İphone Sorunsalı
-
Merhabalar.
Telefon Geldi Geleli Sıkıntılarım Bitmedi. İphone 4s Kullanıyorum.
Gelelim Sadete Telefona İndirdiğim Oyunlar Ve Uygulamaları Açmak İstiyorum. Örneğin Bir Oyunu Tıklıyorum Ekran PC de F5e Basmışım Gibi Tepki Veriyor Ve Oyunu Açmıyor. Ama İphone Nun Arka Planında Çalışır Durumda Gözüküyor. Bunu Bütün Uygulamar Ve Programlarda Yapıyor. (Bu gün itibariyle olmaya başladı) Ayarlardan Telefonu Sıfırladım Ama Aynı Boka Devam Ediyor.
Aynı Şekilde İtunnesden Müzik Atma Sorunumda Var. Müzik Atıyorum İtunnes Litesinde Çıkıyor Fakat USB Kablosunu Çıkarıp Telefondan Müzikleri Açıp Baktığımda Listede Attığım Müzik Görünmüyor.
Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Saygılar.
-
jb var mı abi
-
ehveniser bunu yazdı:
-----------------------------jb var mı abi
-----------------------------İphone Arabistandan Geldi Abi. Güncelleştirme 5.01 Kullanılan Bütün Programlarda App Storeden Ücretsiz Olan Uygulamalar.
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------ehveniser bunu yazdı:
-----------------------------jb var mı abi
-----------------------------İphone Arabistandan Geldi Abi. Güncelleştirme 5.01 Kullanılan Bütün Programlarda App Storeden Ücretsiz Olan Uygulamalar.
-----------------------------cydıa dıye bır uygulama varmı
gevey varmı (4s gevey var dıe bır duyum aldım da )
-
programlardan birini silip yeniden indirip denermisin bi
müzik işi içinde itunes a attıktan sonra senkronize ediyomusun
-
balthier bunu yazdı:
-----------------------------programlardan birini silip yeniden indirip denermisin bi
müzik işi içinde itunes a attıktan sonra senkronize ediyomusun
-----------------------------senkronize nedir hocam o olayı bilmiyorum ? programlardan birini silip tekrar deneyeyim bakalım.
Edit: Yüklü olan oyunu silip baştan yükledim. şimdi çalışıyor. :W
-
ayfon kullanılmaz aga nalet alet ver parayı sonra blututla kimseye dosya göndereme müzük atmak çin on takla at.. bakalım bana yarın isviçreden ya ay fon gelcek ya sa sgs2 umarın ay fon gelmez :|
-
hocam müzikleri attıktan sonra programın solunda aygıtlar altında telefonun gözüküyo ona tıkla köşede eşzamanla var ona tıklıyosun
edit : internette okumuştum yanlış hatırlamıyosam programların çakışmasından dolayı yapıyodu o program açmama sorununu
-
balthier bunu yazdı:
-----------------------------hocam müzikleri attıktan sonra programın solunda aygıtlar altında telefonun gözüküyo ona tıkla köşede eşzamanla var ona tıklıyosun
edit : internette okumuştum yanlış hatırlamıyosam programların çakışmasından dolayı yapıyodu o program açmama sorununu
-----------------------------şimdi işin yoksa yükle tekrar o oyunlar :|
-
yok hocam sadece 1 tanesini silip yüklemenin yeterli olması lazım
-
Off-Topic olacak ama Arabistan'dan kaça getirttin sorması ayıptır?