Iphone Restore Etme?
-
iphone yanlışlıkla silindi..itunes üzerinden recovery başlattım,yarıyı geçip 1015 hatısı veriyor..
cihazı tekrar nasıl çalıştırabilrim..
-
itunes hatası tekrardan güncel yazılımı indir shift + restore yap sorunu çözeceksin fw sürümün nedir ?
-
hocam iphone nasıl siliniyoki anlamadım restore ederken yarısında kabloyumu çıkardın
-
ap storedan oyun indirdim iphone kurmaya çalışırken update yazan bölüme girdim dedim acaba pc ile cihazın yazılımı tutmuyo sanırm diye update bastım..
telefon kapandı açılıdı ve yükleme yapmaya başladı uzun bi süre sonra hata verdi
Devilk@
neyin güncel yazılımını indireceğim?
shift + restore nasıl yapılıyor
-
devil sanırım iTunes programının güncel versiyonunu indir dedi hoca..
-
epple sitesinden itunes 10 versiyonunu indirdim
telefonu bağlayınca yazılımı güncelleme istiyor..350 mb lık bi güncelleme indiriyordu yarıya geldi program kapatılması gerekiyor hatası verdi..
beyler cihaz patronun telefonun ebesini belledik attık bide bari çalıştırıp verebiliyim en azından... tecrubeli arkadaşlar yardım bekliyorum.!!!!
-
sen yeni fw indirmiş ve yarıda kesmişsin hocam 4.2.2 idi sanırım sürümün 4.3.3 yükseltmek isterken yarıda kestin ve o hatayı werdi
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------
sen yeni fw indirmiş ve yarıda kesmişsin hocam 4.2.2 idi sanırım sürümün 4.3.3 yükseltmek isterken yarıda kestin ve o hatayı werdi
-----------------------------
tamam kardeşim ne yapıyım şimdi...itunes apple software update diye bekliyor 43 minutes...
telefon pc de takılı program download etmeye çalışyor..telefonda bi aksiyon yok durum bu
update bitince telefona restore etmeye başlarmı?
-
umarım gevey yada sim unlock değildir telefon
-
bilmiyorum download bitince bakarız
-
çalışmadı...