İp Değiştirme Programı
-
Ev arkadaşımla beraber facebook zynga poker oynuyoruz. Fakat aynı ip'den aynı masada oynamak sıkıntı yaratabiliyomuş. Aynı modem üzerinden bağlanıp farklı ip adreslerine sahip olabilirmiyiz ? Böyle bir program arıyorum. Bulana ufaktan chip atabilitem var :) Şimdiden teşekkürler.
-
internet cafeler ne ayak hacı ?
bence yanlış algoritma üzerinde ilerliyorsun.
-
proxy işe yararmı ?
@karakutu
mantıklı, kafeler var bu işin içinde.
-
Yahu bana biraz çip at sana hocam sıkılıyorum poker çekiyor canım hadi nolur nolur :D :D
-
şimdi boyle bisey yapabilirmiyiz yapamazmıyız orasını anlayamadım ? bulana chip vercem :)
-
Seastar bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi boyle bisey yapabilirmiyiz yapamazmıyız orasını anlayamadım ? bulana chip vercem :)
yaparsın kesin cevap :D çip ver bana -
yapana ya da yapmama yardımcı olana vericem chipi. bi olsunda hallederiz tosuncum.
-
proxifier programı tam sana göre kanki. bunun şerefine üç beş çip at varsa :D
-
Tor ile yapabilirsin ama baglantınız çok yavaşlar. (3 pc) fast masaya girersen paso düşersin.. Pek tat alabilceğini düşünmüorum doğrusu..
eli iyi kağıt olanın kazanması halinde problem çıkmaz.. masadan kazandığınız halde stand up yapıp parayı başka tarafa bırakmayın yeter.. haricinde zynga problem çıkarmıo.
3 kişiyseniz masanız en azından 5 kişi olsun.. ben aynı pc de 5-10m lik turnuvaya giriorum arada.. masa 5 kişilik. 3 kişi bnm. bi problem yaşamadım.
-
Git Beleş Yada Paralı VPN Al
-
serwo bunu yazdı:
Tor ile yapabilirsin ama baglantınız çok yavaşlar. (3 pc) fast masaya girersen paso düşersin.. Pek tat alabilceğini düşünmüorum doğrusu..
eli iyi kağıt olanın kazanması halinde problem çıkmaz.. masadan kazandığınız halde stand up yapıp parayı başka tarafa bırakmayın yeter.. haricinde zynga problem çıkarmıo.
3 kişiyseniz masanız en azından 5 kişi olsun.. ben aynı pc de 5-10m lik turnuvaya giriorum arada.. masa 5 kişilik. 3 kişi bnm. bi problem yaşamadım.
-----------------------------hocam benimkilere çıkartıyolar. hesaplarda 2b 2b 2b chipler tutuyorum ve dikkat çekiyo. dün banlandım 4b kadar. bu yüzden farklı ip almam gerekiyo. bu vpn olayı nedir ? yada baska çözümü varmı.