folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Iphone 5 Mi Samsung Galaxy S4 Mü (Hediye)

Iphone 5 Mi Samsung Galaxy S4 Mü (Hediye)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı

samsung'un imei olayı rahat ve temiz halledilebiliniyor, ama apple ürünleri halledilemiyor. apple'ı yaptığını iddia edenlerinde 1-2 hafta içerisinde patladığını güvenilir bir ağızdan duymuştum.

telefonu seçme hususunda arkadaşlar yardımcı olsun da, ben şunu diyeyim iphone getirirsen paşa paşa gidip bir pasaportla 100TL verip kaydettireceksin. samsung getirirsen 10-15 liraya imei işini sağlam halleden adamlar bulabilirsin.

hocam 100 lira çok önemli değil eğer kayıt olayı kesin olacaksa problem değil bu para ama işte pasaport yok. internette pasaport sağladığını iddia

eden adamlar var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. benim pasaport hakkım var şuan 2 yıl doldu ama pasaportun süresi bitti ve oturma iznim de

bitti o yüzden tekrar uğraşmam baya masraflı olacak..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

@gus, tip o kadar önemli değil, aslında amaç uygulama geliştirmek. ios için hiç bi uygulama geliştirmediğim için fikrim yok

hocam arkadaşım var iphone 5 i iliklerine kadar kullanıyor uygulama geliştiriyor deniyor ,tw ile sunucusuna baglanıp işlemlerini hallediyor , laptop una çok hızlı bi internet saglıyor  tabi bunları s4 dede yapabilirsin ama arkdaşıma soruyorum android e mi adım atsam yok dio ios a geç çok kaliteli diyor yarın görüşücem arkadaşla bunların dışında sormak istedigin başka bişey var mı hocam? ilk çıktıgından beri kullanıyor çünkü ne sorsam söyler

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

hocam al iphone birazda onun için yazılım geliştir.

sen yaparsın güveniyoruz sana

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencbeyin
    gencbeyin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

iphone'u kaydettiremezsin, elindeki galaxy'nin imei'sini kendin bile atarsın biraz kasınca s4'e

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

hocam merhaba, öncelikle sana geçmişte kullandığım telefonlardan ve sonra kendi kişisel görüşümden bahsetmek istiyorum. akıllı telefon serüvenime ilk olarak olarak htc sensation ile başladım, samsung s2 ile devam ettim, samsung note aldım,s3 kullandım ve note 2 kullandım bunların hepsini custom romlarına kadar denedim. htc para etmez.samsung oyuncak. ve geçtiğimiz hafta iphone 5 aldım. şu an sana diyebileceğim tek şey eğer amacım gerçek akıllı telefon almak ise iphone 5 almandır. sana özellik olarak kıyaslama yapmayacağım. sidik yarışı değil bu her telefonunda artısı ve eksisi var sabaha kadar sana burda önce samsung'u överim sabahtan akşama kadarda apple'ı överim.

www.yesilgrow.com - Growshop
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek

Nasıl bir arkadaşmış o öyle, herkese nasip olmayanından:) 

Bir var,Bir yok..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

hocam arkadaşım var iphone 5 i iliklerine kadar kullanıyor uygulama geliştiriyor deniyor ,tw ile sunucusuna baglanıp işlemlerini hallediyor , laptop una çok hızlı bi internet saglıyor  tabi bunları s4 dede yapabilirsin ama arkdaşıma soruyorum android e mi adım atsam yok dio ios a geç çok kaliteli diyor yarın görüşücem arkadaşla bunların dışında sormak istedigin başka bişey var mı hocam? ilk çıktıgından beri kullanıyor çünkü ne sorsam söyler

İphone 5 kullanıyorum. Telefonda limitsiz net var. Arkadaşına sorup öğrensene hocam laptopa nasıl hızlı net aktarabiliyor iphone dan.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    enes bunu yazdı
    GUS bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

İphone 5 kullanıyorum. Telefonda limitsiz net var. Arkadaşına sorup öğrensene hocam laptopa nasıl hızlı net aktarabiliyor iphone dan.

hotspot hocam ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    enes bunu yazdı
    GUS bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

ayarlar / kişisel erişim noktası / kişisel erişim noktası aktif yapıyorsun.. alttada wifi parolası var. laptoptan kablosuz ağları aratınca ismi çıkar şifreyi girince telefonun üstte bir simge belirecek :)

ek olarak ayarlar / genel / hücresel / hücresel veri + 3 g aktif olacak.. pasif olursa kişisel erişim aktif olmuyor.

essan tarafından 08/May/13 23:40 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı
    enes bunu yazdı
    GUS bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

ayarlar / kişisel erişim noktası / kişisel erişim noktası aktif yapıyorsun.. alttada wifi parolası var. laptoptan kablosuz ağları aratınca ismi çıkar şifreyi girince telefonun üstte bir simge belirecek :)

ek olarak ayarlar / genel / hücresel / hücresel veri + 3 g aktif olacak.. pasif olursa kişisel erişim aktif olmuyor.

Ek olarak diye açıklama yazdığın yer zaten öyle hocam.

Laptopa internet aktarması içinde kişisel erişimi açıp dediğin yol üzerinden yapıyorum zaten.

Arkadaşın dediği hızlı net aktarmasını sordum daha hızlı mı kast ettin yada başka bişiy mi ?

Toplam Hit: 6512 Toplam Mesaj: 48