Ipad Ten Windowsa Map Olmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Ustanın kullandığı Ipad ten Windowsta paylaşımda bir klasör var ona map olup içindeki çizimleri vs görmesi gerekiyor. internet yok. wifi ile işyeri ağına bağlı. paylaşımı yapan sunucu Ipade ping atabiliyor. 

apps stordan ifile diye bişey indirdim iş görmedi Ipadten windows klasöre nasıl map olurum.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Iped ?

GodKlaus tarafından 21/Kas/14 11:29 tarihinde düzenlenmiştir

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

yarım kıloda bana sarın gecerken alırım

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı

Iped ?

o fotğraf ne brader dalgamı geçiyon adammı seçiyon, Tek bir harfi okunduğu gibi yazılınca yanlış anlıyorsan görüntü kirliliği yapma. takılcagın yerleri ben tarif ederim ama senin gibi boş zamanım malesef yok. kızmadım ama seninde zamanına yazık brader uğraştığın şeye bak

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek

Ben bunu kullanıyorum hocam, program pc ipad arası dosya transferi yapabiliyor, iki cihazında aynı ağda olması gerekiyor.

https://readdle.com/products/documents

SpermMan tarafından 21/Kas/14 12:23 tarihinde düzenlenmiştir

-
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı
    GodKlaus bunu yazdı

Iped ?

o fotğraf ne brader dalgamı geçiyon adammı seçiyon, Tek bir harfi okunduğu gibi yazılınca yanlış anlıyorsan görüntü kirliliği yapma. takılcagın yerleri ben tarif ederim ama senin gibi boş zamanım malesef yok. kızmadım ama seninde zamanına yazık brader uğraştığın şeye bak

Hocam valla 4 gündür hiç bişey yapmıyorum.Boş vaktim çok fazla.Ortama neşe gelsin dedik ama bardağın boş kısmından bakıyosun.

Kötü bişey yaptıysam Kusura bakma :/

Edit: Hocam Ciddiye almışsın bide. Yuh Artık :)

GodKlaus tarafından 21/Kas/14 12:09 tarihinde düzenlenmiştir

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı
    siyahbereli bunu yazdı
    GodKlaus bunu yazdı

Iped ?

Hocam valla 4 gündür hiç bişey yapmıyorum.Boş vaktim çok fazla.Ortama neşe gelsin dedik ama bardağın boş kısmından bakıyosun.

sadıç, iş pskolojisi işte gerginilk vs kusura bakma yoğunluktan benimde kafa dönüyor :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    SpermMan bunu yazdı

Ben bunu kullanıyorum hocam, program pc ipad arası dosya transferi yapabiliyor, iki cihazında aynı ağda olması gerekiyor.

https://readdle.com/products/documents

Cihazlar aynı ağda windows tarafınada, Ipade de kurmak mı gerekiyor

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı
    siyahbereli bunu yazdı
    GodKlaus bunu yazdı

Iped ?

aradığım mizah buydu hacı. sen geyikte takıl. boş vakit olunca ben de ordayım. dur bi espri yapayım da gideyim;

I lav ye. zıahahhaha

@Siyahbereli: hocam win-ios arasında transferin en kolayı JB ile oluyor. jb olmadan uğraştım baya en son sıkıldım mail atmıştım. net yok diyosun Reflector diye bi pro kur pcye, ekran videosunu bile alabiliyosun. proyu kur aç, telefonun bulututu aç aşağıdan çekince yukarıya AirDrop yeri var ya onun yanına bi simge geliyo onu tıkla yardır.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Documents kullanın, ücretsiz.

Aynı ağda olduğunuzda documentsin verdiği ip ye pc de browserdan bağlanıp sürükle bırak yaparak ipadin içine istediğinizi koyup alabilirsiniz.

Ehl-i Byte
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Aynı ağdayken safaride adres kısmına \\klasor adresi yazdığında klasördekileri görebilir, açılacak birşey ise açabilirsin. Fakat onun dışında o klasöre birşeyler yüklemek filan bunlar hep sıkıntı ios'da.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
Toplam Hit: 1628 Toplam Mesaj: 17