İphone 4 Pazarlığı, Anlamadıgım Bi Nokta Var ?
-
"Phone has bad esn meaning you cant connect it to verizon
Everything should work just need to restore and connect it to another company except verizon"Adam bana bunları yazdı ama tam anlamadım ? verizon nedir uyduya baglanamıyor mu demek istiyor, bu şebekeye baglanmada problem çıkartır mı ? Ayrıca restore derken fabrika ayarına dönmek yazılım yüklemek gibi bişey mi yoksa Serviste mi restore yapılıyor ?
-
dostum verizon amerikanin sebeke sirketlerinden biri yani AT&T gibi.veya bizim turkcell gibi.amerikada verizonda telefonlari kendi hatlarina kilitleyip satiyor.
-
anladigim kadariyla telefon unlock edilmeli
-
adam sanki verizon dışındaki operatörlerle çalışır verizonla çalışmaz demiş 0.o
bide verizon yada at&t emin değilim birinden biri sim kart kullanmıyor yani diyelimki verizon(büyük ihtimal verizon) alırsan sim kart yuvası olmaz sim kart yuvası olmazsada kartını takamazsın takamazsan kullanamazsın :D
-
sim kart yuvasi yok onlarinn sanirim panpa.
-
verizon da sim kart yuvası yok hat takamıyorsun. telefonun içine gömülü çipe . alıyım filan deme elinde patlar kesinlikle kullanamazsın
-
Sakın alma,telefon verizonmuş,abd dışında kullanamazsın çünkü sim kart yuvası yok.Açtırma falan filan durumu da yok sadece ABD'de çalışır.
-
ingilizce bilmeyenler atmış :D
adam diyorki telefon esn'miş. verzion ile kullanamazsın.
herşey düzgün çalışır sadece gerekli ayarlamaları yapıp verizon dışında bir gsm operatörüne bağlanacaksın.
-
gencbeyin bunu yazdı:
-----------------------------
herşey düzgün çalışır sadece gerekli ayarlamaları yapıp verizon dışında bir gsm operatörüne bağlanacaksın.
Aynen katılıyorum...
-
gencbeyin bunu yazdı:
ingilizce ile alakası yok adamu uyardık verizon alma diye
-
İphone 4
1450TL den ucuz warmi bildiğiniz