İphone 5İ İtunes Tanıyor Pc Tanımıyor
-
abds bunu yazdı
Geçen benim notebook usb imde telefonu görmüyordu. Sıkıntı usb den ve yazılımsal olduğunu anladım. Usb port driver güncellemende fayda var.
yine olmadı
-
olmuyor a dostlar
-
-
archair23 bunu yazdı
hocam her seferinde bunumu yapacağım diğer pc lerde buna gerek yokken bunda neden böyle harbi uyuz oldum yaa
-
SeRDaR bunu yazdıarchair23 bunu yazdı
hocam her seferinde bunumu yapacağım diğer pc lerde buna gerek yokken bunda neden böyle harbi uyuz oldum yaa
her seferinde yapmayacaksın. Bir kez yapıp cihazı tamamen sıfırla pcden yeni yazılım yükle cihaza.
Dediğim oldu mu ? Pc gördü mü
-
archair23 bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıarchair23 bunu yazdı
her seferinde yapmayacaksın. Bir kez yapıp cihazı tamamen sıfırla pcden yeni yazılım yükle cihaza.
hoca sorun telefonla alakalı değil ki neden dersen başka pc de istediğim oluyor pc ile alakalı bir şey tahminimce
-
SeRDaR bunu yazdıarchair23 bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıarchair23 bunu yazdı
hoca sorun telefonla alakalı değil ki neden dersen başka pc de istediğim oluyor pc ile alakalı bir şey tahminimce
başka pc de sorun yok ise senin pc nin usb portlarında sıkıntı vardır. yazılım güncellemesi mi olur soketleri tekrar söküp takman mı olur bilemiyorum
-
itunes sil öle dene. o zman normale dönüyor
-
biliyormusunuz hala bu sorun çözülmedi
-
SeRDaR bunu yazdı
i tunesi görüyor i tunes üzerinden herşeyi yapıyorum sıkıntı yok ben bilgisayarımda apple mobile device olarak görmek sitiyorum
disk olarak içine girmeyikomik olacak ama, bende 4s de aynı sorunu yaşıyordum.
Bilgisayarın başka USB portuna takarak bu sorunu geçici olarak çözüyordum.