Iphone 4 De Bluetooth Nasıl Kullanılır?
-
Hacılar sınavlarda falan yoğun bir bluetoothla kopya alışverişimiz oluyor.Bendeki iphone 4 le nasıl ben resim alıp,yollayabilirim başka tellerden? ( Nokia,Samsung vs )
1.Şuan telim jailbreaklı.Cydia kurdum.Bide pcye funbox diye bir program kurup içine airblue sharing programını attım ama calıstıramadım.
-
hocam tamam da adamlar niye dosya alışverişine izin vermiyor bluetoot ile , internet paketini al tüm dünya ile ne istiyorsan al ver diye :)
sınav o kadar önemlise 10 15 tl lik bir internet paketi al rahat rahat çat çat al ver :)
-
PanxeR bunu yazdı
hocam tamam da adamlar niye dosya alışverişine izin vermiyor bluetoot ile , internet paketini al tüm dünya ile ne istiyorsan al ver diye :)
sınav o kadar önemlise 10 15 tl lik bir internet paketi al rahat rahat çat çat al ver :)
benden başka sınıfda iphonesi (problemi) olan yok ki adamlar birbirleriyle rahat rahat alışverişdeler :D
Buda iphonenun bokdan bir özelliği işte.
-
uo
-
JB varsa oluyo hocam Cydia'da uygulaması var: iBluenova
-
hocam bi internet paketi al :D kur whatsapp ı aç grup sohbeti ekle hepsini arkadaşlarının olsun bitsin yoksa ıphonede zaten bluetooth donanımı yok diye biliyorum(tam emin değilim).
-
enesshn18 bunu yazdı
hocam bi internet paketi al :D kur whatsapp ı aç grup sohbeti ekle hepsini arkadaşlarının olsun bitsin yoksa ıphonede zaten bluetooth donanımı yok diye biliyorum(tam emin değilim).
Cevabı yukarda yazdım.
@Mahzal
Onuda bi deniyecem hocam.Sen bunu kullanıyor musun?
-
Tarifeni bezumniy den e gecir birde sinirsiz inet paketi al gunluk 1.5 grvn sana fazlasiyla yeter dusuncem operatorun life.
-
iphone daki bluetooth tamamen sahte gibi bişey macbookla bile dosya alışverişe izin vermiyo hatta ipad le bile bizzat kendim deniyorum şuana kadr yapanıda görendim elmacı pazarınada sordumdu iphone daki bluetooth düşündüğünüz gibi işlevsel bişey değil dedi sadece bluetooth kulaklık ve int. paylaşımı için işe yarıyo o cydie işide yaş bence 4 yıllk iphone kullanıcısıyım 3gs de kullandım 4 de kullanıyom daha o işi yapanı görmedim canlı canlı hep oluyo yapılıyo diyolar ama daha göremdim ben bunu bilir bunu söylerim...
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
iphone daki bluetooth tamamen sahte gibi bişey macbookla bile dosya alışverişe izin vermiyo hatta ipad le bile bizzat kendim deniyorum şuana kadr yapanıda görendim elmacı pazarınada sordumdu iphone daki bluetooth düşündüğünüz gibi işlevsel bişey değil dedi sadece bluetooth kulaklık ve int. paylaşımı için işe yarıyo o cydie işide yaş bence 4 yıllk iphone kullanıcısıyım 3gs de kullandım 4 de kullanıyom daha o işi yapanı görmedim canlı canlı hep oluyo yapılıyo diyolar ama daha göremdim ben bunu bilir bunu söylerim...
internette millet video falan cekmişde cydia ya kurarken hata veriyor niyeyse programlar.
@Ayhun
Hacı zaten söyledim benden başka iphone yok.Yollarken tamam gsm ile yollayalım.Adamlar bana atarken? Onların paketinide ben alamam ya :)
-
şuan iphone gibi bir telefonda bluetooth un işlevsel olmadığına inanamadım, ilk defa öğrendim, ilginçmiş :D