İpad 4 Tercihi
-
Beyler bi ipad 4 almayı düşünüyorum, bi kaç model var MD5-7 gibi. çokta hakim değilim. kullananlar tavsiye verebilrse sevinrim. teknosa mağazasından gidip alırım.
istediğim özellikler
3g+wifi
16 gb
beyaz
-
Tavsiyem, alacaksan daha yüksek kapasiteli al.
-
2 alsam ios 7 ye upgrade edebiliyormuyum. ipad tüm cihazları hızlı oldugu için 2 de işimizi görür. 2. nesil 800 lira 4. nesil 1500 lira. çok fark var.
-
Apple'ın tüm cihazları hızlı dersen yanılırsın.Apple bir cihazı bitirmeyi karar verdiyse o cihaz biter.Bknz : iPhone 4'e ios 7 yüklemek.Ek olarak ios 7'nin arayüzünü hiç sevmiyorum.
mkyb tarafından 22/Nis/14 13:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Mustafa bunu yazdı
Apple'ın tüm cihazları hızlı dersen yanılırsın.Apple bir cihazı bitirmeyi karar verdiyse o cihaz biter.Bknz : iPhone 4'e ios 7 yüklemek.Ek olarak ios 7'nin arayüzünü hiç sevmiyorum.
IOS 7.1 ile tekrar hızlandırmıştı.
-
Mustafa bunu yazdı
hocam ben ipad 2 ye ios 7 upgrade sordum 4e değil. ve yazdıgından hiç bişey anlamadım kusura bakma, sen doğru şeyler yazmışssındır ama benim işimi görmedi.
şimdi ben 3g özelliğinde den vazgeçtim ek simkart alamıyormuşum 4. nesil wifi tercih edeyimmi
-
Şöyle anlatayım.Apple cihazlarına ilk 2 yıl normal güncelleme desteği verir, cihaz gayet stabildir.3. yıl bilerek ağırlaştırılmış, o cihazın donanımının kaldıramayacağı bir güncelleme çıkarır cihazı kaplumbağa yapar koyar kenara.Özetle fakirlik yapma git yeni bir ürün al derler.
mkyb tarafından 22/Nis/14 14:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Mustafa bunu yazdı
Şöyle anlatayım.Apple cihazlarına ilk 2 yıl normal güncelleme desteği verir, cihaz gayet stabildir.3. yıl bilerek ağırlaştırılmış, o cihazın donanımının kaldıramayacağı bir güncelleme çıkarır cihazı kaplumbağa yapar koyar kenara.Özetle fakirlik yapma git yeni bir ürün al derler.
Anladım hocam peki
aşada iki cihaz var ikisde 4. nesil ve sadece wifi
ama aralarında 200 lira fiyat farkı var bu nedendir. sadece kampanyamı yoksa sadece renk farkımı
http://www.teknosa.com/urunler/125042910/apple-ipad-md510tua-16gb-wifi-4-nesil
http://www.teknosa.com/urunler/125043934/apple-ipad-md788tua-air-16gb-wifi-gumus
-
Valla iPad'lerden pek anlamam ama incelediğim kadarıyla işlemci farkları var.Eğer akıllı telefonun varsa hotspot yapıp onun üzerinden internete girmeni tavsiye ederim.3G için o kadar para verme.
-
APPLE iPad MD788TU/A Air 16GB bu cihazı tercih edecek gibiyim.
-
Mini retina al