İphone Güncelleme Hakkında Bikaç Soru
-
slm arkadaşlar iphone 3gs satın aldım ama üzerindeki işletim sistemi 3.1.3 ben bunu 4.2 yapmak istiyorum itunes programını indirdim ama nası yapılıcağini bilmiyorum bide güncelleme yaparken nelere dikkat etmeliyiz bu işlerde geri dönüşü olmayan bi sorun çıkabilirmi ayrıca telefonumu güncellersem artıları nedir eksileri nedir
ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim saygılar...
-
kullanma klavzunda yazmıyor mu hoca
güncelle tabiki yeni sürüm her zaman daha iyidir

-
ben 2. el aldım kardeş klavuzu filan yok vermediler itunes ingilizce olduğu için bişi anlamadım
-
hocam su an icin 4.2ye update edersen telefonu kullanamazsin, 4.2nin unlocku cikmadi daha.
-
hacı benim tel vodafone çıkışlı yurtdışı deil genpaya götürdüm öyle söylediler vala
-
4.2 ne ara çıktı?
-
ÜZGÜNÜM ÇIKMAMIŞ DAHA YANLIŞ BİR BİLGİ
4.2 yerine cihazını 4.1 e güncelleyebilirsin şuan itunes sana saten onu önerir direk
eğer cihazın yurt içinden alınmış ise senin için sorun yok yapman gereken kablo ile iphonu bilgisayar bağlamak ve sonrasında itunesi çalıştırmak itunes otomatik olarak saten iphonun güncellenmesi gerektiğini yeni versiyon çıkıtğını sana söyleyecek. güncellemeyi yaparsın direk bu şekilde hiç bir zorluğu karışıklığı yoktur.
-
ben niye latest update olarak 4.1 görüyorum hala itunes'da?
-
touch 4g ye gelmiomu bu update bendede itunes hala 4.1 current diyo
-
hacı apple store de hesap istiyo uygulama indirmek için e mail yazdım parola yazdım gerekli yerleri dolduruyorum ama kabul etmiyo bi bilgisi olan varmı
-
4.2'nin GM'si cikti en son beyler, daha resmi olarak yayinlamadi apple.
@constantin
Parolayi kabul etmiyordur, buyuk-kucuk harf ve rakam kombinasyonu kullan.