İphone 3GS Kilitlendi (Yardim)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek

hocam önce pcye bağlamadan programı bi adminisitator olarak çalıştır bakalım hata veriyo mu . vermiyosa teli pcye bağla programı admin olarak çalıştır butona tıkla . bi herifin resmi gelcek onu görürsen tamamdır

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Valla basta bir dll hatasi veriyor, ondan sonra aciliyor. Make it rain falan diye bir tus var, bastim waiting for the device yazdi, bir sure sonra gecersiz islem yuruttu ve kapandi. Telefon pc ye bagli ama dfu modunda degildi, dolayisiyla itunes'da gorunmuyordu.

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek

dosyayı c: program files / common files / apple / apple app support /

bunun içine at yönetici olarak dene hocam bide

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Tamam su an calisiyor program ama waiting for the device diye bekliyor oyle. Dfu modunda deneyeyim bir de?

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek

dfu dan ne kastediyosun bilmiyorum ama telefonun elma logosunda yada itunes bağlantı resminde olması gerekiyo .

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kitlendı zaman telefonu acma kapama tusuna ve geri tusuna bırlıkde ıkısıne 15sn felan basılı tut reset atıyor yenıden baslıyor banada oluyordu.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Tmamdir haci dfu modunda calisti program, bitirdi, su an done, wait for reboot yaziyor. Telefondanda elma logosu gitti su an siyah ekran var telefon acik ama. Ne yapacam bekleyecekmiyim reboot olmasini?

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek

hocam biraz beklemen lazım inşallah olmuştur

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Evet reboot da oldu ama malesef yemedi hocam. Yine ayni problem, elma geliyor loading yapiyor ama acilmiyor telefon.

while (1<2)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

eselcuker bunu yazdı:
    -----------------------------

dfu moda almak için şarjın bitmesi mi gerekir ?

arkdaşım yapman gereken şu
    telefon kapalı iken 10 sn açma kapama tuşu ile home tuşuna  birlikte basıyorsun 10 saniyeden sonra 20 25 saniye kadar açma kapama tuşundan elini çekip sadece home tuşuna basılı tutuyorsun sonra cihazı bilgisayara bağla itunes üzerinde saten direk restore olarak gelir.

restore işlemini yaptıktan sonra şöyle bir durum war dua et simlock lu bir cihaz olmasın işlerin karışa bilir bu işlemleri bir yap sonra bakalım dewamına

-----------------------------

Hocam sagolasin bilgi icin de, cihaz unlocked oldugu icin bu yontemi en son care olarak kullanmak istiyorum. Bir kac yerde daha boyle sarjin bitmesini bekle diyen olmus, simdi bunu deneyecegim bir. Olmazsa restore edip yeniden unlock ve jailbreak islerine girecegim. Ve sanirim son versiyonu yukleyecek iTunes onun jailbreak'i falan var mi bilmiyorum da bakalim. Daha yeni aldigim pesin parasini verdigim makinayi duzeltemezsem 32 disimi de kiracagim zaten.

while (1<2)
Toplam Hit: 5165 Toplam Mesaj: 28