İphone Uluslararası Garanti
-
Yurtdışında apple store'dan yada herhangi bi yerden uluslararası garanti kapsamında iphone 4 almak istiyorum,
Türkiyede uluslararası garantiden hangi firmadan nasıl faydalanabilirim?
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
Yurtdışında apple store'dan yada herhangi bi yerden uluslararası garanti kapsamında iphone 4 almak istiyorum,
Türkiyede uluslararası garantiden hangi firmadan nasıl faydalanabilirim?
-----------------------------valla hangi firma bilemem ama free sim olmasına dikkat et. sonra türkiyeye getirince birde pasaport kaydı yaptırman gerekir.
-
Pasaport kaydı simle alakalı değil imeiyi kaydettiriyo ya.
Birsürü yeri aradım en son biri uluslararası garanti yok iphone larda dedi? yurtdışından alanlar ne yapıyor garanti mevzusunu?
-
Noneyim bunu yazdı:
Birsürü yeri aradım en son biri uluslararası garanti yok iphone larda dedi? yurtdışından alanlar ne yapıyor garanti mevzusunu?
-----------------------------yurt dışından gelme iphone var kullanıorum bozulursa aldığım ülkeye geri göndercem aldığım yere o şeklde yaptrcam türkiyede garantisi geçmiyor. bilkomda arkadaşım çalışmasına rağmen garantide yardımcı olamıyor.
-
ulslar arası garantiyi türkiyede uygulayan yok iphone da
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------tamam işte yurt dışından getirttiğin zaman satın alma vs durumunda türkiyede kayıtsız oluyo o imei kayıt dışı cihaz oluyo sonra kapatıyolar. bende şuan iphone 4 var kullanamıyorum pasaport yok kaydettireyim diye. yani ingiltere ve amerikadaki iphone bayileri free sim veriyolar pasaport derdin kalmıuyo zaten
-
nerden alırsan al 1 yıl uluslar arası garanti var diye biliyorum apple ürünlerinde
-
DrKeworks bunu yazdı:
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------tamam işte yurt dışından getirttiğin zaman satın alma vs durumunda türkiyede kayıtsız oluyo o imei kayıt dışı cihaz oluyo sonra kapatıyolar. bende şuan iphone 4 var kullanamıyorum pasaport yok kaydettireyim diye. yani ingiltere ve amerikadaki iphone bayileri free sim veriyolar pasaport derdin kalmıuyo zaten
-----------------------------alakası yok. free sim olayı her sim kartla çalışır olayı. at&t hat veya orange vodafone gibi kampanya telefonları sadece verildiği hattın sim kartlarıyla çalşr. free sim istediğin simi takabilirsin demek. pasaport kaydı ise imeiyi kaydettirip tr de kullanmak için şart olan birşey. telefon free sim de olsa imei kaydettirmeden kullanamaz. birde uluslarası garanti tr de geçerli değil. ne zaman apple store açılır o zaman geçerli olur diye düşünüyorum
-
iphone uluslararası garantisi palavra yok diyebiliriz.
avusturyadan aldığım iphoneu amerikada ve türkiyede tamir ettiremedim
-
DrKeworks bunu yazdı:
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------o elindekini kaça bırakırsın?
-
PanxeR bunu yazdı:
nerden alırsan al 1 yıl uluslar arası garanti var diye biliyorum apple ürünlerinde
-----------------------------bende öyle biliyordum ya