İphone 5 Kullananlar Bi Bakabilir Mi?
-
Elime iOS 7 yüklü iphone 5 32 GB geçti almayı düşünüyorum sizce alınır mı yoksa ömrü doldu mu? Son sürümde kasma yapar mı?
-
Guncelleme yapmadiysa kacirma yaparsa cop
-
mkyb bunu yazdı
Elime iOS 7 yüklü iphone 5 32 GB geçti almayı düşünüyorum sizce alınır mı yoksa ömrü doldu mu? Son sürümde kasma yapar mı?
adamın hesabı çalınmış :D telefonla ilgili soru sordu :D
-
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş.
-
Fiyat nedir.
Dedikleri gibi guncelleme almadiysa kullanilabilir.
-
5s olsa al derdim de 5 için birşey diyemiyorum
-
Mert_648 bunu yazdımkyb bunu yazdı
adamın hesabı çalınmış :D telefonla ilgili soru sordu :D
alınmaca yok. ama iyi güldüm. ╭∩╮. -
ben 5 kullanıyorum, jb yapmıştım, o yüzden güncellemeleri almıyorum. şu an gayet iyi gidiyor. sanırım en az 1 sene daha götürür beni.
-
ben 5 kullaniyorum, ustelik son surum IOS yuklu, hic bir sikinti cekmiyorum. belki 5S ile degistiririm ama kesinlikle 6, 6S 6Splus minus falan almam.
telefonun boyutu benim icin cok onemli. benim gibi dusunen binlerce insan oldugu icin bence 5c ve 5s lerin omru, apple yeni modelinde boyut kucultmeye gitmedikce dolmaz.
-
Arkadaşlar bende de 4s(16gb) var 2 el almıştım faturası var garantisi bitmiş.Ekranda çizik vs hiçbir şey yok kaça satabilirim.6 ya da 5s alacağım.
-
mizahi bunu yazdı
ben 5 kullaniyorum, ustelik son surum IOS yuklu, hic bir sikinti cekmiyorum. belki 5S ile degistiririm ama kesinlikle 6, 6S 6Splus minus falan almam.
telefonun boyutu benim icin cok onemli. benim gibi dusunen binlerce insan oldugu icin bence 5c ve 5s lerin omru, apple yeni modelinde boyut kucultmeye gitmedikce dolmaz.
10 gün sonra iphone se çıkıyor hocam müjdemi isterim tam istediğin gibi.