İphone Uluslararası Garanti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Yurtdışında apple store'dan yada herhangi bi yerden uluslararası garanti kapsamında iphone 4 almak istiyorum,

Türkiyede uluslararası garantiden hangi firmadan nasıl faydalanabilirim?

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Noneyim bunu yazdı:
    -----------------------------

Yurtdışında apple store'dan yada herhangi bi yerden uluslararası garanti kapsamında iphone 4 almak istiyorum,

Türkiyede uluslararası garantiden hangi firmadan nasıl faydalanabilirim?

valla hangi firma bilemem ama free sim olmasına dikkat et. sonra türkiyeye getirince birde pasaport kaydı yaptırman gerekir.

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Pasaport kaydı simle alakalı değil imeiyi kaydettiriyo ya.

Birsürü yeri aradım en son biri uluslararası garanti yok iphone larda dedi? yurtdışından alanlar ne yapıyor garanti mevzusunu?

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Noneyim bunu yazdı:

Birsürü yeri aradım en son biri uluslararası garanti yok iphone larda dedi? yurtdışından alanlar ne yapıyor garanti mevzusunu?

yurt dışından gelme iphone var kullanıorum bozulursa aldığım ülkeye geri göndercem aldığım yere o şeklde yaptrcam türkiyede garantisi geçmiyor. bilkomda arkadaşım çalışmasına rağmen garantide yardımcı olamıyor.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

ulslar arası garantiyi türkiyede uygulayan yok iphone da

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Noneyim bunu yazdı:

tamam işte yurt dışından getirttiğin zaman satın alma vs durumunda türkiyede kayıtsız oluyo o imei kayıt dışı cihaz oluyo sonra kapatıyolar. bende şuan iphone 4 var  kullanamıyorum pasaport yok kaydettireyim diye. yani ingiltere ve amerikadaki iphone bayileri free sim veriyolar pasaport derdin kalmıuyo zaten

Cigu bigule :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

nerden alırsan al 1 yıl uluslar arası garanti var diye biliyorum apple ürünlerinde

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

DrKeworks bunu yazdı:

Noneyim bunu yazdı:

tamam işte yurt dışından getirttiğin zaman satın alma vs durumunda türkiyede kayıtsız oluyo o imei kayıt dışı cihaz oluyo sonra kapatıyolar. bende şuan iphone 4 var  kullanamıyorum pasaport yok kaydettireyim diye. yani ingiltere ve amerikadaki iphone bayileri free sim veriyolar pasaport derdin kalmıuyo zaten

alakası yok. free sim olayı her sim kartla çalışır olayı. at&t hat veya orange vodafone gibi kampanya telefonları sadece verildiği hattın sim kartlarıyla çalşr. free sim istediğin simi takabilirsin demek. pasaport kaydı ise imeiyi kaydettirip tr de kullanmak için şart olan birşey. telefon free sim de olsa imei kaydettirmeden kullanamaz. birde uluslarası garanti tr de geçerli değil. ne zaman apple store açılır o zaman geçerli olur diye düşünüyorum

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

iphone uluslararası garantisi palavra yok diyebiliriz.

avusturyadan aldığım iphoneu amerikada ve türkiyede tamir ettiremedim 

"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

DrKeworks bunu yazdı:

Noneyim bunu yazdı:

o elindekini kaça bırakırsın?

...said addicted.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

nerden alırsan al 1 yıl uluslar arası garanti var diye biliyorum apple ürünlerinde

bende öyle biliyordum ya

...said addicted.
Toplam Hit: 3493 Toplam Mesaj: 13