İphone 3Gs Almak İsteyenler..
-
Bu ay sonuna fransadan iphone 3gs getircem.. sıfır yada ikinci el almak isteyenler benimle irtibata geçsinler.. 2.el yada iphone 3gs fiyatlar için pm atın konuşalım müritler..imei no kayıt işlemleri hakkında da gerekli bilgiyi ve yardımı yaparım..
-
fiyatları halka açık arz edermisin
-
2. el iphone 3gs ler 700 ila 850 TL arasında verebilirm. 800 TL üzerinde fiyat istedigim telefonda en ufak bir çizik dahi olmaz. sıfır gibi olur. fiyat düştükçe çizik sayısı da artar.. Fakat cihazlarda kesinlikle bir sorun olmaz. 1 hafta denenip öyle getiriyorum. Pasaport kayıt işlemini size bırakıyorum. 1 telefon kaydetme hakkım var onu da kendi getirecegim iphone 4 e yapıcam.
-
someone_from_71 bunu yazdı:
-----------------------------
2. el iphone 3gs ler 700 ila 850 TL arasında verebilirm. 800 TL üzerinde fiyat istedigim telefonda en ufak bir çizik dahi olmaz. sıfır gibi olur. fiyat düştükçe çizik sayısı da artar.. Fakat cihazlarda kesinlikle bir sorun olmaz. 1 hafta denenip öyle getiriyorum. Pasaport kayıt işlemini size bırakıyorum. 1 telefon kaydetme hakkım var onu da kendi getirecegim iphone 4 e yapıcam.
800 lira cok acıkcası ustelık uluslararası garantı var sonucta bır cok seferde tr de gecerlı olmuyor kolay gelsın hayırlı olsun -
800 TL üzerinde fiyatı olanlar sıfırdan farksız olacak. ayrıca iphone un uluslararası garantisi yok. dünya çapında kendi garantisi var. bütün iphone bayii lerinde geçerlidir ve istanbulda bi kaç yerde biliyorum bu bayiileri hocam.
-
bu saatten sonra iphone 3gs almak garip yani, normal bir telefon değil ki ben bu modelini beğendim diyebilesin, hele 800 lira hiç verilmez(şahsen) iphone4 varken.
biraz baltalamış gibi oldum kusura bakma :)
-
500 lira diyeydin düşünürdük :D
-
canın sagolsun herkes görüşünü yazmalı tabiki de. 1. si iphone 4 orjinal ayarlarında ikinci elini 1600 den aşagı bulamazsın. Gittidiyor da 1300 Tl ye kadar düşürmüşler iphone 4ü fakat altınada küçükce yazmışlar sıfırlanmış üründür diye. aylarca kullanıp sıfırlatıyorla ve sıfır diye satıyorlar.
2. si de iphone 3gs 16gb ların orjinal olan sıfır telefonları 1600 tl den aşagı bulamazsın. aynı şekilde GG de 1200 TL ye sıfır 3gs demişler en ucuzu ve o da fabrikada sıfırlatılıp satılıyor.. 700 - 800 TL ye getirecegim telefondan hiç bir şikayetiniz olmayacagına garanti veriyorum
-
canın sagolsun herkes görüşünü yazmalı tabiki de. 1. si iphone 4 orjinal ayarlarında ikinci elini 1600 den aşagı bulamazsın. Gittidiyor da 1300 Tl ye kadar düşürmüşler iphone 4ü fakat altınada küçükce yazmışlar sıfırlanmış üründür diye. aylarca kullanıp sıfırlatıyorla ve sıfır diye satıyorlar.
2. si de iphone 3gs 16gb ların orjinal olan sıfır telefonları 1600 tl den aşagı bulamazsın. aynı şekilde GG de 1200 TL ye sıfır 3gs demişler en ucuzu ve o da fabrikada sıfırlatılıp satılıyor.. 700 - 800 TL ye getirecegim telefondan hiç bir şikayetiniz olmayacagına garanti veriyorum
-----------------------------2. el telefon olayı sıkıntılı revize edılmıs urun belkıde sen verdıgın zaman ne bır satıs sozlesmesı nede başka birşey olacak degıl mı ?
valla arkadasın dedı gıbı 500 lıra desen problem degıl de 8yuz lıra verıp kımse resmı olmayan bır satıs gerceklestırırmı bılmıyorum.gg sahıbınden de sansını dene derım hocam kı kaldıkı 1500 den canada usa cıkıslı iphone 4 satıldıgını bılıyorum piyasası boyle gg fıyatlarınbılmem yurtdışından alıp getıren satan arkadaslarım var kaldıkı kanadada vatandası tanıdıgın varsa cok daha komık rakamlara getırıyorlar sozlesme geregı
-
satışları elden yada GG üzerinden yapacagım. demişsin ki canadadan 1500 TL ye iphone 4 getiriyorlar.. eger isterseniz ben TR garantili 1800 TL den iphone 4 satabilirim sizlere zaten.. önce burada şansımı deneyim sonra GG ye ve sahibinden.com a asıcam zaten ilanı.
-
satışları elden yada GG üzerinden yapacagım. demişsin ki canadadan 1500 TL ye iphone 4 getiriyorlar.. eger isterseniz ben TR garantili 1800 TL den iphone 4 satabilirim sizlere zaten.. önce burada şansımı deneyim sonra GG ye ve sahibinden.com a asıcam zaten ilanı.
-----------------------------normal 1100 liraya fılan denk gelıyor burada bılgısayarcılara ya bu fıyattan verıyorlardı yada bira daha eklıyorlardı sanırım tr de normal garantılı satanlar var zaten hocam 1600 e fılan ama sagolasın alan arkadaslar olucaktır mutlaka hayırlı satıslar