İphone 6S 64Gb
-
Nakit değil de takas düşünseydin teklif sunacaktım hocam.
Gene de hayırlı satışlar dilerim.
-
hocam fotoğrafları paylaşır mısın? konu başlığında yazdığı gibi satmak istediğiniz bu telefon 6S mi ? yoksa 6 mı?
essan tarafından 20/Eyl/16 21:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam fotoğraf paylaşabileceğim bir cihazım yok. Sadece telefonum var elimde. Cihaz 6s 64gb olan model. Vuruk cizik hata yok. İlk gğnden beri kılıfsız ve ekran koruyucusuz kullanmadım
-
Hocam fotoğraf paylaşabileceğim bir cihazım yok. Sadece telefonum var elimde. Cihaz 6s 64gb olan model. Vuruk cizik hata yok. İlk gğnden beri kılıfsız ve ekran koruyucusuz kullanmadım
-
Pawlow bunu yazdı
tamam telefonu alıyorum hocam. özelden banka bilgilerinizi gönderirmisiniz? ve yarın telefonu kargoya verme ihtimaliniz var mı. birde özelden cep numaranızı yazın :)
-
arkadaş almazsa ben de talibim
-
sancaks bunu yazdı
arkadaş almazsa ben de talibim
telefonun satışı devam ediyor hayırlı satışlar hocam.. Buradan alışveriş yaptığımız arkadaşlar bilir beni. Alıcıya da güvence verilmesi gerekli diye düşünüyorum satıcı telefonu kontrollü kargo kabul etmedi. Mesafe yakın olsa gidip alırım ama baya uzak. :) alacak arkadaşlar kaçırmasın fiyat bence iyi.
-
up
-
hocam cevrenizde hiç mi tlf nu olan biri yok... foto koymanız alış-veriş açısından daha iyi olur ..
-
msttr bunu yazdı
hocam cevrenizde hiç mi tlf nu olan biri yok... foto koymanız alış-veriş açısından daha iyi olur ..
Yüklemeyi başaramadım. Whatsappyan cihazın fotoğrafları yollanacaktır.