İphone 3Gs Çekilişi
-
Arkadaşlar adsense ödemesinden bu ay iyi bir ödeme aldım ve iphone çekilişi yapmayı düşünüyorum. Yalnız hile hurda olmamasını istiyorum. En iyi nasıl bir yöntemle yapabilirim?
-
Iphone çekilişi derken ?
-
müridler arasında mı çekiliş yapçan anlamadım?
-
4. mesaja ver :D
-
Sitem üzerinden bi çekiliş düzenlicem ve bedava iphone vericem ama çekiliş türünü daha belirleyemedim güvenlikten şüğhem var. Bir kişi 50 kere katılmasın istiyorum.
-
AydanBatanGunes bunu yazdı:
-----------------------------
Sitem üzerinden bi çekiliş düzenlicem ve bedava iphone vericem ama çekiliş türünü daha belirleyemedim güvenlikten şüğhem var. Bir kişi 50 kere katılmasın istiyorum.
-----------------------------Müridler arasında mı olcak bu çekiliş ?
-
-----------------------------O zaman TC Kimlik No ile yapacaksın kayıtları. TC Kimlik No kaydı alıp kontrol edeceksin ama yine de başkasının TC'si ile kayıt olurlar, engelleyemezsin.
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------Müridler arasında mı olcak bu çekiliş ?
-----------------------------Katılıma göre. Daha belli değil ama olabilir.
wking bunu yazdı:
-----------------------------O zaman TC Kimlik No ile yapacaksın kayıtları. TC Kimlik No kaydı alıp kontrol edeceksin ama yine de başkasının TC'si ile kayıt olurlar, engelleyemezsin.
-----------------------------Sanmıyorum öyle olabileceğini. Ben şahsen güvenip girmem tc mi
-
bari emek sonucu olsun reyiz.herkesten güzel bi video falan iste en cok oy alan videoya falan ver telefonu?
-
lalada bunu yazdı:
bari emek sonucu olsun reyiz.herkesten güzel bi video falan iste en cok oy alan videoya falan ver telefonu?
-----------------------------Bak bu olabilir.
-
Hocam 3GS i bana ver g705 telefonumu verirsin. Hem ikinci el hemdek imse hile hurda yapmaz bunun için.
Kesin çözüm ;)