İphone 4 Beyaz (Takas)
-
arkadaşlar elimde ingiltereden gelme beyaz kayıtsız simkilitli iphone 4 var. ama kaç gb bilmiyorum öğrenemiyorum. Hatta sim kilitli mi ondan da emin değilim ama aktifleştiremedim. Format attım itunesle güncel iosu indirdim kurdum ama devamlı hata aıyorum. Bu hatayı hangi programla nasıl gideririm.? Yapılabilitesi nedir? Bu iphoneyi değerinde android ile takas edebilirim teklifi olan varmı? PM gönderirseniz sevinirim. Aldığım aktifleştirme hatası im kart la ilgili. uyumlu sim kartı nerden bulucam amk? oldum olası sevemedim bu soktumun telefonunu zaten
The SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supported.
The SIM card that you currently have installed in this iPhone is from a carrier that is not supported under the activation policy that is currently assigned by the activation server. This is not a hardware issue with the iPhone.Please insert another SIM card from a supported carrier or request that this iPhone be unlocked by your carrier. Please contact Apple for more information.
simkartı çıkartınca da bu hatayı alıyorum aktifleştirirken
We're sorry, we are unable to continue with your activation at this time.
Please try again later, or contact customer care.
-
o telefonu iphone degerinde takas edemezsin hocam bilgi vermedende bilgi alamassın istersen sağının solunun bir fotografını çek bi bakalım o zmn ben takas düşünürüm
-
hocam türkiyede sadece parçaları para eder onun sim kilitli cihaz. baya da masraflı sim kilit açtırma.yurtdışındaki taahhüt süresinin dolmasını bekleyeceksin yada süre dolduğunda sim kilit açılır
-
Hocam büyük ihtimalle ingiltereden sim kilitli bir iphone almışsın. Yani normalde ingilteredeki kendi gsm şirketi dışında çalışmaması için tasarlanmış.
Eğer uyumlu bir gsm şirketiyse gevey tarzı birşeyle telefonu kullanabilirsin. Yoksa yedek parça işlevi görür o telefon anca
Bide arkadaşın dediği gibi o telefon normal 2. el iphone fiyatına satılmaz. Sim kilit dalgasından dolayı düşük fiyattan satılır.
torpedo_XL tarafından 16/Ağu/13 10:34 tarihinde düzenlenmiştir -
vanhelsink bunu yazdı
o telefonu iphone degerinde takas edemezsin hocam bilgi vermedende bilgi alamassın istersen sağının solunun bir fotografını çek bi bakalım o zmn ben takas düşünürüm
aynı durumdaki iphonelerin değerine göre demek istedim hocam anla işte. senin takas etmek istediğin telefon hangisi? cihazın resimlerini koyucam birzdan
-
simkilit.net muhtemelen cıhazın sımkılıtlı sımfree hale getırırım yardımcı olabılırım
mustafa58 tarafından 16/Ağu/13 10:37 tarihinde düzenlenmiştir -
mustafa58 bunu yazdı
simkilit.net muhtemelen cıhazın sımkılıtlı sımfree hale getırırım yardımcı olabılırım
geveyle mi yapacaksın o işi? kaça mal olacak hepsi
-
hocam cıhaz hangı operator bılgın varmı
-
mustafa58 bunu yazdı
hocam cıhaz hangı operator bılgın varmı
yok hocam ama büyük ihtimalle O2 dir
-
siteye gır hocam orada fıyatları var yanlız o2 bıraz pahalı
-
mustafa58 bunu yazdı
siteye gır hocam orada fıyatları var yanlız o2 bıraz pahalı
şimdi gevey filan kullanmak zorunda kalıcammı kalmıycammı? pasaport kaydı yaptırıcammı yaptırmıcammı telefonu sana verdikten sonra?