folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder İphone SE Kaça Satarım? (Amerika Applestore Satın Alındı)

İphone SE Kaça Satarım? (Amerika Applestore Satın Alındı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek

Dün doğrudan satışa giren İphone SE'den ABD AppleStore'dan arkadaş 2 adet aldı.

Kendim ve hanım için 2 adet sipariş vermiştim. Pasaporta işletme kaydıyla kaça satabilirim?

Piyasasını bilmiyorum. Bu konuda piyasasını bilen arkadaşlar fikirlerini söyleyebilir mi?

Ona göre kutusunu açmadan satacağım veya kullanacağım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

TR de 16Gb 1999 TL

%25 altına satman daha iyi olur. 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek

http://www.cimri.com/cep-telefonlari/en-ucuz-apple-iphone-se-fiyatlari,a18611568#ozellikleri

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Şöyle 1 sene geçse de SE piyasası düşse diye bekliyorum ben şahsen hatuna almak  için. Türkiye'de SE tutmyacak, iphone 7 çıksın kapış kapış gider ama 5c , SE gibi bizim milletin algısıdna "ara model" olan telefonlar tutmaz :)
    Keşke başka model alsaydınız hocam daha kolay satardınız :) 

ek    : TR'de 2000 e satılıyor, orada ne kadarmış bakayım belki ben meylederim :) 
    ek2  : Nispeten iyiymiş ABD fiyatı ben gene 600 küsür dolarlardan satılıyor sanmıştım.
    sahibinden.com a 2 ilan girilmiş biri direk 1999 girmiş apple ile aynı fiyat, diğeri 1799 girmiş. Ne kadara satmayı düşünüyorsun hocam sonuç olarak :)  

MaviGozluDev tarafından 01/Nis/16 10:12 tarihinde düzenlenmiştir

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek

Açıkcası ben kullanmak için almıştım fakat Türkiyede ki satış fiyatından giderse o fiyattan satayım diye aklıma gelmişti. (Daha ön siparişte diye Türkiye ile aynı fiyat diye düşünmüştüm ayrıca Apple mağazasından alındığı için Apple garantili)

Yalnız %25 altı ise piyasa kendim kullanırım diye düşünüyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Türkiye'dekiyle aynı fiyata satacaksan alıcı niye 1 yıl garantili telefon alsın ki? Gider faturalı 2 yıl garantili Apple Türkiye'den alır. 

Bu arada iphone se'nin tutamayacağına bende katılıyorum. 

mkyb tarafından 01/Nis/16 12:40 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

alıcı olarak sen aynı fiyata türkcell yada a mağazasından faturalı 2 yıl garantili ürünümü alırsın yoksa yurtdışı paraporta kayıt 1 yıl sadece apple garantili ürünmü alırsın ?

DevilKingtr tarafından 01/Nis/16 15:46 tarihinde düzenlenmiştir

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

alıcı olarak sen aynı fiyata türkcell yada a mağazasından faturalı 2 yıl garantili ürünümü alırsın yoksa yurtdışı paraporta kayıt 1 yıl sadece apple garantili ürünmü alırsın ?

Eğer meraklısıysanız, ön siparişi beklemek istemezseniz, aynı paraya alırsınız aksi durumda tabiki de Türkiye'dekini tercih edersiniz. Not: BMW aracın özel renklerini alırsanız sıfırndan daha fazlaya satılıyor. Çünkü özel renkler için 3 ay sıra bekleniyor. O mantıkdan giderseniz sıfırından daha pahalıya satılan araçlar var.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

Hayırlı traşlar , pardon satışlar. 

1.Konu yanlış yerde.

2.TBT üyelerine indirim konusu açarsanız mallarda %25, yazılım, hosting vs gibi elle tutulmayan hizmetlerde %40 ‘ın altındaki indirim konularını silebiliriz. Verdiğiniz indirimsiz fiyat ürünün gerçek fiyatını yansıtmıyorsa yine silebiliriz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı

Hayırlı traşlar , pardon satışlar. 

1.Konu yanlış yerde.

2.TBT üyelerine indirim konusu açarsanız mallarda %25, yazılım, hosting vs gibi elle tutulmayan hizmetlerde %40 ‘ın altındaki indirim konularını silebiliriz. Verdiğiniz indirimsiz fiyat ürünün gerçek fiyatını yansıtmıyorsa yine silebiliriz.

1- Konu satış konusu değil, ben Türkiyede bu ürünler kaça gider, bu sektördeki arkadaşlardan fikir aldım.

2- Konunun silinmesinde hiçbir mahsur yok. Çünkü ben Go To 1

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Pasaporta isletirsen enn fazla 1800e satarsin hic kutusunu acmadan.

Cigu bigule :(
Toplam Hit: 1463 Toplam Mesaj: 11
iphone se