İphone 4 Mu İphone 5?
-
HTC Dururken iphone nedir :)
-
iphone 5 2012 de çıkacak 2012 sonuna doğruda 6 çıkıcak diye biliyorum
-
iphone 5 çıkacak mı çıkmaycak mı bilmiyorum ama eğer çıkacaksa bekle biraz o kadar vereceğine biraz daha koayrsın 5 alırsın.
-
yurt dışında hiçmi tanıdıgın yok. Bin tl ayfon4ler hem alacagınız kira durur hem 200 tl kar etmiş olursun. :) ayfon4 al bence ayfon5le arasında cok büyük farklar olacagını sanmıyorum
-
iphone 5 yok henüz dedikleri gibi iphone 4 al ha bana sorarsan iphone alma
-
6 al.
-
iphone yerıne bence blackberry torch 9800 fılan al ustad .s iphone zahmetlı gelıyo ya bana tabı senın fikrin oda ayrı dava .o
-
1. iphone 5 in çıkmasına daha en az 2 ay var hatta son yaşanan afetler falan filan derken yazın sonunu bulur bile diyorlar.
2. iphone 4 için beyaz renk çıkacağı konusunda söylentiler var. Eğer çıkarsa ki büyük ihtimal çıkıcak iphone 5 yılın son çeyreğinde piyasada olur.
3. iphone 4 için 2200 lira çok para gerçi 32gb ise belki
-
hacılar verdıgınız bılgıler ıcın tşk ederım iphone 4 almaya karar verdım
-
hocam bence aypon falan alma o kiracıdan, adam sana kar edeceği fiyattan veriyor ayfonu. Sana ayfon 4 ü geliş fiyatından verse oh ne ala, adam kiran dan kar etmiş olacak :)
bence adamdan kira nı al kendi paranı da kat üstüne ayfon 4 yerine git htc desire hd al yada yeni nexus u bekle. Ayfon alırsın milleten müzik atmasını istersin blututu açarsın müziği alamazsın resmi alamazsın video atıp alamazsın rezil olursun :) git htc den bi model beğen al daha ucuza kağpatırsın, arta kalan parayla da ne bileyim aparakt alırsın oh mis