İphone 4 Tanıtımı Yapıldı
-
1.500 küsür telefona vericem peder beni eve almaz :)
-
yine en kalitesi türkiyede satılacak iphone ve ipadde de olduğu gibi fiyat farkından bu anlaşılıyor.
-
Yunus-Emre bunu yazdı:
-----------------------------
yine en kalitesi türkiyede satılacak iphone ve ipadde de olduğu gibi fiyat farkından bu anlaşılıyor.
-----------------------------en kalitelisi derken : )
-
alinmazmi bu telefon :)
-
apple cocuğu koymuş beyler dağılabiliriz.
nokia daha 3 sene önce cıkan iphone'a yetişemezken şimdi apple öyle bir telefon yaptıki akıllara zarar.
O nasıl bir ekran arkadas? dünyanın en yüksek çözünürlü cep ekranı.
Steve'in tanıtımını canlı izledim, insan gözü 300bilmemne birimine kadar kontrastı algılıyor biz garanti olsun diye 326 yaptık diyor, adam resmen dalga geçiyor.
hd video kaydı da gelmiş, iphone iyide kamerası yok yeaawww diyenlerin artık bahanesi kalmadı
1ghz a4 işlemcide gelmiş hayırlı olsun. pil %40 büyümüş
üstelik bu kadar özelliğe rağmen zaten İNCE olan alet 1/4 oranında daha da incelmiş, bu nasıl teknoloji arkadaş?
ve en yeni özellik, mühendislik okuyanlar bilir: jiroskop
nasıl bişi bu? diyenler için geliyor.
http://www.youtube.com/results?search_query=iphone+4+jenga&aq=f (ilk video)
adamlar çıtayı öyle bir attı ki ileriye, zaten 3 senedir iphone RAKİPSİZ di. Htc rakip olmak için her ay telefon cıkarıordu, google kutusuna kadar taklitten ibaret, multitouchsuz nexus one'ıyla rakip olmaya calıstı o da tutmadı, şimdi bu modelle artık diğerleri kapatır dükkanı gider. Nokianın bu haline üzülüyorum acıkcası, htc ise elinden geldiğince bişeyler yapmaya calısıyor ama apple'ın teknolojisi hiçbişeyde yok.
-
fenerist07 bunu yazdı:
nokia daha 3 sene önce cıkan iphone'a yetişemezken şimdi apple öyle bir telefon yaptıki akıllara zarar.
Steve'in tanıtımını canlı izledim, insan gözü 300bilmemne birimine kadar kontrastı algılıyor biz garanti olsun diye 326 yaptık diyor, adam resmen dalga geçiyor.
hd video kaydı da gelmiş, iphone iyide kamerası yok yeaawww diyenlerin artık bahanesi kalmadı
üstelik bu kadar özelliğe rağmen zaten İNCE olan alet 1/4 oranında daha da incelmiş, bu nasıl teknoloji arkadaş?
adamlar çıtayı öyle bir attı ki ileriye, zaten 3 senedir iphone RAKİPSİZ di. Htc rakip olmak için her ay telefon cıkarıordu, google kutusuna kadar taklitten ibaret, multitouchsuz nexus one'ıyla rakip olmaya calıstı o da tutmadı, şimdi bu modelle artık diğerleri kapatır dükkanı gider. Nokianın bu haline üzülüyorum acıkcası, htc ise elinden geldiğince bişeyler yapmaya calısıyor ama apple'ın teknolojisi hiçbişeyde yok.
-----------------------------Valla hocam katılıyorum cidden. Bende HD 2 var ama Iphone 4, HD 2 yi s*ker atar gibi görünüyor :) Gerçekten mükemmel teknoloji. Ama HD 3 gelecek diyorlar, gelsin onu da görelim bakalım. Windows Mobile 7 ile :)
-
@wking sırf bu yuzden bile htc almam hocam. her ay yeni telefon cıkarıyorlar, ve yeni aleti cıkardıkları an eskisine piç muamelesi yapıolar resmen.
apple tek telefon uzerinden gidior, her yıl yenilior, böylece aleti aldıktan 2 ay sonra elinde kalmıyor alet. üstelik desteğide kesmiyor, bende 3g var 20 gün sonra benden 2 sene sonra cıkmıs telefon ile aynı versiyonu kullanıyor olacagım mesela (ios4) oyunlar vs hepsi tek çatı altından. kısaca telefonfan soğumuyorsun yani, elinde iphone varsa 1 tane iphone var, sadece her sene modifiye oluyor o kadar.
çok değil 2 sene önce htc iphone killer bu olacak diye htc hero yu cıkardı. androidli. bok gibi tasarımı vardı, sonra onun tasarımını değiştirdiler baska isimle yeniden cıkardılar, touch, touch diamond, diamond 2, hd, hd2 derken şimdide hd3 cıkıyor, daha arada türkiyeye gelmemiş sürüyle modelide var, kısacası 2 sene önce iphone 3g alacakken hero alan adamın üstünden 5 tane model geçti şu an.
wm7 ise henüz daha erken, itunes store da sürüyle app cıkıyor, ve cok kaliteli oyunlar cıkıyor, bugün bir iphone oyunu 300-400mb, android ve wm ise halen daha tavla oynatmakta.Donanımını iphone kadar güzel kullanabilen yok, bendeki aletin işlemcisi 412mhz, nfs shiftten fifa10a bir sürü oyunu canavar gibi oynuyorum, htc nin aylardır 1ghz işlemcili telefonları var ama üzerine oyun yok. Ayrıca işletim sisteminin stabilitesi yok menü geçişinde bile takılıor
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------htc hd2 ye henüz laf edilemez hocam çünkü bu saydığın iphone 4 özellikleri hd2 de zaten mevcuttu :)
yüksek çözünürlüklü ekranı var demişsin hd2 de bu zaten mevcut. (4.3 inc ekran boyutu ekstrası)
hd kaydı yapıyor demişsin ki hd2 bunu zaten yapıyor 720p video çekimi ve video oynatımı.
1ghz a4 işlemci demişsin hd2 de 1ghz snapdragon işlemci zaten mevcut.
incelik demişsin hd2 zaten ince (11 mm.)
pil ömrü arttı demişsin ki hd2 nin en büyük avantajı pil ömrüdür kullananlara danışabilirsin.(1230 mah)
5 megapiksel kamera koymuşlar iphone 4 e ve ön yüzde de kamera mevcut. fakat hd2 5 megapiksel kameraya ve ön yüz kamerasına zaten sahipti.
yazdığın iphone özelliklerinden hd2 de olmayan tek şey jiroskop tur.
yani kısacası bu sefer htc apple ın önüne geçmiş :) ben hd2 den teknik olarak daha iyi bi cihaz bekliyordum iphone 4 te fakat bakıyorum ki büyük bi kısmı eşit düzeyde.
demek istediğim bu iphone 4 te bulunan özellikleri çok önceden hd2 de görmüştük zaten fazla abartılcak bişey değil yani artık :)
iphone 4 durumları eşitledi fakat hamle sırası htc ye geldi ve hiç kuşkum yok bomba gibi bir telefonla iphone 4 ü ezik geçicekler.
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------htc hd2 ye henüz laf edilemez hocam çünkü bu saydığın iphone 4 özellikleri hd2 de zaten mevcuttu :)
yüksek çözünürlüklü ekranı var demişsin hd2 de bu zaten mevcut. (4.3 inc ekran boyutu ekstrası)
hd kaydı yapıyor demişsin ki hd2 bunu zaten yapıyor 720p video çekimi ve video oynatımı.
1ghz a4 işlemci demişsin hd2 de 1ghz snapdragon işlemci zaten mevcut.
incelik demişsin hd2 zaten ince (11 mm.)
pil ömrü arttı demişsin ki hd2 nin en büyük avantajı pil ömrüdür kullananlara danışabilirsin.(1230 mah)
5 megapiksel kamera koymuşlar iphone 4 e ve ön yüzde de kamera mevcut. fakat hd2 5 megapiksel kameraya ve ön yüz kamerasına zaten sahipti.
yazdığın iphone özelliklerinden hd2 de olmayan tek şey jiroskop tur.
yani kısacası bu sefer htc apple ın önüne geçmiş :) ben hd2 den teknik olarak daha iyi bi cihaz bekliyordum iphone 4 te fakat bakıyorum ki büyük bi kısmı eşit düzeyde.
demek istediğim bu iphone 4 te bulunan özellikleri çok önceden hd2 de görmüştük zaten fazla abartılcak bişey değil yani artık :)
iphone 4 durumları eşitledi fakat hamle sırası htc ye geldi ve hiç kuşkum yok bomba gibi bir telefonla iphone 4 ü ezik geçicekler.
-----------------------------APPLE STORE'daki uygulamalar saydığın hepsini tek başına ekarte eder.
-
Abd ye gidicek olan varsa sipariş yaptırak : )