Iphone Vs Brick(Bildiğimiz Tuğla:))

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    öyle bir yazmışlarki eksiklerini vay be :/ bu ne cekememezliktir kardeşim :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Profesor
    Profesor's avatar
    Erkek
    G-Turk bunu yazdı:
    -----------------------------

iPhone kadar büyük ekranim olsun diyenlen varsa sadece HTC Touch HD beklemelerini tavsiye ederim.
    iPhone'da aküyü bile degistiremiyorsun. O yüzden neresini begeniyorsunuz bilmiyorum.

Ama demedi demeyin, i900'da o kadar fazla müthis degil, biraz kullandim. Menüsü basit. Ama özellikleri güzel.

http://www.youtube.com/watch?v=Aiw5PsQ50Uc&feature=related

HTC gerçekten çok kral telefonlar yapıyor.arkadaşımda HTC touch diamond var.dehşet bi telefon.ne ararsan var telefonda.hem karizmatik hemde özellikleri full.bende almayı düşünüyorum.

neyse ne laannn....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

1011010 bunu yazdı:
    öyle bir yazmışlarki eksiklerini vay be :/ bu ne cekememezliktir kardeşim :)

neyi çekemiyoruzki? hiç birimizi telefon üreticilerini ortağı değiliz eğer diyosun iphone u olanları çekemiyosanız belki ... 

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    bu alet alınır. ama türkiyeden alınmaz. 
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

2FaN bunu yazdı:
    www.iphonealma.com burada güzel anlatmışlar umarım alacaklara almayacaklara yararlı olur

yuh hacı bukadarını bilmiyodum yani en dandik salak bi telefon bile bunu çarpar böler toplar wallaha bırak haci iyice bok olmuş bu telefon.. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    eğer turkcell kullanan varsa aylık faturası 100ytl felansa ücretsiz veriolar yada turkcel fatuları kullanan birini bulun makul fiyata taksitle veriolar buda aklınızda bulunsun

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

kimse alınmasında böyle bir kıyaslama yapanla kuru odunu kıyaslıyorum

işe yararlık: en azından kuru odun yanarak ısı üretir..

Anlatabildim mi ?

NE saçma işlerle uğraşıyorsunuz.Yeni çıkan core duo işlemciyle bişey kıyasladınız mı?Yeni clio ile birşeyi ???

NEdir bu iphone karşıtlığı ? Beğenmiyor musun ?

Kolayı var alma.Gereksiz değil.İlk çıkan cep telefonuna bak birde şimdikine.GEreksiz ve basit olan tek şey teknoloji karşıtı, işsizlikten saçma işlere yönelmiş beyinleriniz.

Sert konuştum.Niye mi ?Böyle saçma bir olaya ancak böyle cevap verilir.

Biz senin kıbrıs konularına veya baska konularına birşey diyormuyuz?? Sanırım bende biraz sert konuştum kusura bakma.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeelzeBuB
    BeelzeBuB's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

kimse alınmasında böyle bir kıyaslama yapanla kuru odunu kıyaslıyorum

işe yararlık: en azından kuru odun yanarak ısı üretir..

Anlatabildim mi ?

NE saçma işlerle uğraşıyorsunuz.Yeni çıkan core duo işlemciyle bişey kıyasladınız mı?Yeni clio ile birşeyi ???

NEdir bu iphone karşıtlığı ? Beğenmiyor musun ?

Kolayı var alma.Gereksiz değil.İlk çıkan cep telefonuna bak birde şimdikine.GEreksiz ve basit olan tek şey teknoloji karşıtı, işsizlikten saçma işlere yönelmiş beyinleriniz.

Sert konuştum.Niye mi ?Böyle saçma bir olaya ancak böyle cevap verilir.

hoca yuh. örnek verme kapasitesi buakdar daha zayıf bir insanla karşılaşmadım. yeni çıkan core duo işlemci yeni biz özellik bir yenilik getiriyor mu? hayır sadece daha yüksek performans sağılıyor. diğer işlemcilerden bir eksiği yok. farklı bir kosnept değil.

yeni çıkan clio bir araba yeni birşey değil. eğer bir eksiği varsa ki onlar da yazılmıştır ilgili sitelerde/forumlarda. ama farklı bir konsept değil.

ama iphone tamamiyle farklı bir konsept.(gibi gösterilmeye çalışılmış).  tamamen dokunmatik ekran, türkiyede olmayan 3d, internet olmayan çalışmayan gps ve bilgisayar benzeri özellikler yeni değil. iyi ve daha ucuz bir oda da bulunabilir.

yani bu aletin tamamen bir balon olduğunu düşünen birçok insan var. diğer insanlarıda bu konuda uyarıyolar. alıcaklar da gerçeklekleri öğrenerek kararlarını gözden geçirirler. ister alırlar ister almazla.

Sert konuştum.Niye mi ?Böyle saçma bir yoruma ancak böyle cevap verilir. 

hadi ordan seksi!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    bnce süper alet :S
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dargut
    dargut's avatar
    Erkek
    benq p50 PDA kullanıyorum hem q klavyesi hem dokunmatik ekranı var.öncelikle şunu söleyim mesaj yazan adam tuşsuz telefon kullanamaz.yolda yürürken yada araçta o ekrandaki tuşlarla masaj filan yazılamıyor haberiniz olsun. zaten büyük aletler bunlar tek elle kullanılamıyolar o yuzden ben tuştakımı olanları tavsiye ederim.wifi çok pil harcar o yüzden genelde kullanılmaz.iphone'u bilmiyorum ama genelde bu aletler çok pil harcar ve hergün şarj etmeniz gerekir.müzik dinlemek keyiflidir.windows mobile 6 yüklü bir pda alırdanız 32GB a kadar SD kartları kullanabilirsiniz.bende diğer arkadaşlar gibi HTC öneririm bu piyasada öncüdür.
Toplam Hit: 11189 Toplam Mesaj: 45