İphone 3G’Nin Eksileri
-
sizin bu eksi dediginiz seyleri yaparsam eger cihaz uzerindede size gosterirsem.
dosya transferi haricindekileri yani
iphone kral telefonmus diyecekmisiniz ?
hangi telefonda hergun guncel seyler cikar ?
hangi telefonda dokunmatik olarak oyun oynadiniz ?
eksi meksi degil onlar.
ayrica underzero nun dedigi gibi tek sim karta falan bagli degiliz ben deli gibi 3 operatorude kullaniyorum banamisin demiyor :)
-
Freak bunu yazdı:
-----------------------------sizin bu eksi dediginiz seyleri yaparsam eger cihaz uzerindede size gosterirsem.
eksi meksi degil onlar.
ayrica underzero nun dedigi gibi tek sim karta falan bagli degiliz ben deli gibi 3 operatorude kullaniyorum banamisin demiyor :)
-----------------------------Pek sen ekledigin her üçüncü parti yazılımın zaten sınırlı kaynaklara sahip bir aletin stabilitesini düşürdügünü bunun haricinde Steave'in Apple'ın bir seminerinde baklayı agzından çıkartıp "istersek onaylamadıgımız bir yazılım var diye garanti dışı bırakabilicegini biliyormunuz" dedigini?Ha bende varmı var begendin mi begenmedim dokunmatik ekrana gelincede yeni birşey degilki vardı her zaman.Özetle İphone'u begenen begenir begenmiyen begenmez kimse kimseyi neden bunu aldın diyede yargılamaz bana ne.
-
kısaca bi bok yok Cin malı Teller Daha iyi :)
-
Arkadaslar hep eksilerini saymışsınız ben size büyük bir artısını söyleyeyim.
Mesela birine çok sinirlendiniz yada maça gittiniz ön sıralardan yer aldınız.En sevmediğiniz futbolcu önünüzden geçiyor.Siz tam o esnada cebinizdeki Iphone 3G yi cıkarıp futbolcunun kafasına atarak yaralanmasını sağlayabilirsiniz.
Bence büyük bir özellik.
-
Freak bunu yazdı:
-----------------------------sizin bu eksi dediginiz seyleri yaparsam eger cihaz uzerindede size gosterirsem.
eksi meksi degil onlar.
-----------------------------burda bahsedilenler uzerinde orjinalinde olmayanlar, sonradan ekleyerek onda televizyon bile seyredebilirsin (varsa)
ama yarin bi gun ariza verdiginde "harici yazilim yuklenmis garanti kapsami disi" cevabini aldiginda solugu tuketici mahkemelerinde alirsin
tek simkart olayi eger burda gidip telsim bayisinden almissan demistim, kacak getirdigine birsey demiyorum,
veya telsim turkcell bayisinden alip sim kilidinin sifresini kirdirma olayindan da bahsetmiyorum
-
iphone gecin hocam bi halta yaramiyor millet dokunmatik ekrani icin ve navigation icin aliyor bende alacaktim vaz gectim samsung f480 aldim bin basar dokunmatik ekran 5 mpixel kamera ne istersen var yani tavsiye edrim ve kucuk ve kibar
-
Anycool Z10 F988
Kibar zarif severlere özelÇİFT HATLI / ÇİFT KAMERALI /TV ve RADYOLU / DOKUNMATİK EKRANLI
- ÇİFT BLUETOOTH
RADYO
RADYODAN KAYIT YAPABİLMETVTV'den KAYIT
2. MP KAMERASENSÖRLÜİKİ HAT AYNI ANDA AKTİVÇift Hatlı
(İki anda aynı anda aktiftir)
Çift Kamera
(3 G Görüntülü konuşma)
Televizyonlu
(Kontörsüz TV izleyebilme, Anteni ayrı, kalemi ayrı iki ayrı parçadan oluşmakta dolayısıyla TV daha net)
2.0 MP(Gerçek 2.0 mp dir çekimleri çok nettir)
1 ADT 1 GB HAFIZA KARTI HEDİYELİ
Radyolu
(İster kulaklık takarak dinle ister Kulaklık olmadan dinleyebilme dışa ses verir)
MP3
(Hafıza kartına yüklediğiniz müzikleri yüksek sesiyle dinleyebilme)
MP4
(Videoları seyredebilme)
MP5
Digital Kamera
Digital Fot.Mak. (2.0 MP)
Dokunmatik Ekran
Türkçe Menülü
(Tam Türkçe Bozuk Türkçe Kesinlikle Yoktur)
menüsü 6300 gibidir tamamen nokıa diyebiliriz.BluetoothÇift Hoparlör(Hoparlörden çıkan sese inanamayacaksınız)
Kayıtlı(Hatların ikiside kayıtlıdır.)
SES AÇMA KAPAMA DÜĞMESİfiati ise 150-170 ytl civari tavsiye ederim.şu an kullanıyorum. - ÇİFT BLUETOOTH
-
Soylediginiz bircok olay 3rd part yazilimlarla desteklenebiliyor . Rehber olayi , telsimden alinan aveada calismiyor olayi , video kayit , mms vs vs
-
atmışaltıçitsıfır rulezz :)
-
Freak bunu yazdı:
eksi meksi degil onlar.
-----------------------------hacı ne bu hiddet ne bu celal. nie kızdın o kdar ya millet adam akıllı eksiklerini anlatıyo görende ortakçısı sanacak seni