İpad 4 Tercihi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Beyler bi ipad 4 almayı düşünüyorum, bi kaç model var MD5-7 gibi. çokta hakim değilim. kullananlar tavsiye verebilrse sevinrim. teknosa mağazasından gidip alırım. 

istediğim özellikler 

3g+wifi

16 gb

beyaz

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Tavsiyem, alacaksan daha yüksek kapasiteli al.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

2 alsam ios 7 ye upgrade edebiliyormuyum. ipad tüm cihazları hızlı oldugu için 2 de işimizi görür. 2. nesil 800 lira 4. nesil 1500 lira. çok fark var.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Apple'ın tüm cihazları hızlı dersen yanılırsın.Apple bir cihazı bitirmeyi karar verdiyse o cihaz biter.Bknz : iPhone 4'e ios 7 yüklemek.Ek olarak ios 7'nin arayüzünü hiç sevmiyorum.

mkyb tarafından 22/Nis/14 13:54 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Apple'ın tüm cihazları hızlı dersen yanılırsın.Apple bir cihazı bitirmeyi karar verdiyse o cihaz biter.Bknz : iPhone 4'e ios 7 yüklemek.Ek olarak ios 7'nin arayüzünü hiç sevmiyorum.

IOS 7.1 ile tekrar hızlandırmıştı.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

hocam ben ipad 2 ye ios 7 upgrade sordum 4e değil. ve yazdıgından hiç bişey anlamadım kusura bakma, sen doğru şeyler yazmışssındır ama benim işimi görmedi. 

şimdi ben 3g özelliğinde den vazgeçtim ek simkart alamıyormuşum 4. nesil wifi tercih edeyimmi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Şöyle anlatayım.Apple cihazlarına ilk 2 yıl normal güncelleme desteği verir, cihaz gayet stabildir.3. yıl bilerek ağırlaştırılmış, o cihazın donanımının kaldıramayacağı bir güncelleme çıkarır cihazı kaplumbağa yapar koyar kenara.Özetle fakirlik yapma git yeni bir ürün al derler.

mkyb tarafından 22/Nis/14 14:08 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Şöyle anlatayım.Apple cihazlarına ilk 2 yıl normal güncelleme desteği verir, cihaz gayet stabildir.3. yıl bilerek ağırlaştırılmış, o cihazın donanımının kaldıramayacağı bir güncelleme çıkarır cihazı kaplumbağa yapar koyar kenara.Özetle fakirlik yapma git yeni bir ürün al derler.

Anladım hocam peki 

aşada iki cihaz var ikisde 4. nesil ve sadece wifi

ama aralarında 200 lira fiyat farkı var bu nedendir. sadece kampanyamı yoksa sadece renk farkımı

http://www.teknosa.com/urunler/125042910/apple-ipad-md510tua-16gb-wifi-4-nesil 

http://www.teknosa.com/urunler/125043934/apple-ipad-md788tua-air-16gb-wifi-gumus 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Valla iPad'lerden pek anlamam ama incelediğim kadarıyla işlemci farkları var.Eğer akıllı telefonun varsa hotspot yapıp onun üzerinden internete girmeni tavsiye ederim.3G için o kadar para verme.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

APPLE iPad MD788TU/A Air 16GB  bu cihazı tercih edecek gibiyim.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Mini retina al

Toplam Hit: 2070 Toplam Mesaj: 22