İphone 3G 3.1.3 Yurtdışı Unlock Yardım
-
Beyler bi arkadaş acil parayı ihtiyacı olduğundan satıyor cihazı 3.1.3 jailbreak yapmış baseband 5.12 olmuş sadece ipod olarak kullanılıyor simlock olmuş şu an bunun bi çözümü var mı?550 liraya satıyoda alınır mı sizce bu konuda bilgili müridlerin fikirlerini bekliyorum..
-
Ayrıca cihaz 3g 16gb pasaporta kayıtlı
-
www.ingilizanahtari.com'da bazı bilgiler var ama bildiğim akdarıyla 3.1.3'ün unlock'u şimdilik yok ve 4.0 gelene kadarda çıkmayabilirmiş yani adamlar uğraşmak istemiyorlar 4. sürüm çıkınca komple halledecekler.Ben böyle biliyorum sen gene siteyi bir incele olmazsa bir süre ipod olarak kullanırsın sonra kırarsın.Ama şöyle bir şeyde var yeni nesil iphone çıkınca şu anda zaten 650-700'e temizi bulunan 3G'lerin fiyatları iyice düşecek hele multitasking konulmadığı için daha da yüzüne bakmayacak kimse,3gslerde 3g'lerin yerine kaymaya başlayacak Haziran gibi olacak bu dediklerim.Bana kalırsa alma.
-
doğru diyosun hocam multitasking in 3g ye konmaması kötü oldu ama bidaha 550 ye bulamam diye düşünüyorum , bi yandan da ne zman çıkçağı belli değil şu gün deseler tamam dicem :) hazirana çıkar diyolar kararsız kaldım.
-
Haziran'a çıkar hocam hep öyle oldu :) Nasıl hevesli olduğunu biliyorum ama emin ol bayacak seni telefon özelliğini kullanamaman,hem 600 civarı telefon özelliği çalışan mis gibi 3g'ler var sahibinden'e baksana yada donanımhaber 2.el bölümünde ;) Bence Haziran'ı bekle çok daha temizleri çok daha ucuza alırsın :)
-
yok zaten yeni ipod touch 3g 64gb sattım 550ye biliyorum nasıl olduğunu zaten ipod un iki katı büyüklükte ama şarjı en azından 1 gün gidio ipod yarım gündü. çocuk baya sıkışık aradı biraz önce bide 1100 veriyim yanında dedi kabul ettim artık dayanamadım :)ayrıca kıçı boklu 8gb için bile en az 650 istiyolar oda çizikli sorunlu hiç olmadı bende satarım hocam daha iyi fiyata.
-
yanlış söylemişim 3.1.2 versiyonlu 5.12.1 baseband li 3.1.3 değilmiş buna unlock olabilir mi acaba?
-
blackemre bunu yazdı:
-----------------------------
yanlış söylemişim 3.1.2 versiyonlu 5.12.1 baseband li 3.1.3 değilmiş buna unlock olabilir mi acaba?
5.12.1 yazılımsal olarak unlock henüz yok 3g lerde versiyon cok önemli değil downgrade ediliyor fakat baseband yükselmiş olduğu için unlock beklersin 4 nisanda cıkacak diyorlardı olmadı şimdi haziran diyorlar beklerim diyorsan o unlock bi yerde kesin cıkacak al -
kocak33 bunu yazdı:
blackemre bunu yazdı:
5.12.1 yazılımsal olarak unlock henüz yok 3g lerde versiyon cok önemli değil downgrade ediliyor fakat baseband yükselmiş olduğu için unlock beklersin 4 nisanda cıkacak diyorlardı olmadı şimdi haziran diyorlar beklerim diyorsan o unlock bi yerde kesin cıkacak al
--------------------donanımsal olarak nasıl oluyo peki biliyo musun ? ayrıca restore edicem cihazı 3,1,3 update yapmadan resstore etmiyo 3.1.3 yapmıyım dimi hocam
-
3.1.3 unlock daha çıkmadı bi program var ama her kapandıgında pc ye baglaman gerekiyo
-
blackemre bunu yazdı:
---------------------------kocak33 bunu yazdı:
blackemre bunu yazdı:
5.12.1 yazılımsal olarak unlock henüz yok 3g lerde versiyon cok önemli değil downgrade ediliyor fakat baseband yükselmiş olduğu için unlock beklersin 4 nisanda cıkacak diyorlardı olmadı şimdi haziran diyorlar beklerim diyorsan o unlock bi yerde kesin cıkacak al
--------------------donanımsal olarak nasıl oluyo peki biliyo musun ? ayrıca restore edicem cihazı 3,1,3 update yapmadan resstore etmiyo 3.1.3 yapmıyım dimi hocam
donanımsal olarak ankarada yapılıyordu cihazı gönderiyon 1 haftada yapılıyordu cihazı acıyorlar epromu yeniden programlıyorlar 150 tl istiyorlar ingilizanahtari.com da görmüştüm video felan anlatıyorlardı ama 5.12.1 içinde yapıyorlarmı tam bilmiyorum
uygun fw ile restore edersen 3.1.3 sorun olmaz olmassa da downgrade edebiliyon
wwww.appleturk.net
buralarda daha iyi yardımcı olurlar