IP "Den Yer Tespit
-
evt Ip 'den yer tespiti nasıl yapılıyo yada programı filan var mı?
gecen msnde host almak için adamın bırıyle konusuyom bana nerde oturuyon diye sordu bende bos ver dedim adam bi saydır .... okulun arkasında sokakta mı oturuyon deyince bende şok oldum nerden bıldı acaba ?
-
msn den konusupta nasıl ip adresini aldı?Anca dosya alışwerişi olursa alır.
Yapmadıysa alamaz.İP adresini bilse bile sadece sehir ve bölge öğrenir.Okulun arkasında diyosa ttnet te calısıyo weya bu adamın doğa üstü güçleri var. -
konu defalarca açıldı ve sağlıklı sonuç veren site veya program yok :(
-
Yalan mı söylicem ya bildi okulun ismini filan :SIp nası aldıgını anladım zaten bana bu da benim sitem sende acılıyomu filan dedi sonra artıslık yaptı işte :D
-
ttnet te dayısının oğlu vardır :D başka türlü bilemez
-
öyle şey olmaz ip den açık adresini öğrenmesi imkansız ha tornavida ark. ın dediği gibi doğa üstü güçleri warsa o ayrı bir mesele çok program war ip den sadece şehiri falan öğrenebilir
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------
öyle şey olmaz ip den açık adresini öğrenmesi imkansız ha tornavida ark. ın dediği gibi doğa üstü güçleri warsa o ayrı bir mesele çok program war ip den sadece şehiri falan öğrenebilir
Sen öyle san :) -
madem öğreniliyor ben ip adresimi vereyim benim tam adresimi ver bakayım...
88.232.62.168 şu an girdiğim ip adresi buyur.
-
Ya o kişi seni tanıyor ve kafa buluyor birisinden yardım aldı, yada sen burada bize yalan söylüyorsun. Eğer öyle bir program olsaydı emniyet güçleri yer tespiti için Telekomdan yardım almazdı...
-
Tayok bunu yazdı:
-----------------------------madem öğreniliyor ben ip adresimi vereyim benim tam adresimi ver bakayım...
88.232.62.168 şu an girdiğim ip adresi buyur.
-----------------------------IP Address Country (Short) Country (Full) Flag Region City ISP Map 88.232.62.168 TR TURKEY ANTALYA ANTALYA TT ADSL-METEKSAN DINAMIK _ULU
Sitenin yalancısıyım. -
EmiRReiS bunu yazdı:
Ya o kişi seni tanıyor ve kafa buluyor birisinden yardım aldı, yada sen burada bize yalan söylüyorsun. Eğer öyle bir program olsaydı emniyet güçleri yer tespiti için Telekomdan yardım almazdı...
-----------------------------Ya kardeşim niye yalan atayım ki ben böyle bi konuda adamlada ilk kez konustum zaten host alacagım kısıydi bu .Belki adam polis olabilir mi ?