İphone 4 Bu Saatten Sonra Alınır Mı ?
-
Temizinden 600-650 lira arasına bulup almayı düşünüyorum.Ama çoğu kişi bataryadan şikayetçi.Aklımda birde Galaxy S2 var çok hoşuma gidiyor siz ne tavsiye edersiniz ?
-
alınmaz diyom(0sa al) ben iphone 5 1000 lıraya alan arkadasım var
Mx0TBT tarafından 02/May/13 23:40 tarihinde düzenlenmiştir -
s2 yerine iphone 4 daha iyidir bence.
yine 1300 tl civarına kaçak iphone 5 alınabiliyor
-
PanxeR bunu yazdı
s2 yerine iphone 4 daha iyidir bence.
yine 1300 tl civarına kaçak iphone 5 alınabiliyor
Yok usta sen ne yaptın telefona o kadar para verilir mi ? Param olsa bile Telefona vereceğim maksimum para 700 lira olur.
-
az daha bekle hacım s3min düşecek 650 700e. ben de onu bekliyorum düşsün az daha fiyatı :)
-
i Phone 4 dediğin telefon piyasadaki çoğu telefona 10 basar.s3 miniyle cartla curtla kıyaslamayın yani.Bende 5 var s3 te kullandım, asla kıyaslanamaz.samsungların o arkasındaki iğrenç plastik kapak bile yeterli benim için
-
Ios'tan android'e gecmis biri olarak benim tavsiyem iphone 4'tur...Hakkaten cok cok yavas ios'a gore...Geri iphone'a gececegim bir kac gune...
Android'i denedikten sonra kesinlikle ios diyorum...
-
bende nexus 4 ü iade ettim yeni iphone alıcam ayriyeten iphone 3gs bile şu an ki oyunların cogunu oynatıyolar diyolar bence al
-
bende önceden android samsung vs. savunuyordum ama yok abi ya iphone başka.
iphone 4 ile s4 kıyaslaması yapılmaz bence de .
ama adam 700 var diyo.ikinci el iphone 4 alabiliyosan al başka bişe düşünme -
Bence bu kadar parayı telefona vereceğine başka bir iş yap. Bir sene iyi bir android kullandım whatsup tv film müzik sosyal ağlar türlü türlü oyun felan iyi gidiyordu ama bir yandanda hayat gidiyor. Şimdi 1100 kullanıyorum gerçekten kafan daha rahat olur.
-
kardeş 4 alma imkanın varsa 4s ya da 5 al 4 ler en sorunlu telefonları görünüyor iphone serisinin. ha bide artık ios 7 yi muhtemelen 3gs vermicekler ve bir sonra ki iosu artık 4 alamaz. ama ne olursa olsun ios tan vazgeçme