İphone 4S 800Tl

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

merhabalar

mahaleye araplar geliyor. urfadan adamlarla konuştum iphone 4s 800tl'ye getiriyoruz dedi. elindekini inceledim orjinaldi. galaxy3 minide getiririz. laptop'da getiririz dediler. sizce nekadar sağlıklı ? ticaret yapılırmı sorun çıkarırmı

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Teknolojik ürün sonuçta hiç belli olmaz.Adam 2.000 liraya iPhone 5 alıyor kutusunda bozuk çıkıyor.Sorun çıkacak olursa pasaport kaydından  çıkartır diye düşünüyorum +100 lira ve Türkiye'ye 1 ay içinde yurtdışından gelmiş birinin pasaportu gerekiyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hellaven
    Hellaven's avatar
    Erkek

neyi kaç paraya getirdiğini yazsaydın yada sorsaydın iyi olurdu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

hocam iphone 4s 800tl dedi

s3 mini 600 700 tl dedi

i3 ve i5 işlemcili laptoplar 400 500 tl demişti.

çin malıda getiririm diyor ama bendekiler orjinal dediğini hatırlıyorum. numaramı aldılar. beyaz bir minibüsle ortalıkta dolaşıyorlardı. 

kafkavari tarafından 18/Haz/13 16:34 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

orjinali gösterip çakmayı çakmasında hacı 

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hocam onu tam bilmemde iki arkadaş doğuda askerlik yapıyor biri şırnak biri hakkaride ikiside s3 cekti . Bayagı ucuza gelıyormus oralara

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hellaven
    Hellaven's avatar
    Erkek

bende doğuda yaptım biliyorum az çok.orjinal telefonlarda bile sorun çıkabiliyo güvenilir olması lazım aldığın kişinin cihaz bozuk çıkınca kefil olabilmeli

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek
    Hellaven bunu yazdı

bende doğuda yaptım biliyorum az çok.orjinal telefonlarda bile sorun çıkabiliyo güvenilir olması lazım aldığın kişinin cihaz bozuk çıkınca kefil olabilmeli

adam diyor zaten. abi biz burdayız numaralarımızı al istersen sıkıntı çıkarsan iade edersin. urfada dükkanımız var dedi :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

https://www.google.com/search?btnG=Google+Search&q=650+dolar

650 dolar apple ın kendi sitesindeki fiyatı. Bundan daha ucuz başka biyerde olmuyor.

Sence 800tl ye o telefonu nasıl mal ediyorlar bi düşün.

torpedo_XL tarafından 18/Haz/13 16:52 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

650 dolar apple ın kendi sitesindeki fiyatı. Bundan daha ucuz başka biyerde olmuyor.

beni düşündürende o hocam zaten... yada bunlar suriyedenmi gümletip getiriyorlar ??

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    GoldenBoy bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

beni düşündürende o hocam zaten... yada bunlar suriyedenmi gümletip getiriyorlar ??

Hocam pardon yanlış söylemişim. İphone 5 çıkınca fiyatı 549 dolar olmuş unlocked 4s in

http://store.apple.com/us/buy/home/shop_iphone/family/iphone4s?product=IPHONE4S

böyle bile 1032tl tutuyor. Bence %90 çakma birşey kakalayacaklar, ya da yurtdışından alınmış unlocked olmayan geyev tarzı birşeyle çalışan telefon satıcaklar.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 2562 Toplam Mesaj: 16