Iphone 6 İmei Kopyalama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Böyle bişi mümkün müdür ?

imei blok etmişler. başka telefonla imie değiştirebilir miyiz ?

ios 8.4

başka bilgiler isterseniz yazarım

telefon orijinaldir.çakma fln değil

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hayır. Faturası varsa Apple'dan kullanılan hatta tanımlayıp açtırabilirsiniz her hat değiştiğinde Güncelleme yapmanız gerekiyor arayıp. 

mkyb tarafından 02/Ağu/15 17:52 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moustache
    moustache's avatar
    Erkek

Arkadaşın dediği gibi kullanacağınız hatta tanımlamanız gerekiyor ancak Apple ı değil mcks yi arayacaksınız.iPhone a farklı imei atmak mümkün değil.

Filament ve elektronik komponent için kirpilab.com <3
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    moustache bunu yazdı

Arkadaşın dediği gibi kullanacağınız hatta tanımlamanız gerekiyor ancak Apple ı değil mcks yi arayacaksınız.iPhone a farklı imei atmak mümkün değil.

ben de böyle biliyodum hatta çok emindim buna ama kopyalanabiliyormuş. apple çağrı merkezinde çalışıyor arkadaşım yunanistanda. kopyalama konusuyla alakalı çok şikayet geliyormuş. o söylemişti kopyalanabildiğini

Bittik biz bittik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

o değilde, iphone un imeisini alıp başka telefona çakmış olmasınlar?

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    Cosmic bunu yazdı
    moustache bunu yazdı

ben de böyle biliyodum hatta çok emindim buna ama kopyalanabiliyormuş. apple çağrı merkezinde çalışıyor arkadaşım yunanistanda. kopyalama konusuyla alakalı çok şikayet geliyormuş. o söylemişti kopyalanabildiğini

apple ın imei si kopyalanabilri tabi, biri benim imeimi alır başka cihaza yazar :)  ama iphone a imei yazma kolay değil, çip değişimi gerekiyor, bunun da masrafı çok fazla..

@ekerci, yasal yollarla halletmeye çalış.  çözümün şu;

-----

Ancak; elektronik kimlik bilgisinin değiştirildiği tespit edilen cihaz; yasal olarak ithal edilmiş ve ilgili ithalatçı firma tarafından cihazın gerçek IMEI numarası olduğunun belirtildiği hallerde kullanılan abone numarasının ve cihaza ait IMEI numarasının eşleştirilmesi sureti ile tek hatta kullanılmaya devam edilebilmektedir.

Eşleştirme işlemi yalnızca elektronik kimlik bilgisi değiştirilmiş cihaz için geçerlidir. Elektronik kimlik bilgisi değiştirilmiş cihazla eşletirme yapılmış bir hat, kayıtlı olan herhangi bir cihazda sorunsuz olarak kullanılabilmektedir. Ancak, elektronik kimlik bilgisi değiştirilmiş cihazla birlikte sadece eşleştirilmiş olan hat kullanılabilir. 

http://www.mcks.gov.tr/tr/KonuDetay.php?BKey=38

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    Cosmic bunu yazdı
    moustache bunu yazdı

apple ın imei si kopyalanabilri tabi, biri benim imeimi alır başka cihaza yazar :)  ama iphone a imei yazma kolay değil, çip değişimi gerekiyor, bunun da masrafı çok fazla..

@ekerci, yasal yollarla halletmeye çalış.  çözümün şu;

-----

Ancak; elektronik kimlik bilgisinin değiştirildiği tespit edilen cihaz; yasal olarak ithal edilmiş ve ilgili ithalatçı firma tarafından cihazın gerçek IMEI numarası olduğunun belirtildiği hallerde kullanılan abone numarasının ve cihaza ait IMEI numarasının eşleştirilmesi sureti ile tek hatta kullanılmaya devam edilebilmektedir.

Eşleştirme işlemi yalnızca elektronik kimlik bilgisi değiştirilmiş cihaz için geçerlidir. Elektronik kimlik bilgisi değiştirilmiş cihazla eşletirme yapılmış bir hat, kayıtlı olan herhangi bir cihazda sorunsuz olarak kullanılabilmektedir. Ancak, elektronik kimlik bilgisi değiştirilmiş cihazla birlikte sadece eşleştirilmiş olan hat kullanılabilir. 

http://www.mcks.gov.tr/tr/KonuDetay.php?BKey=38

Hocam durum sole.yurt disindaki arkadasim bi arkadasindan iphone almis 2 el. 5 aydir kullaniordu.bu gun bloke olmus.elinde de fatura yok kizin.vodafonu aradi telefonun parasi odenmemis.

En son cozum olarak elindeki eski telefonun imei alip iphone aktaracak.bu sekilde telefon bloktan kurtulacak.

Bide yukarda yazdigini anlamadim hocam. Chip fln degistirmeye girersek olmaz heralde.. Sanirim telefon cöp oldu

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

5 ay dayanması ilginç normalde 1 ay olunca hemen blokluyorlar. Pasaport kaydı Şart. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

Hocam durum sole.yurt disindaki arkadasim bi arkadasindan iphone almis 2 el. 5 aydir kullaniordu.bu gun bloke olmus.elinde de fatura yok kizin.vodafonu aradi telefonun parasi odenmemis.

En son cozum olarak elindeki eski telefonun imei alip iphone aktaracak.bu sekilde telefon bloktan kurtulacak.

Bide yukarda yazdigini anlamadim hocam. Chip fln degistirmeye girersek olmaz heralde.. Sanirim telefon cöp oldu

şimdi benim anlamadığım şey şu, parası ödenmediği için mi kapatmışlar? yoksa imei si kopyalandığı için mi? 

imei yi büyük ihtimal değiştiremeyeceksiniz, o yüzden yurtdışına satmayı deneyin eğer sorun bizdeki mcks ile ilgiliyse..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı

şimdi benim anlamadığım şey şu, parası ödenmediği için mi kapatmışlar? yoksa imei si kopyalandığı için mi? 

imei yi büyük ihtimal değiştiremeyeceksiniz, o yüzden yurtdışına satmayı deneyin eğer sorun bizdeki mcks ile ilgiliyse..

Vodafone u aramis demisler parasi odenmemis.imei kopya degil hocam.imei ben kopyalamak istiorum cunku telefonu vodafone imeiden blocklamis.

Satma durumumuz yok gibi hocam.birde telefon artok sebeke kullanmiyor.hani internet fln icin kullansak bu telefon hic acilmayacak hale gelir mi?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hocam insanlar yanlış anladılar sorunu ben de dahil :)

şimdi iphone un imei sini değiştirmek mantıksız ve zor bi iş, ayrıca yapan adam da zor bulursun ve maliyeti yüksektir.. 

Vodafone un bloklamasını nasıl kaldırırsın bilmem, ama atıyorum turkcell kullansan ve şebekeden turkcell i seçsen çalışır mı? 

wi-fi kullanabilirsin, vodafone ile alakası yok onun..

https://www.vodafone.com.tr/MyVodafone/simunlock.php

burayı bi dener misin? belki sim kilit koymuşlardır..

bu siteyle iletişime geçip bi sor durumu anlat http://mobilmar.com/  türkiye için şeyleri yok ama belki fikir verirler..

ayrıca cankırca nickli arkadaş apple da çalışıyor diye hatırlıyorum,ona da bir danış hocam..

ben vodafone un imei blok koyduğunu düşünmüyorum. muhtemelen alan arkadaş kampanyalı almış ve tek hatta tanımlanmış numara, kontrat süresi bitene kadar onu kullanabiliyor, başka bir hatla çalışmmıyor.. buna sim kilidi deniyor işte.. benim ilk iphone da böyleydi, y.dışından hediye gelmişti, orange firması simkilit koymuştu, 120 lira verdim açtırdım yasal olarak (mobilmar aracılığı ile), şimdiki kız arkadaşım orda çalışıyor, bana söyleseydin açardım demişti.. Kısacası senin işin direk vodafone ile.. 

ancak bu simkilidi kırmanın yolları var http://www.jailtweak.net/2015/02/sim-kilidini-kaldrmak-mumkunmu-unlock.html

buraya bak.. Biraz daha araştırırsan daha çok bilgi bulursun

Toplam Hit: 2091 Toplam Mesaj: 12
imei değiştirme