İphone Güncelleme Hakkında Bikaç Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek

slm arkadaşlar iphone 3gs satın aldım ama üzerindeki işletim sistemi 3.1.3 ben bunu 4.2 yapmak istiyorum itunes programını indirdim ama nası yapılıcağini bilmiyorum bide  güncelleme yaparken nelere dikkat etmeliyiz bu işlerde geri dönüşü olmayan bi sorun çıkabilirmi ayrıca telefonumu güncellersem  artıları nedir eksileri nedir

ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim saygılar...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

kullanma klavzunda yazmıyor mu hoca 

güncelle tabiki yeni sürüm her zaman daha iyidir 

111s6xk.png%20%28919×379%29

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek

ben 2. el aldım kardeş klavuzu filan yok vermediler itunes ingilizce olduğu için bişi anlamadım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheIceberg
    TheIceberg's avatar
    Erkek

hocam su an icin 4.2ye update edersen telefonu kullanamazsin, 4.2nin unlocku cikmadi daha.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek

hacı benim tel vodafone çıkışlı yurtdışı deil genpaya götürdüm öyle söylediler vala

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

4.2 ne ara çıktı?

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek

ÜZGÜNÜM ÇIKMAMIŞ DAHA YANLIŞ BİR BİLGİ

4.2 yerine cihazını 4.1 e güncelleyebilirsin şuan itunes sana saten onu önerir direk

eğer cihazın yurt içinden alınmış ise senin için sorun yok yapman gereken kablo ile iphonu bilgisayar bağlamak ve sonrasında itunesi çalıştırmak itunes otomatik olarak saten iphonun güncellenmesi gerektiğini yeni versiyon çıkıtğını sana söyleyecek. güncellemeyi yaparsın direk bu şekilde hiç bir zorluğu karışıklığı yoktur.

AMD Rulezzz =)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

ben niye latest update olarak 4.1 görüyorum hala itunes'da?

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

touch 4g ye gelmiomu bu update bendede itunes hala 4.1 current diyo

Almanya Fatihi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek

hacı apple store de hesap istiyo uygulama indirmek için e mail yazdım parola yazdım gerekli yerleri dolduruyorum ama kabul etmiyo bi bilgisi olan varmı

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

4.2'nin GM'si cikti en son beyler, daha resmi olarak yayinlamadi apple.

@constantin

Parolayi kabul etmiyordur, buyuk-kucuk harf ve rakam kombinasyonu kullan.

while (1<2)
Toplam Hit: 2121 Toplam Mesaj: 14