İphone 5 Sorunsallari
-
Daniel-Koo bunu yazdıCitizen bunu yazdıhoCam ekran görüntüsünü kaldır istersen çoluk çocuk var forumda terbiyeleri bozulmasın.
kalkıp adamın kız arkadaşlarına laf edicek birisi varsa zaten tahribat barındırmaz onu.
:D:D:D konuya sonradan geldin heralde ilk önce bende senin gibi düşündüm :D
-
CAgAtAy bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdıCitizen bunu yazdıhoCam ekran görüntüsünü kaldır istersen çoluk çocuk var forumda terbiyeleri bozulmasın.
kalkıp adamın kız arkadaşlarına laf edicek birisi varsa zaten tahribat barındırmaz onu.
:D:D:D konuya sonradan geldin heralde ilk önce bende senin gibi düşündüm :D
nicke baktim sonra :|
anlamadim olayi ama sdkfjhjdklsdf.
-
5 ler evet bir çok arkadaşım şikayetçi bu durumdan çözümleyemediler. sürekli yapan bir arıza değil arada sırada bu tür hatalar veriyor. umarım ios 7 resmi sürüm gelince düzelir. ama donanımsal problemleride çok ip5 in.
Not: 4s vallahide canavar gibi telefon:)
-
cagatay09 bunu yazdı
5 ler evet bir çok arkadaşım şikayetçi bu durumdan çözümleyemediler. sürekli yapan bir arıza değil arada sırada bu tür hatalar veriyor. umarım ios 7 resmi sürüm gelince düzelir. ama donanımsal problemleride çok ip5 in.
Pazartesi servise vermeyi dusunuyorum hocam artik daniel hocam
hala anlamadim olayi ben ?
-
DevilKingtr bunu yazdıcagatay09 bunu yazdı
Pazartesi servise vermeyi dusunuyorum hocam artik daniel hocam
hala anlamadim olayi ben ?
citizen demis kaldir seviyesiz felan :| anlamadim olayi
-
Seviyesiz dedigi olay profil resmi hocam
ne gordu bilmiyorum acikcasi
-
yok profil fotoğrafından dolayı öyle yazmadım.Sen "bi duşa gir" diye mesaj atmışsın ondan öyle dedim. mkyb tarafından 31/Ağu/13 23:37 tarihinde düzenlenmiştir
-
konu dışı olacak ama androidde niye face uygulaması bu kadar farklı ki :/
sonuçta 2 uygulama da facebook'dan resmi olarak çıkmıyor mu ? çifte standarta ne gerek var.
-
konuyla alakasız ama bendeki facebookta saçmalıyor mesela bişeye 1dk önce diyor 2.ye 38dk önce diyor pc den bakıyorum arada 1 dünya şey var aslında neden böyle yapıyor bi ayarı var benmi görmüyorum

(Xperia Z)
-
Kreyzi bunu yazdı
konu dışı olacak ama androidde niye face uygulaması bu kadar farklı ki :/
sonuçta 2 uygulama da facebook'dan resmi olarak çıkmıyor mu ? çifte standarta ne gerek var.
Android nedense hep 2.plan kardesim :(