısıma ise sitenin ismini yaz. Dosyayı kaydet.
Son olarak, bilgisayarı yeniden başlat.
-
sanırım sizin kadar bilgili deilim ilk yazdıklarını yaparımda , banladıgım sitenin ip sini nasıl bulurum.. yani bu sitenin chatcity.cc
-
BlindGuardianN bunu yazdı:
-----------------------------
sanırım sizin kadar bilgili deilim ilk yazdıklarını yaparımda , banladıgım sitenin ip sini nasıl bulurum.. yani bu sitenin chatcity.cc
-----------------------------http://centralops.net/co/DomainDossier.aspx
67.18.178.162
-
Sadece ip ban ise modemi kapatıp tekrar açman yeterli. Tabi eğer telekomdan statik ip almadıysan.
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Şunu dene bir de;
Bilgisayarım >> Yerel Disk (C) >> Windows >> System32 >> drivers >> etc >> hosts dosyasını not defteri ile birlikte aç
Açtığın dosyada;
127.0.0.1 localhost
::1 localhostKısımda ki '' 127.0.0.1 '' alt boşluğa banlandığın sitenin ip'sini yaz, ''localhost'' olan kısıma ise sitenin ismini yaz. Dosyayı kaydet.
-----------------------------arkadaşım oncelikle ip adresi için saol.. ama etc dosyasının içinde hosts die bi dosya yok im hosts die bi dosyavar ben onu açtım ama orada da 127.0.0.1 localhost
::1 localhost gibi bi yazı goremedim. ayrıca bu dosyanın içinde networks - ptotocol - services isimli iki dosya daha var doru yerdeyim dimi? -
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Şunu dene bir de;
Açtığın dosyada;
127.0.0.1 localhost
-----------------------------arkadaşım oncelikle ip adresi için saol.. ama etc dosyasının içinde hosts die bi dosya yok im hosts die bi dosyavar ben onu açtım ama orada da 127.0.0.1 localhost
::1 localhost gibi bi yazı goremedim. ayrıca bu dosyanın içinde networks - ptotocol - services isimli iki dosya daha var doru yerdeyim dimi?
-----------------------------Klasörün için de şu şekilde sıralaması lazım, ''hosts'' dosyasımı yok sadece ?
-
evt bende host dosyası yok diger 4 dosya var sadece.. sende 5 dosya gozukuo..
-
evt bende host dosyası yok diger 4 dosya var sadece.. sende 5 dosya gozukuo..
-----------------------------http://uploaded.to/?id=e7n81q
''host'' dosyasını bahsettiğin siteye göre düzenledim, ''etc'' klasörüne at.