İphone 6 Mı 6 Plus Mı Konusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

6 daha iyi gözüküyor. Plusun büyüklüğü ve eğilme problemini de göz önüne alırsan 6 daha tercih edilebilir.

http://www.youtube.com/watch?v=_h2pMKqATeg 

:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enver328
    enver328's avatar
    Erkek

Büyüklük sorun değilse 6+ alınabilir. Ekran piksel yoğunluğu daha fazla ve pili daha iyi gidiyormuş. 

Biz Elimizi Neye Atsak Kurur Zaten...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

hocam sen konuyu yanlış zamanda açtın kaç kişi alıpta kullanma fırsatı bulduki yada ayakkabı bağlarken cebinde eğildi bence biraz daha bekle

Yol Güzeldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Dün ikisini de elime alıp biraz kullandım. Gerçi benim başından beridir büyük ekran telefonlara(5 inch üstü) karşı bir antipatim var, plus da bana çok büyük geldi. Tek elle kullanmak zaten imkansız bide telefon ince olduğundan öyle tek elinde tutunca bir acayip geliyor insana. İki arada kalmış bir cihaz aynı samdungun note serisi gibi. Tablet desen değil telefon desen değil ikisinin de yapabileceklerini ucundan karşılıyor ama tam olarak değil.

Onun dışında zaten boyut/özellik olarak ikisinin bir farkı yok. Ben alacak olsam iphone 6 alırdım. Gerçi 6s in çıkmasını bekleyeceğim, şu ana kadar gözlemlere bakılırsa s modelleri herzaman bir önceki modelin bugfix yapılmış hali olarak ortaya çıkıyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

ben 6 derim ama telefonun etinden sütünden faydalanacağım diyorsan:

NEDEN IPHONE 6 PLUS’I TERCIH ETTIM?

nolanded tarafından 05/Eki/14 15:55 tarihinde düzenlenmiştir

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

sonuc olarak telefonun tüm özelliklerini sömürmek için 6 plus almak gerekiyor fakat korumak gerekiyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    nolanded bunu yazdı

ben 6 derim ama telefonun etinden sütünden faydalanacağım diyorsan:

NEDEN IPHONE 6 PLUS’I TERCIH ETTIM?

hocam bu yazı tam tersi beni iphone 6 plus dan soguttu harbiden.

telefonu cıkarınca görmemişin telefonu olmuş gibi birşey olabilitesi var.

ayrıca normal gündelik kullanımda büyük kaçiyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Tek fark ekranları mı? Donanımsal değişiklik var mı?

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Tek fark ekranları mı? Donanımsal değişiklik var mı?

kısaca iphone 6 daha hızlı ekran çözünürlüğü için 6 plus biraz daha düşük puan alıyor ( işlemci aynı oldugundan )

- Iphone plus ekranı daha büyük ve çözünürlük daha yüksek

- Iphone plus da ois var optik imaj sabitleme fakat 6 da bu işi çok iyi yapıyor dijital olarak

- Iphone plus ses çıkışı birazcık daha yüksek

- Iphone plus 2915 mAh battery  6  1810 mAh battery

- Iphone plus yamuluyor 6 yamılmi.

- Iphone plus çözünürlük değiştiği için bazı uygulamalar ve web siteleri köşeleri eksik çıkıyor.

PanxeR tarafından 05/Eki/14 19:44 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

Bende ikisi arasında gidip geliyorum. Tablet de düşünüyordum ama plus I alınca gerek kalmayacak gibi duruyor. 

Eğilme olayına gelince apple açıklama yaptı eğilen telefonları değiştireceği yönünde ama biraz daha beklicem. hem donanım olarak bakalım neler görücez apple bunlara karşı napacak hemde şu 8 deki sorunlar temel ana bi güncelleme ile düzelsin 

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
Toplam Hit: 4804 Toplam Mesaj: 22