İphone 6 Alımı Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

Selam arkadaslar,iphone 6 alacağım. Avea bayilerini istanbulda gezdim,taksitle almak istiyorum.Kadıköydeki birçok bayi ve avmye gittim fakat  çoğu satmıyor.

İstanbulda bildiğiniz, satış yapan avea bayileri hakkında bilginiz varmı?

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek

hocam teknosa gibi büyük mağazalarda bazı bankaların standları var. 2300 lira civarı kredi ayarlıyolar 24 veya 12 ay falan ödüyosun ve faizide çok düşük. 6nın ilk çıktığı günlerde vardı şimdi varmıdır bilmiyorum ama 

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Media Markt ta da var hocam , arastır ıstersen ...

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

avea , vodafone ,turkcell peşin satmıyor.

bizde herkeze taksit ile sattık stok sorunu oldugu için peşin satışa izin vermiyorlar.

bende tam tersi zorlu center dan aldım havale indirimi de 150 tl , yarın geliyo cihaz.

diğer türlü bimeks vs sipariş ile getiriyor , banka kredisi ile taksitlendiriyorlar.

carrefoursa larda akbank var ( sabancı )

migroslarda da yapıkredi vardır belki ama migrostaki ürünlerin çogu paralel ithalat uzak durun.

PanxeR tarafından 05/Kas/14 21:48 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

Eyw hocalar, banka kredisi olayına cok girmek istemiyorum fakat yinede faiz oranları nasıldır bilginiz varmı ?

birde banka kredisi ile ugrasmadan direk avea bayisinden alabilceğim bir yer biliyormusunuz?

yarın bir mediamarktada bakacağım.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

http://www.vatanbilgisayar.com/kampanya/12ay-vade-07072014/

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    insidae bunu yazdı

Eyw hocalar, banka kredisi olayına cok girmek istemiyorum fakat yinede faiz oranları nasıldır bilginiz varmı ?

birde banka kredisi ile ugrasmadan direk avea bayisinden alabilceğim bir yer biliyormusunuz?

yarın bir mediamarktada bakacağım.

avea hattın faturalımı ? turkcell de faturalı isen direk web sitesinden paket seçip alabilion.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Ben de bu ay almayı düşünüyorum.. Turkcell'den aldığım 4S sıkıntılı çıkınca direkt Store'dan almak istiyorum..

Kredi çekeceğim bankadan muhtemelen.. Vatan'ın olayı da iyi ama Apple Store garantisi altında mı Genpa altında mı bakmam lazım..

Kendine İyi Bak ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

ya ben iphone 6 alacaktım ama arkadaş iphone 6s iyi onu bekle diyince beklemeye karar verdim, şimdi bi bakayım dedim ne zaman çıkar diye 

http://www.stableytimes.com/news/iphone-6s-7-release-date-verizon-att-customers-await-upgrades/20716/

burdakine göre eylül-ekim 2015 diyor nerdeyse 1 yıl varmış.. belki ocak ayından sonra iphone 6 alırım ben de.. burdaki fiyat şimdilik 16 gb için 1650 TL civarında.. yukarıdaki linke göre fiyat pek düşmeyecekmiş.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

ya ben iphone 6 alacaktım ama arkadaş iphone 6s iyi onu bekle diyince beklemeye karar verdim, şimdi bi bakayım dedim ne zaman çıkar diye 

http://www.stableytimes.com/news/iphone-6s-7-release-date-verizon-att-customers-await-upgrades/20716/

burdakine göre eylül-ekim 2015 diyor nerdeyse 1 yıl varmış.. belki ocak ayından sonra iphone 6 alırım ben de.. burdaki fiyat şimdilik 16 gb için 1650 TL civarında.. yukarıdaki linke göre fiyat pek düşmeyecekmiş.. 

6S çıkacak mı acaba.. Plus çıkartmaları bence çıkmayacak gibi.. Zaten kasa sorunlu gibi direkt 7'ye geçebilirler..

Kendine İyi Bak ..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

sitedeki yazıya göre 6s çıkacak 2015 de, 7 yi çıkarmayacaklar 2015 de demişler. tabi bu site sadece bir blog.. bir bağlayıcılığı yok..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 1661 Toplam Mesaj: 17