Iphone 4 De Bluetooth Nasıl Kullanılır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Hacılar sınavlarda falan yoğun bir bluetoothla kopya alışverişimiz oluyor.Bendeki iphone 4 le nasıl ben resim alıp,yollayabilirim başka tellerden? ( Nokia,Samsung vs )

1.Şuan telim jailbreaklı.Cydia kurdum.Bide pcye funbox diye bir program kurup içine airblue sharing programını attım ama calıstıramadım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hocam tamam da adamlar niye dosya alışverişine izin vermiyor bluetoot ile , internet paketini al tüm dünya ile ne istiyorsan al ver diye :)

sınav o kadar önemlise 10 15 tl lik bir internet paketi al rahat rahat çat çat al ver :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

hocam tamam da adamlar niye dosya alışverişine izin vermiyor bluetoot ile , internet paketini al tüm dünya ile ne istiyorsan al ver diye :)

sınav o kadar önemlise 10 15 tl lik bir internet paketi al rahat rahat çat çat al ver :)

benden başka sınıfda iphonesi (problemi) olan yok ki adamlar birbirleriyle rahat rahat alışverişdeler :D

Buda iphonenun bokdan bir özelliği işte.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

uo

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

JB varsa oluyo hocam Cydia'da uygulaması var: iBluenova

hay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

hocam bi internet paketi al :D kur whatsapp ı aç grup sohbeti ekle hepsini arkadaşlarının olsun bitsin yoksa ıphonede zaten bluetooth donanımı yok diye biliyorum(tam emin değilim). 

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    enesshn18 bunu yazdı

hocam bi internet paketi al :D kur whatsapp ı aç grup sohbeti ekle hepsini arkadaşlarının olsun bitsin yoksa ıphonede zaten bluetooth donanımı yok diye biliyorum(tam emin değilim). 

Cevabı yukarda yazdım.

@Mahzal

Onuda bi deniyecem hocam.Sen bunu kullanıyor musun? 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Tarifeni bezumniy den e gecir birde sinirsiz inet paketi al gunluk 1.5 grvn sana fazlasiyla yeter dusuncem operatorun life.

delimiyim ben?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

iphone daki bluetooth tamamen sahte gibi bişey macbookla bile dosya alışverişe izin vermiyo hatta ipad le bile bizzat kendim deniyorum şuana kadr yapanıda görendim elmacı pazarınada sordumdu iphone daki bluetooth düşündüğünüz gibi işlevsel bişey değil dedi sadece bluetooth kulaklık ve int. paylaşımı için işe yarıyo o cydie işide yaş bence 4 yıllk iphone kullanıcısıyım 3gs de kullandım 4 de kullanıyom daha o işi yapanı görmedim canlı canlı hep oluyo yapılıyo diyolar ama daha göremdim ben bunu bilir bunu söylerim...

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    EdepsizPenguen bunu yazdı

iphone daki bluetooth tamamen sahte gibi bişey macbookla bile dosya alışverişe izin vermiyo hatta ipad le bile bizzat kendim deniyorum şuana kadr yapanıda görendim elmacı pazarınada sordumdu iphone daki bluetooth düşündüğünüz gibi işlevsel bişey değil dedi sadece bluetooth kulaklık ve int. paylaşımı için işe yarıyo o cydie işide yaş bence 4 yıllk iphone kullanıcısıyım 3gs de kullandım 4 de kullanıyom daha o işi yapanı görmedim canlı canlı hep oluyo yapılıyo diyolar ama daha göremdim ben bunu bilir bunu söylerim...

internette millet video falan cekmişde cydia ya kurarken hata veriyor niyeyse programlar.

@Ayhun

Hacı zaten söyledim benden başka iphone yok.Yollarken tamam gsm ile yollayalım.Adamlar bana atarken? Onların paketinide ben alamam ya :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

şuan iphone gibi bir telefonda bluetooth un işlevsel olmadığına inanamadım, ilk defa öğrendim, ilginçmiş :D

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
Toplam Hit: 2553 Toplam Mesaj: 13