İphone 4S'i İos 8.3 > İos 6.1.3 Düşürme
-
https://www.youtube.com/watch?v=Fsuz-OYBmeg
1) Öncelikle cihazımızı ios 8.3 veya 8.4 e jailbreak yapılmış bir hale getiriyoruz
2) Cydia dan OpenSSH, apple File Counduit 2 ve MTerminal tweaklerini kuruyoruz
3) Win32OpenSSL bu dosyayı indirin ve kurun ilk başta uyarı verecek evet deyin bir de windows dosyası mı openssh mi diye soracak windows(olmaz ise open ssh seçin) işaretleyin
4)Kloader_PwnediBss ve İpsw dosyaları sonra bu dosyayı indirip rar içinden masaüstüne çıkartın
5)kloader ve pwnediBSS dosyalarını itools ile iphone nun içine var/mobile dizininin içine atın.
6) iphone dan mterminali açın ve sırasıyla şu kodları girin:
-> cd
-> cd
-> su
-> alpine
-> chmod +x kloader
-> ./kloader pwnediBSS
7) telefonu şimdi dfu moda aldınız bilgisayara bağlayın
8) windows dan çalıştır yerine cmd yazıp enter a tıklayın cd yazıp boşluk bırakın ve zip dosyasından çıkan libimobiledevice dosyasını cmd nin içine sürükleyin
9) son olarak idevicerestore -e custom.ipsw komutunu girin (komuttlarda boşluklar var dikkat edin)
Telefonun 6.1.3 versiyona yüklenip açılmasını bekleyin.
Not: SeriNo Hatası alan arkadaşlar Windows altındaki Hosts dosyanın iceriğini temizleyip pc yi kapat/aç yapsınlar..
Herkese Kolay Gelsin.
Alıntıdır.
iphone 4s'ler şu sıra 750 liraya kadar düştü sıfırı. Alıp sürümünü düşürüp bozulana kadar sorunsuz kasma vs olmadan kullanabilirsiniz.
ios 6.1.3 ile uygulama sürümleri uyumlu olur mu diyenler için :
Eğer uygulamayı indirdiyseniz ve indir yerine artık bulut simgesi çıkıyorsa uygulamaya güncelleme gelse sizin ios sürümünüz için uyumlu olan versiyonu iner. Bu konuda korkunuz olmasın.
mkyb tarafından 09/Tem/15 16:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben iki gün önce 6.1.3 düsürdüm 4 saat dayanan batarya 7 saat gidiyo su an ve gözle görülür bi hizlanma var telefonda
-
-
mustafa bunu yapsak sikinti cikmaz dimi deneyen varmi tel kalmasin elimde bi alo face falan icin kullaniyorum sayet harbi oluyorsa hemen cekicem biktim donmalardan kasmalardan
-
Absolut bunu yazdı
mustafa bunu yapsak sikinti cikmaz dimi deneyen varmi tel kalmasin elimde bi alo face falan icin kullaniyorum sayet harbi oluyorsa hemen cekicem biktim donmalardan kasmalardan
http://forum.donanimhaber.com/m_106716417/tm.htm
Al sana deneyen tonla adam. :) Umarım bu sürüm düşürme olayı ileride diğer modeller içinde gelir. Özellikle ios 6 yüklü iPhone 5 efsaneydi hız konusunda.
-
indirip denicem bakalim iftardan sonra nolcak :D
-
iphone 5s 5 6 için denemeyin lütfen :)
-
şuraya bi not düşeyim de eve geçince atıcam bende...
update ettikten sonra batarya su gibi gidiyo arkadaş. -
DevilKingtr bunu yazdı
iphone 5s 5 6 için denemeyin lütfen :)
Zaten olmaz sadece iphone 4s için oluyor.
-
Peki app lerde uyumsuzluk oluyormu?
-
UTHO bunu yazdı
Peki app lerde uyumsuzluk oluyormu?
En sonrada kırmızı yazıyla belirttim hocam