İphone?
-
ya arkdaşlar bu iphone hakkında fazla bilgisi olan varmı açıklıyabilirmi bizahmet? fiyatıda uygun gibi görünüyor faturalımı satılıyo bu acaba?
-
faturalıda çok para yav bide bana kullanması zor geldi...
-
normal faturasız oalrak satılmıyomu yni sadece telefon oalrak?
-
yok hacı satılmıyo sanırım turkcell ve vodafone sitelerine girip bilgi alabilirsin...
-
Iphone almadan önce okunulması gereken bir yazı ;
http://www.iphonedo.com/iphone-3g-almadan-once-bilmeniz-gereken-gercekler
-
üstat
3g falan hikaye
git bendeki gibi düz iphone al
eğer yardım istersen de
batuhanbjk35@hotmail.com
herzaman beklerim
-
kesinlikle pazarlama harikası dandik bir telefon
dokunmatik ekranda pratik değil heleki öğrenciyseniz mesela tek elde defter kitap varken kampuste hemen la ders nerde bilmemne gibi mesajlaşıyosan sık sık yada ne biliim arabada falansan tek elle kullanılamıyor cihaz.kamerada flaş yok o ayrı bi dandik zaten enlemesinede baya geniş bi cihaz.insan hevesini aldıktan sonra 150 milyonlık samsung e250 lerin pratikliğine imreniyor.eger telefon için alıyorsan ve telefon özellikleri önce geliyorsa kesinlikle önermem.cok kapsamlı cihaz istiyosan n95 n82 w960 gibi modeller daha iyi olur
ha illa bu tarz cihaz istiyosan samsung i900 omnia özellikleriyle katlar bunu hemde windows mobile kullanıyor
-
ben vatan gaazetesınde gordum rklamını 160ytl idi mp3 mp4 1gb hafıza fln ıyı bıseydı mıntonun 2 hat aktıf calısabılıyo ama bı turlu bulamadım
-
hocam bırakın tek elle kullanılmıyor ayaklarını
ben tek elimle mesaj yazabiliyorum çok rahat
sadece parmaklarım geniş biraz :Dharflere tam basamıyorum
flaşa gerek yok,telefona yüklediğin programlarla bunu çözebilirsin,flaş olmasa bile zoom özelliği video kayıt falan geliyor
bu arada omnia dediğiniz aleti babam aldı meraktan, söylüyorum burada açık açık arkadaşlar 3.gün ekran tekledi
basıyoruz aletten tepki gelmiyordu
git araştır onu doğubankta
hikaye o telefon
msn yada mail iphone da da kullanılıyor emin olun
-
Arkadasta i900 Omnia 16GB var. Telefonun sadece kamerasi güzel, menü yönünden cok zayif geldi bana.
Samsung, iPhone hikaye. PDA konusunda en iyisi bence HTC markasi.
Google Android = HTC Dream G1
Sony Xperia 1 = HTC yapimiiPhone'a verecegin paraya yazik.
Gercekten güzel bir cihaz, kullanimi falan iyi, tek ellede kullanabilirsin ama donanim yönünden tatmin etmeyebilir.
Java destegi yok diye biliyorum.Ama gider HTC Touch Pro alirsan cok daha memnun olursun. Tabi su anda cok para, beklemek lazim.
-
android $u anda beni hem merakta birakiyor hemde korkutuyor, cunku yeni geli$en bir sistem, hatalari, problemleri ve android'i destekleyen programlarin olmamasi.
htc touch pro bu konuda cok kusursuz bir cihaz gibi gozukuyor, ama dedigin gibi biraz pahali.