İphone SE Kaça Satarım? (Amerika Applestore Satın Alındı)
-
Dün doğrudan satışa giren İphone SE'den ABD AppleStore'dan arkadaş 2 adet aldı.
Kendim ve hanım için 2 adet sipariş vermiştim. Pasaporta işletme kaydıyla kaça satabilirim?
Piyasasını bilmiyorum. Bu konuda piyasasını bilen arkadaşlar fikirlerini söyleyebilir mi?
Ona göre kutusunu açmadan satacağım veya kullanacağım.
-
TR de 16Gb 1999 TL
%25 altına satman daha iyi olur.
-
http://www.cimri.com/cep-telefonlari/en-ucuz-apple-iphone-se-fiyatlari,a18611568#ozellikleri
-
Şöyle 1 sene geçse de SE piyasası düşse diye bekliyorum ben şahsen hatuna almak için. Türkiye'de SE tutmyacak, iphone 7 çıksın kapış kapış gider ama 5c , SE gibi bizim milletin algısıdna "ara model" olan telefonlar tutmaz :)
Keşke başka model alsaydınız hocam daha kolay satardınız :)
ek : TR'de 2000 e satılıyor, orada ne kadarmış bakayım belki ben meylederim :)
ek2 : Nispeten iyiymiş ABD fiyatı ben gene 600 küsür dolarlardan satılıyor sanmıştım.
sahibinden.com a 2 ilan girilmiş biri direk 1999 girmiş apple ile aynı fiyat, diğeri 1799 girmiş. Ne kadara satmayı düşünüyorsun hocam sonuç olarak :)
MaviGozluDev tarafından 01/Nis/16 10:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Açıkcası ben kullanmak için almıştım fakat Türkiyede ki satış fiyatından giderse o fiyattan satayım diye aklıma gelmişti. (Daha ön siparişte diye Türkiye ile aynı fiyat diye düşünmüştüm ayrıca Apple mağazasından alındığı için Apple garantili)
Yalnız %25 altı ise piyasa kendim kullanırım diye düşünüyorum.
-
-
alıcı olarak sen aynı fiyata türkcell yada a mağazasından faturalı 2 yıl garantili ürünümü alırsın yoksa yurtdışı paraporta kayıt 1 yıl sadece apple garantili ürünmü alırsın ?
DevilKingtr tarafından 01/Nis/16 15:46 tarihinde düzenlenmiştir -
DevilKingtr bunu yazdı
alıcı olarak sen aynı fiyata türkcell yada a mağazasından faturalı 2 yıl garantili ürünümü alırsın yoksa yurtdışı paraporta kayıt 1 yıl sadece apple garantili ürünmü alırsın ?
Eğer meraklısıysanız, ön siparişi beklemek istemezseniz, aynı paraya alırsınız aksi durumda tabiki de Türkiye'dekini tercih edersiniz. Not: BMW aracın özel renklerini alırsanız sıfırndan daha fazlaya satılıyor. Çünkü özel renkler için 3 ay sıra bekleniyor. O mantıkdan giderseniz sıfırından daha pahalıya satılan araçlar var.
-
Hayırlı traşlar , pardon satışlar.
1.Konu yanlış yerde.
2.TBT üyelerine indirim konusu açarsanız mallarda %25, yazılım, hosting vs gibi elle tutulmayan hizmetlerde %40 ‘ın altındaki indirim konularını silebiliriz. Verdiğiniz indirimsiz fiyat ürünün gerçek fiyatını yansıtmıyorsa yine silebiliriz.
-
ArduouS bunu yazdı
Hayırlı traşlar , pardon satışlar.
1.Konu yanlış yerde.
2.TBT üyelerine indirim konusu açarsanız mallarda %25, yazılım, hosting vs gibi elle tutulmayan hizmetlerde %40 ‘ın altındaki indirim konularını silebiliriz. Verdiğiniz indirimsiz fiyat ürünün gerçek fiyatını yansıtmıyorsa yine silebiliriz.
1- Konu satış konusu değil, ben Türkiyede bu ürünler kaça gider, bu sektördeki arkadaşlardan fikir aldım.
2- Konunun silinmesinde hiçbir mahsur yok. Çünkü ben Go To 1
-
Pasaporta isletirsen enn fazla 1800e satarsin hic kutusunu acmadan.