İphone 6’Nın Testleri Tamamlandı!
-
zumsuk bunu yazdıSteve jobs hayatta olsa fena dalardı bu heriflere. Çatır çatır yeni ürün çıkartıyorlar. Adamlar iPad 3 aldı, şimdi 4 geliyor. HErifler parasını ödemedik bune amk diyor. Haklılar. Fakat iPhone 6'dan şüpheliyim. Başka bi bok vardır. Kaldı ki iOs 6.1'e bakarak iPhone 6 demeleri saçma ötesi olmuş. Öte yandan konuda yanlış yerde. Bizimle değilsin !
konu nasıl yanlış yerde başkan?
-
4s çıktı 1 ay sonra aldım memnunum bozulmadıkça Yada aşırı derece teknolojik fark olmadıkça almam 5 sene idare eder o zamana da ayfon 10 çıkar kanımca...
amk ibneleri aldılar paranın tadını Nokia gibi zırt pırt model çıkarırlar artık boktan özellikler koyup gösteriş meraklısı süzeklere satarlar.
-
5 için 3 bin lira verenler "Bu sefer güldürmedi" diyorlardır :)
-
CyberAngel bunu yazdı
5 için 3 bin lira verenler "Bu sefer güldürmedi" diyorlardır :)
ama aen beni yardin haci dip not:ayfonun a.q -
daha iphone 3ü elime almadım lan.
-
baba size gidin en son cikani alin diye zorlamiyor kimse.
-
Mantıklı düşünürsek:
iPhone 6 değil iPhone 5s çıkacak. Bir duyuma göre de 2013ün ortalarında çıkabilir. Fakat büyük ihtimalle Eylül'de çıkacak ve aynı tasarımda olacak.(küçük değişiklikler belki) iOS 7 ihtimal dışı görünüyor çünkü iOS 6 gayet iyi iOS 6.2 gibi versiyon çıkabilir tabii, 7 gelirse çok saçma olur.(büyük yenilikler olmazsa)
-
iphone 5s cls amg :) amk telefon değil mübarek, araba modeli gibi. iyi iyi çıkarsınlar iphone 4s 500 tl ye düşünce, iphone 4s alacam.
oqqanoo tarafından 04/Oca/13 00:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Nası reklam yapılacağını biliyor bu adamlar.
-
iPhone 5 16 GB telefonculara geliş fiyatı 1700 TL şuan bulun bi tanıdık geliş fiyatından sizde alın
ama bu apple firması kabak tadı vermeye başladı artık bunlara kafa tutacak bir rakip çıkmazsa bu işin sonu yok...
umarım bir dahi yeni birşey keşfederde sikertir şu apple firmasını