folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İphone 7 - Apple Store'dan Değişim İçin En Mantıklı Sebep? (Amerikada)



İphone 7 - Apple Store'dan Değişim İçin En Mantıklı Sebep? (Amerikada)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Eylül/2009
    Erkek

    Son durum:

     

    Bağlantı problemi olduğu gerekçesi ile gittim, batarya sorunu olduğunu da söyledim. Batarya döngüsü 1 yıl kullanmama rağmen 230 gibi bir şey çıktı. Eleman bunun baya az olduğunu ve batarya seviyesinin %90 olduğunu ve yeşil durumda olduğunu söyledi. 

    Yazabileceğim bir arıza söyle ki sana yeni telefon getireyim dedi :D ben de bağlantı problemi dedim. Sonuç olarak kutuyla çıktı geldi.

     

    Bundan sonrasında işler garip bi hal aldı. Getirdiği telefonun sıfır olup olmadığını sordum. Başta direk sıfır dedi. Sonra önü ve arkasının keisn sıfır oldğunu söyledi. :D Yani sıfır mı yoksa eski gelen telefonun bazı parçalarının değiştirilmiş (swap) mi olduğunu bilemediğini söyledi.

    SOnra elindeki tabletten baktım bir isim yazıyor. Kim bu diye sorunca teleofnun eski sahibi dedi :D Neyse, o gitti başka cinyıs abi geldi, ona da sordum aynı şeyleri, biz swap hayatta vermeyiz keisn sıfır cihaz falan yaptı. EYvallah dedim ona da :D

     

    Sonuç olarak, kullanılmış fakat büyük bir kısmı yenilenmiş bir cihaz geçti elime ücretsiz olarak, mutluyum :) 

    ha bi de tabi 90 gün uzatıldu garanti süresi..

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Değişimde verilen cihazlar sıfırlanmış cihazlar. Senin cihazınında sorunlu kısımlarını düzeltip kasasını sıfırlayıp başka müşteriye değişim cihazı olarak verecekler. 

    Apple'ın bu işler için Liam isimli robotu var :

    https://www.youtube.com/watch?v=AYshVbcEmUc


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 2844 Toplam Mesaj: 13
apple garanti apple